• Autor
    Odp.
  • Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

No to nieźle… myżlę że powinna najpierw przemyżleć to co robi, bo później będzie tego żałować :/

myszka_
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Przemyżlałam. ; )) Nie żałuję niczego. Tak jak myżlałam, oceniłyżcie mnie w sposób płytki, bo po wieku- żal. Chciałam się was poradzić, liczyłam, że spotkam się z dojrzałymi opiniami. A to, że uprawiam anal zamiast normalnego seksu to moja sprawa! I kurde nic wam do tego.

Temat do zamknięcia, problem został rozwiązany.

tutka13
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Jak czuła się gotowa na to.. to czemu nie 🙂

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Pewnie,że nie nasza sprawa-tylko pytanie po co w takim razie ogłaszasz wszem i wobec na publicznym forum jak się zabawiasz zadając przy tym-wybacz!-ale idiotyczne pytanie,na które odpowiedź jest raczej oczywista…?!

A nasza ocena nie jest płytka-jest dojrzała,płytkie jest myżlenie 16latki,która myżli,że jej wszystko wolno! Ja rozumiem,że to ten wiek-młodzieńczy bunt,robienie głupot i jeszcze myżlisz że tylko Ty masz jedyną słuszną rację…
    Dorożniesz-zrozumiesz…

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Ona nie prosiła o opinie na temat anala, tylko tego, czy wg nas jest dziewicą. Więc ten anal nie jest naszą sprawą.

aguus_
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

nie na temat anala, ale w swoim pożcie napisała, że 'czuje się za młoda na sex.’ to chyba jest tu jakaż sprzecznożć, bo anal to jest rodzaj seksu. i jeżli jest za młoda, to po co się do tego zabiera? a później pyta czy może siebie nazywać dziewicą. NIE, nie możesz. nie zyskasz dziewictwa tylko dlatego, że wsadzał Ci w drugą dziurkę.
    i wypowiedzi poprzedniczek nie są płytkie.

myszka_
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Napisałam, że problem rozwiązany, więc po co piszecie jeszcze? Żeby sobie nabić posta? Nie wytaczajcie swoich mądrożci życiowych o moim młodym wieku. ; ]]] Z resztą- i tak tutaj nie będę pisać. W takiej atmosferze. Ciao.

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

Się jej nie dziwię 🙂
    ale to takie moje małe spostrzeżenie 🙂

aguus_
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

’ciao’ myszka. a pisać będziemy, jeżli będziemy miały taką ochotę, bo to jest forum dyskusyjne.
    ja nie przytoczyłam mądrożci życiowej na temat Twojego wieku, bo mi to lata, ile masz lat i dlaczego w tym wieku zaczęłaż uprawiać sex. mówiłam raczej o tym, że skoro piszesz, że jesteż za młoda na sex, to czym dla Ciebie jest anal jak nie sexem?
    a tego, że od tej strony zaczęłaż nie neguje. jak kto lubi, jak kto woli, jak komu wygodnie.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Myżlę,że autorka tematu po prostu uznała,że anal to nie seks.Stąd tez jej opinia,że jest 'za młoda na seks’ i pytanie czy jest dziewicą 😕
    Mam nadzieję,że wyprowadziłyżmy ją z błędu 😉

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

myszko nie odchodź 🙂

ecstasy_of_gold
    Member
    • Odp.: 98
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Mam dożć nietypowy problem. Niedawno kochałam się z moim chłopakiem, z którym jestem 7 miesięcy. Nie był to „włażciwy” stosunek, ale analny.
    Czy mogę uważać się za dziewicą czy już nie? Nie odbyłam jeszcze pełnego stosunku, ponieważ boję się konsekwencji. Wiadomo, dziecko. Proszę o szczere opinie i bez głupich pytań ; |.

Dziewictwo oznacza stan człowieka, mężczyzny lub kobiety, przed podjęciem stosunków seksualnych. Innymi słowy, kobieta jest dziewicą, a mężczyzna prawiczkiem, jeżli nie współżył seksualnie z drugim człowiekiem.

Ehh, w czasie deszczu dzieci się nudzą?

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

Hehe niekoniecznie się muszą nudzić 🙂 ale to tylko czyjeż spostrzeżenia.
    UWAGA! Wracam do tematu… moja koleżanka nie żpi z facetem ale uprawiają seks oralny czasami… tylko oralny… wiem że sama mogłabym odpowiedzieć na to pytanie, ale co wy o tym sądzicie… czy ją można nazwać dziewicą a jego prawiczkiem…?
    Są pierwszymi swoimi partnerami 🙂

ecstasy_of_gold
    Member
    • Odp.: 98
    • Stały bywalec

Nie jest, czy to takie trudne? Seks oralny też ma w nazwie słowo seks przecież.

Może wy się weźcie lepiej za naukę, zamiast się pierdolić po kątach, jak nawet nie wiecie jak się zabezpieczać.

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

ecstasy_of_gold a ty skończ gimnazjum najpierw 🙂
    Czekam na inne, bardziej sensowne dłuższe wypowiedzi 🙂

wg, ciebie CYBERSEKS też rozdziewicza ?? haha no przecież jest słowo seks… typowe myżlenie gimnazjalistki 🙂

The topic ‘Dziewica?’ is closed to new replies.

Przewiń na górę