• Autor
    Odp.
  • krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

kazdą wolną chwile. sądze ze dziennie to wychodzi koło 2-3 godzin dziennie 🙂 + z godzinke na rowerku i spacery których juz tu nie wliczam 🙂
    teraz mam przerwe bo moj chłopak jest w kraju i poki co spędzam każda wolną chwile z nim a nie na ćwiczeniach 🙂

zuza_130
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

aleź ja pisałam ze to zdrowy sposób nie jest :))

niestety teraz to ja już chyba nie umiem normalnie jeżć coż mi sie z psychą po mału robi :/

dziż wypiłam sobie jogurt activia co ma hmm 70 kcal jakoż coż koło tego i mam wyrzuty sumienia :/ DEM it

a czy to nie jest już przypadkiem anoreksja? uważaj na siebie

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

nie bede nic komentować zebym nie musiała przyznawać po kolei wszystkim racji.

lelevell
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 15
    • Bywalec

ODCHUDZAM — 100% GWARANCJI i CIĄGŁĄ OPIEKA W CIĄGU TRWANIA KURACJI. DAJ SOBIE SZANSE.

blue moon
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

ja sie potrafie sama pilnowac ….wystarczy naprawde chciec ja cwicze [usunięto_link] zestaw na uda i jjem tylko do 17 potem nic i jest coraz lepeij:)

lelevell
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

i myżlisz ze samymi ćwiczeniami pozbędziesz się problemu? jeżli tak to powiem ci że się mylisz bo ćwiczenia to nie wszystko. trzeba witamin. odpowiednich i w optymalnych proporcjach. napisz jak sie namyżlisz. pzdr

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

@blue moon wrote:

ja sie potrafie sama pilnowac ….wystarczy naprawde chciec ja cwicze [usunięto_link] zestaw na uda i jjem tylko do 17 potem nic i jest coraz lepeij:)

ale zależy CO JESZ :))) bo np pilujesz sie sama przy każdym zjedzonym hamburgerze itd to wiesz 😉 nawet to ze zjesz go przed 17 niewiele pomoże 🙂

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

@blue moon wrote:

ale zależy CO JESZ :))) bo np pilujesz sie sama przy każdym zjedzonym hamburgerze itd to wiesz 😉 nawet to ze zjesz go przed 17 niewiele pomoże 🙂

CO jesz, JAK jesz i KIEDY jesz. 3 kluczowe pytania

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

prawie nic prawie nigdy 😛 ehh no w sumie ostatnimi czasy to jogurciki naturalne, normalne i budynie 😛 🙂 budynie z płatkami kukurydzianymi 😛
    warzywa, owoce ( chociaz tych drugich mniej ) i chyba tyle 😛 czasem zdarzy mi sie zjeżc jakiż batonik crunchy czy coż 😛 🙂

hilary20
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

ojaaaa nie wieżę mam tą samą sytuację 80 kg… 20 lat:PP i 175 wzrostu;]
    Ja teraz się ostro wzięłam za siebie:PP Jestem 2 dzień na diecie kopenhadzkiej bo mnie szlak już trafia:D:D i mam zamiar cierpieć przez 3 miechy;)) katusze:D:D Jej , źeby mi się tak udało spażć te 20 kg;]

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

tylko sie nie zapędz tak jak ja 😛 bo ja zeszłam do wagi 52 kg, i naszczęscie chłoopak ( hah obecnie narzeczony! 🙂 ) wrócił z niemiec (AAAA NA STAŁEE!! :)) ) i zaczał mnie pilnować 🙂 no i troszkę mi sie juz przytyło nie wiem dokładnie bo waga schowana 😛 i mam zakaz stawania na nią 🙂

hilary20
    Member
    • Początkujący

Rety… jak Ty to robisz?? fakt nie dobrze , za mało… ale jak ty tyle chudniesz? skąd ta motywacja:PP retyyy ja chyba nie dam rady:/ ale wiem , że wytrzymam na tej kopenhadzkiej:)) 2 dzień dopiero:PP a potem kolejne diety:))… retyy strasznie chcę , żeby mi się udało:))

Wage schował hehehe
    To masz narzeczonego który Cię pilnuje:PP dobrze Ci:D:D

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

no bo mimo ze mi wystawały wszędzie kożci to ja chciałam jeszcze schudnąć, zatrzymała mi sie miesiączka , i nie jadłam w ogóle. Dlatego nie polecam tego co ja robiłam 😛 chyba sie stane przeciwniczką diet 😛 chociaz mam ciągle rozkminy ze jestem gruba jak słoń i w ogóle

hilary20
    Member
    • Początkujący

ej to masakra:|:|
    ja to po prostu mam zamiar zrobić tak:PP
    ważyć 60 kg
    i czy będę wyglądać grubo czy nie to się z tym pogodzę bo to będzie idealna waga dla mojego wzrostu i wieku:D:D

A teraz jak się czujesz?

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

Teraz juz jest ok 🙂 ale to wszystko dzieki mojemu M.
    u mnie też tak miało być najpierw 62, poźniej 58… poźniej 55 poźniej 53 no i tak 🙂

dlatego pamiętaj, odchudzaj sie zdrowo i nie przekombinuj :))

moj wynik jest imponujący aczkolwiek efekty wcale nie były takie cudowne 😛

Trzymam za Ciebie kciuki 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " efektywne przekleństwo -> 20 kg mniej :)"

Przewiń na górę