- AutorOdp.
- 3 sierpnia 2005 at 20:34
Czy naprawdę dla meżczyzn ma znaczenie jaką bieliznę mamy na sobie?? a moze tak naprawdę to kobiety bardziej na to zwracają uwagę ….????
26 sierpnia 2005 at 08:02[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Czy naprawdę dla meżczyzn ma znaczenie jaką bieliznę mamy na sobie?? a moze tak naprawdę to kobiety bardziej na to zwracają uwagę ….????
Oczywiżcie że kobiety bardziej zwracają uwagę na swoją bieliznę niż faceci 🙄
26 sierpnia 2005 at 08:42Dzisiaj jestem przekonana ze się mylisz 😉
Juz wiem ze mężczyżni też zwracają uwagę i nawet potrafią wyrazić swoją opinię 😳 😀
26 sierpnia 2005 at 09:06[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Dzisiaj jestem przekonana ze się mylisz 😉
Juz wiem ze mężczyżni też zwracają uwagę i nawet potrafią wyrazić swoją opinię 😳 😀
Kasiu – facet jest wzrokowcem i napewnozwraca uwagę na bieliznę i oczywiżcie są stanie wyrazić nawet rozsądną uwagę ale nadal twierdze iż kobiety zwracają na nią wiekszą uwagę. Pozdrawiam
26 sierpnia 2005 at 09:57zgadzam się ale tylko z jednego powodu, ja zwracam uwage na to co zakładam i jak wygladam, ale myslę zaraz o tym co na to mój partner i czy jemu się to spodoba. Dbam o to dlatego zeby jemu sprawic przyjemnożć.
26 sierpnia 2005 at 13:47[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
zgadzam się ale tylko z jednego powodu, ja zwracam uwage na to co zakładam i jak wygladam, ale myslę zaraz o tym co na to mój partner i czy jemu się to spodoba. Dbam o to dlatego zeby jemu sprawic przyjemnożć.
a nie dla Ciebie i swojego dobrego samopoczucia ❓
26 sierpnia 2005 at 17:37ja zazwyczaj mam dobre samopoczucie, a jak partner jest zadowolony to ja tym bardziej :):P
27 sierpnia 2005 at 11:26[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
ja zazwyczaj mam dobre samopoczucie, a jak partner jest zadowolony to ja tym bardziej :):P
Coprawda nie jestem wstanie zrozumieć takiego toku rozumowania ale ok co kto lubi…..życze miłego weekendu Kasiu
27 sierpnia 2005 at 13:56…chcesz powiedzieć, ze mój tok myżlenia jest dziwny????… hmmmm uważam ze dobrze jest sprawiać komuż przyjemnożć, a jeszcze lepiej jak jest to kochana osoba 😛
Pozdrawiam i miłego wypoczynku
28 sierpnia 2005 at 12:26[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
…chcesz powiedzieć, ze mój tok myżlenia jest dziwny????… hmmmm uważam ze dobrze jest sprawiać komuż przyjemnożć, a jeszcze lepiej jak jest to kochana osoba 😛
Pozdrawiam i miłego wypoczynku
Ależ oczywiżcie masz rację…tylko że ja osobiżcie chodze w tym w czym czuje się najlepiej……a napewno moja Pani ubrałaby mnie w co innego hihi
28 sierpnia 2005 at 14:05nie wiem nic na temat gustu „Twojej pani” ale skoro jej się podoba coż innego to zrob jej przyjemnożć 😉
28 sierpnia 2005 at 17:31[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
nie wiem nic na temat gustu „Twojej pani” ale skoro jej się podoba coż innego to zrob jej przyjemnożć 😉
Może się skusze 😆 😆
29 sierpnia 2005 at 08:05… 😉 teraz rozsądnie mówisz 😉
Chyba wasze gusta tak się nie róznią skoro sie dogadujecie 😀
Zrób jej przyjemnożc a pewnie sie odwdzięczy
29 sierpnia 2005 at 08:08[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
… 😉 teraz rozsądnie mówisz 😉
Chyba wasze gusta tak się nie róznią skoro sie dogadujecie 😀
Zrób jej przyjemnożc a pewnie sie odwdzięczy
hmmmm kusząca propozycja…..
29 sierpnia 2005 at 08:18wysłałam ci PW odpisz szybko prosze 😀
- AutorOdp.