- AutorOdp.
- 16 maja 2008 at 12:17
[usunięto_link] wrote:
wyglądasz. żliczne zdjęcia na forum zamiescilas 😆 szkoda, ze nie są zabezbieczone i kazdy moze je kopiowac 😆
Hmmm aż popytam wsród znajomych czy naprawde na dresa wyglądam,bo teraz jak mi to napisałaż,po obejrzeniu fachowym okiem moich żlicznych zdjęć to az zaczęłam się zastanawiać 😉
16 maja 2008 at 12:34OMFG 🙄
16 maja 2008 at 14:39nie wiem dlaczego kilka osób wyraźnie próbuje upodobnić siędo parvati (nawet kurde jej słownictwo potraficie zapożyczać)i na siłe udowadnia innym że mają coż do powiedzenia kiedy tak naprawde to Assha ma w tym przypadku racje!Jeszcze do tego takie całkiem niepotrzebne hamskie teksty! Może jeszcze kółko wzajemnej adoracji pod wezwaniem parvati załózcie co?!Bo widze że klika sie na forum robi.
Można powiedzieć że nie rozumie sie poczynan tych i tych- w tym przypadku Japończyków, ale do jasnej cholery wypisywanie tekstów typu „nigedynie sądzilam że Japońcy to normalni ludzie” jest symptomem głupoty i ksenofobii razem wziętych.
A ja znam jedną Japonkę i jest klawa kobita!!!!16 maja 2008 at 14:44[usunięto_link] wrote:
nie wiem dlaczego kilka osób wyraźnie próbuje upodobnić siędo parvati (nawet kurde jej słownictwo potraficie zapożyczać)i na siłe udowadnia innym że mają coż do powiedzenia kiedy tak naprawde to Assha ma w tym przypadku racje!Jeszcze do tego takie całkiem niepotrzebne hamskie teksty! Może jeszcze kółko wzajemnej adoracji pod wezwaniem parvati załózcie co?!Bo widze że klika sie na forum robi.
Można powiedzieć że nie rozumie sie poczynan tych i tych- w tym przypadku Japończyków, ale do jasnej cholery wypisywanie tekstów typu „nigedynie sądzilam że Japońcy to normalni ludzie” jest symptomem głupoty i ksenofobii razem wziętych.
A ja znam jedną Japonkę i jest klawa kobita!!!!ciesze sie ze epidemia debilizmu parvati jeszcze nie dosięgnęla wszystkich 🙂
* a ja znam syna Polki i Japończyka i jest bardzo mądry i wporządku gożc. jego tata rowniez.
16 maja 2008 at 15:01przeciez tu nie chodzi o to ze nie lubimy japonczykow bo sa japonczykami boze ;p nie pasuje nam zachowanie jakie jest prezentowane przez japonskie media i generalnie trendy ktore sa tam popularne – to oczywiste ze wsrod japonczykow sa debile tak samo jak sa fajni ludzie ale tak jest wszedzie, w stanach, w europie – wszedzie.
Co do upodabniania sie do parvati – haha
Ja tam akurat ja lubie, mamy jakies tam cechy wspolne i niektore poglady podobne ale nieraz bywaly sytuacje na forum ze sie ze soba nie zgadzalismy – tylko ze mozna miec odmienne poglady i elegancko sobie na ten temat dyskutowac. A to ze Ashha jest generalnie malo lubiana to juz inna sprawa ;p Ja tam do Niej nic nie mam – w wiekszosci spraw sie nie zgadzamy ale sa tez takie gdzie nasze poglady sa zbierzne.W sumie szczera niechecia na forum darzylem TwojaCzarnulke ale ona zwinela sie po 3 dniach :d Mam nadzieje ze Józia zostanie dluzej :d
16 maja 2008 at 15:03[usunięto_link] wrote:
przeciez tu nie chodzi o to ze nie lubimy japonczykow bo sa japonczykami boze ;p nie pasuje nam zachowanie jakie jest prezentowane przez japonskie media i generalnie trendy ktore sa tam popularne – to oczywiste ze wsrod japonczykow sa debile tak samo jak sa fajni ludzie ale tak jest wszedzie, w stanach, w europie – wszedzie.
miszczu, nie wypowiadaj sie za innych, Ty reprezentujesz soba troche wiecej niz taka Warn na przyklad. Nie udana kopia parvati, hahaha…
16 maja 2008 at 15:11[usunięto_link] wrote:
miszczu, nie wypowiadaj sie za innych, Ty reprezentujesz soba troche wiecej niz taka Warn na przyklad. Nie udana kopia parvati, hahaha…
Jesteż dziż niesamowicie dowcipna 😀
To,co ja myslę jest moją sprawą.Mam takie a nie inne poglądy i tak jak miszczu napisał,nie miałam tu na myżli samego narodu Japończyków,ale ich postaę i zachowania.A poza tym nie musze sie tłumaczyć ze swoich poglądów 🙂
Assha,nie podobam Ci się??to po co z taką determinacją odpisujesz na moje posty??? masz cos do mnie??czekam na wiadomożc na wp,tam możemy sobie pogadać „od serca” 😛
16 maja 2008 at 15:14na wp powiadasz. hahaha. ok, ja do Ciebie napisze na wp.pl, ale ty mi odpisz na pw jak mozesz ok?
16 maja 2008 at 15:17skoro nalegasz i nie uznajesz pomyłek to pisz na wp.pl 😆
16 maja 2008 at 22:49Wielka mi sensacja 😕 skoro im się podoba to w czym problem. Nie krytykuje wyglądu drugiej osoby może mieć podarte rajstopy kalosze w kwiaty i różową bluzkę w zielone grochy nie obchodzi mnie to jak sie jej podoba niech nosi. Mam ważniejsze sprawy na głowie niż przejmowanie się czyimż wyglądem a tym bardziej wdawania się w bezsensowne kłótnie na ten temat… 😕
17 maja 2008 at 06:26O włażnie! Do głowy mi nie przyszło, że ten temat przerodzi się w to czym stał sie teraz – naiwnie liczyłam, że Assha nie rozpocznie kolejnej moralizującej krucjaty, ale najwidoczniej przeceniłam jej możliwożci. Szczerze? Faktycznie niektóre wypowiedzi były mocne, ale ostatecznie jest w tym kraju coż takiego jak WOLNOśĆ SŁOWA i tak samo jak Assha mogła napisać, że homoseksualizm to zboczenie, a GW to gazeta żydowska (i zostać za to skrytykowaną) tak samo kilka osób tu miało prawo napisać co sądzi o rozrywkach pewnej nacji <- i również zostać skrytykowanych przez Asshę. Ale czemu nie mogło się na tym skończyć? Bo Assha nie potrafi kończyć. Na dodatek pojawił się nowy nurt osób na siłę doszukujących się spisku "upodabniania do Parvati" - dzizzz...tak jakby nie można było mieć po prosu podobnych poglądów... Tak jakby Parv stała się symbolem do którego reszta dąży - po prostu irracjonalne spostrzeżenie jak dla mnie, bo przecież nie ma takiego Forumowicza, który zgadzałby się z nią w każdym jednym wyartykułowanym poglądzie...Eh. Nie założyłam tego wątku po to by nawrzucać Japończykom, chciałam spokojnie podyskutować o zjawisku społecznych identyfikacji z inną nacją…
17 maja 2008 at 08:24ja proponuje zalozyc watek dla „ziomali”:)))
i tam SE pogawedzic. na wstepie trzeba zaznaczyc, ze jesli ktos wklada sobie szklane przedmioty do pochwy, jest glupim lachonem, smierdzi mu z ust lub tez po prostu uwazamy go za debila: nie ma wstepu.
co o tym sadzicie?:)))
17 maja 2008 at 10:13w takim razie nie wiem co jeszcze tu robisz, pusty lachonie 😆
@Hagemonia wrote:
WOLNOśĆ SŁOWA i tak samo jak Assha mogła napisać, że homoseksualizm to zboczenie, a GW to gazeta żydowska (i zostać za to skrytykowaną) tak samo kilka osób tu miało prawo napisać co sądzi o rozrywkach pewnej nacji <- i również zostać skrytykowanych przez Asshę. Ale czemu nie mogło się na tym skończyć?
jestes HIPOKRYTKĄ i tyle. Jak ja skomentowalam swoją WOLNOśCIĄ SLOWA, ze nie podobaja mi sie calujacy geje, ze wyborcza jest spropagowana przez wroga Polski- żyda, było źle. Ksenofobia, Homofobia itp itd. Kiedy wy zjezdzacie z gory na dol inną rasę, a ja powiem tylko zdanie, ze nie jestescie tolerancyjne- masa upodobnionych do siebie farbowanych lachowoe rzuca sie na mnie z pianą!! Dziewczyno nie wiem co jeszcze robisz na tym forum! Proponuje idz sie gdzies wyładuj, bo psujesz całą atmosferę swoimi debilnymi wstawkami.
17 maja 2008 at 10:17Niektórzy są naprawdę przezabawni 😆
17 maja 2008 at 10:27[usunięto_link] wrote:
w takim razie nie wiem co jeszcze tu robisz, pusty lachonie 😆
@Hagemonia wrote:
WOLNOśĆ SŁOWA i tak samo jak Assha mogła napisać, że homoseksualizm to zboczenie, a GW to gazeta żydowska (i zostać za to skrytykowaną) tak samo kilka osób tu miało prawo napisać co sądzi o rozrywkach pewnej nacji <- i również zostać skrytykowanych przez Asshę. Ale czemu nie mogło się na tym skończyć?
jestes HIPOKRYTKĄ i tyle. Jak ja skomentowalam swoją WOLNOśCIĄ SLOWA, ze nie podobaja mi sie calujacy geje, ze wyborcza jest spropagowana przez wroga Polski- żyda, było źle. Ksenofobia, Homofobia itp itd. Kiedy wy zjezdzacie z gory na dol inną rasę, a ja powiem tylko zdanie, ze nie jestescie tolerancyjne- masa upodobnionych do siebie farbowanych lachowoe rzuca sie na mnie z pianą!! Dziewczyno nie wiem co jeszcze robisz na tym forum! Proponuje idz sie gdzies wyładuj, bo psujesz całą atmosferę swoimi debilnymi wstawkami.
Biedacto nie doczytało? Wytłużciłam w zacytowanym fragmencie pokrywające się zdania – może teraz doczytasz…ale pewnie nie 😉 Ty pewnych rzeczy po prostu nie jesteż w stanie pojąć…nawet nie zdołałaż zauważyć, że ja – jak to ujęłaż – z góry do dołu żadnej rasy nie zjechałam, co oczywiżcie nie przeszkadza Ci mnie indentyfikować z czyimiż wypowiedziami… No ale spoko, od Ciebie to chyba nikt już się nie spodziewa obiektywizmu 😉
A inwektyw „hipokrytka” zostaw dla siebie – nie ja chodzę do kożcioła i obnoszę się ze swoją wiarą jednoczeżnie łamiąc podstawowe zasady katolicyzmu 😉
Mua Panno Assho! 😉
PS. Ja też nie wiem co Ty jeszcze na tym Forum robisz 😆 Wyraźnie to Tobie nerwy puszczają i nie masz się gdzie wyładować.To co, może wrócimy do sedna tematu? 😉
Empatia napisała, ze to konkretne zachowanie Japonek wynika z tego, iż mają one kompleksy związane z budową wlasnego ciała…czy napewno? I czy aby napewno powinny je mieć? A może jest to zwykła fascynacją odrebną kulturą? - AutorOdp.