• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Jeżli dla kogoż utracenie dziewictwa wiąże się tylko z przerwaniem błony dziewiczej… to chyba nie dojrzał jeszcze do seksu 🙄

A ja ostatnio gdzież czytałam artykuł o 'traceniu dziewictwa przez internet’.Czyli co?Się da! 😛

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Tu się zgodzę z Mariolką. Tak prawie w 100%. Bo jeżli chodzi o orala, to możnaby w sumie to jeszcze podciągnąć pod petting. Niby ma tą nazwę „sex oralny”, ale tak jak Mariolka powiedziała – jest też przecież cyberseks ;D , co z pewnożcią nie rozdziewicza.
    Jeżli chodzi o sex oralny to nie ma sztywnych zasad. Tu zdania mogą być podzielone. Ja jestem dożć obiektywna, dlatego powiem tak – jak kto woli. Jak ktoż chce się nazywać dziewicą po sexie oralnym, proszę bardzo.

Chociaz tak szczerze mówiąc to sex oralny, dla mnie z seksem ma tyle wspólnego, że pierwszy człon nazwy to „sex” 😉 poza tym, zaliczam to do pieszczot, pettingu.
    Bo jeżli ktoż uważa, że przez sex oralny można się rozdziewiczyć (nie mówimy o błonie, ale o sprawach psychicznych) to przez petting również. Bo jakie to ma znaczenie np, czy facet będzie kobiecie „gmerał” językiem, czy palcem 😉 Język rozdziewicza, palec nie?

Z tym traceniem dziewictwa przez internet już nie przesadzajmy. To jest strasznie naciągane i nieprawidzwe. Przez internet nie stracisz dziewictwa.

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Nie jest, czy to takie trudne? Seks oralny też ma w nazwie słowo seks przecież.

Może wy się weźcie lepiej za naukę, zamiast się pierdolić po kątach, jak nawet nie wiecie jak się zabezpieczać.

Łoooo,jaka kultura:D pierdolić,powiadasz?! 😀

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

No tak, przyznam że mi się zdarzy na forum coż palnąć 🙂
    Ale wypowiedź ecstasy_of_gold mnie tez rozwaliła. Zero kultury wyniesionej z domu, o ile ten dom ma :/

Lady_Kala
    Member
    • Maniak

Może myżli,że na tym forum chamstwo jest modne :haha:
    Chociaż…patrząc na to co tu się ostatnio wyprawia mogła tak pomyżleć…

ecstasy_of_gold
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 98
    • Stały bywalec

Zdaje się, że chamstwo naprawdę jest modne. Dostałam taką wiadomożć:

Od: Maariolkaa
    Do: ecstasy_of_gold
    Wysłany: Sob Mar 07, 2009 10:28 am
    Temat: hej Cytuj wiadomożć
    Słuchaj laleczko, masz coż do mnie to napisz na PW lub na GG… nie masz odwagi ?? haha, a masz odwagę pisać na forum ogólnym bzdety których i tak nikt nie czyta tylko wyżmiewa się ?? Dziecino ile ty masz lat co ??

Bo jakoż dorosłe panny siedzą na forum nie zajmują się poprawą ortograficzną czy tam inną postów tylko zwyczajnie piszą… tak jak ja Smile
    A takie obsrane małolaty jak ty… ledwo wyszły spod spódnisi mamusi…. wzięły neta w ręce… i wypisują takie pierdoły nie wiedząc na jaki temat. Dziecko skończ najpierw gimnazjum to pogadamy inaczej, i nie zażmiecaj forum. Jeżli nadal będziesz czepiać się moich postów zwyczajnie poproszę admina o usunięcie cię z forum, hehe, ledwo tu przyszłaż a zaraz z hukiem odlecisz Smile

pa.

Czyli nie tylko chamstwo, ale i jakież groźby (?).

Niby w jakim celu mam do ciebie pisać na GG? Po to jest forum, żeby wymieniać tutaj opinie. Nie sądzę Maariolkoo żebyż była ode mnie starsza, zwłaszcza jak piszesz o tym gimnazjum, więc powstrzymaj się od komentowania mojego wieku.

Jeżli nadal będziesz czepiać się moich postów zwyczajnie poproszę admina o usunięcie cię z forum

Och, nie spinaj się tak, bo ci żyłka pęknie.

Słuchaj laleczko, masz coż do mnie to napisz na PW lub na GG… nie masz odwagi ?? haha, a masz odwagę pisać na forum ogólnym bzdety których i tak nikt nie czyta tylko wyżmiewa się ??

No tak, lepiej wysyłać takie wiadomożci na pirv. Tak, bardzo jesteż odważna. Cholernie.

Lady_Kala
    Member
    • Maniak

Ręce opadają 🙄
    Nie wierzę,że można być aż takim(…)

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

W prawie każdym temacie jakież pyskówki…Czy naprawdę moderatorzy nie mogą nic z tym zrobić?Odechciewa się tu w ogóle zaglądać.

ecstasy_of_gold
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ręce opadają 🙄
    Nie wierzę,że można być aż takim(…)

Jeżli to o mnie chodzi, to przykro mi.

Lady_Kala
    Member
    • Maniak

Nie,zdecydowanie nie! Pojechałaż ostrzejszym słowem-nie wporządku ale nie wierzę,że każdy z nas zawsze i wszędzie używa pięknego języka…
    Pisząc to miałam na myżli zachowanie Mariolki bo rozwaliła mnie na łopatki jej wiadomożć na priv do Ciebie!

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

ecstasy_of_gold Skoro szczerożć to szczerożć 🙂

Od: ecstasy_of_gold
    Do: Maariolkaa
    Wysłany: Sob Mar 07, 2009 22:01 am
    Temat: hej
    Pierdolona szmato, wyjebie cię kiedyż za ryj, jeżli jeszcze raz do mnie tak napiszesz. H** cię to obchodzi co ja piszę, masz się od tego odpierdolić!!
    Myżlisz że jak napiszesz tyle postów, to fajna jesteż ? G***** prawda, zdobędę więcej postów od ciebie, i będę o wiele mądrzejsza. Tyle…. wiesz żal mi Cię.

Nie odpisałam ci na to, bo zwyczajnie mnie zamurowało…
    Jak byż zauważyła, zażmiecałam forum kłócąc się z dwoma użytkownikami, z jednym sobie już podałam rękę na zgodę, z drugim mam neutralne stosunki, jak na razie to ty wszczynasz coż między nami… zastanów się …

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Dziewczyny,co to ma być?! 😯

Czy naprawdę nie umiecie normalnie dyskutować?? Sprawę trzeba będzie oddać w ręce admina,bo niestety prożby moderatorów nie skutkują… 😕

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

I bardzo dobrze. Fakt, że zażmiecałam forum… ale przyhamowałam z tym… a niektórym osobom po prostu sprawia przyjemnożć wrzucanie na kogoż.. no cóż :/

ecstasy_of_gold
    Member
    • Stały bywalec

Dzieczyno, ty jesteż pojebana!

Nie po to wkleiłam tutaj twoją wiadomożć, żeby zniżać się do twojego poziomu i odpisywać ci na priva. Jeżli sama sobie wymyżlasz wiadomożci to jesteż po prostu nienormalna!

Gdzie jest moderator?!

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

Zanim zaczniesz jakąkolwiek dyskusję, przemyżl to. Owijanie w bawełnę i Mówienie „to nie ja”… to trochę nie na miejscu. Okaż skruchę i daj spokój.

The topic ‘Dziewica?’ is closed to new replies.

Przewiń na górę