- AutorOdp.
- 9 listopada 2005 at 08:43
[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Niedowiarku chyba bedziesz musiał sprawdzić sam 😉 😳
mmmmmmmmm 😆
9 listopada 2005 at 08:48mmmmmm co? mowe odjęło czy zadowolony? 😉 😉
9 listopada 2005 at 08:53[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
mmmmmm co? mowe odjęło czy zadowolony? 😉 😉
Jak najbardziej zadowolony 😉
9 listopada 2005 at 08:57No wiedziałam, bo jak inaczej mogłby odpowiedzieć mężczyzna ❓ 😉
10 listopada 2005 at 16:28Ja tam u kobiety ogonka nie chce sie doszukiwac…..bo mi od razu kojarzy się to z Miriam brrr
10 listopada 2005 at 19:50hahhahahaha nawet o tym nie pomyżlałam, ale masz racje 😉
2 kwietnia 2006 at 12:00mi wydaje sie ze panowie i kobiet taka sama zwracaja uwage na bielizne, moj facet w sumie wolaby wiecej czasu scpedzac w sklepie z bielizna dla kobiet niz dla panów:)
zawsze mowi ze to by fajnie wygaldalo to czy to , sam czasem kupuje mi bielizne .dlatego uwazam ze panowie duza uwage poswiecaja bieliznie, w koncu sa wzrokowcami 🙂2 kwietnia 2006 at 21:32[usunięto_link] wrote:
mi wydaje sie ze panowie i kobiet taka sama zwracaja uwage na bielizne, moj facet w sumie wolaby wiecej czasu scpedzac w sklepie z bielizna dla kobiet niz dla panów:)
zawsze mowi ze to by fajnie wygaldalo to czy to , sam czasem kupuje mi bielizne .dlatego uwazam ze panowie duza uwage poswiecaja bieliznie, w koncu sa wzrokowcami 🙂Facet więcej czasu pożwięca naszej bieliźnie a nie swojej bo jego nie jest taka…. 😳 😉
3 kwietnia 2006 at 17:26Kasiu dokladnie sie z Toba zgadzam (moze to ta magia imion:P)
3 kwietnia 2006 at 18:01Kasie trzymają się razem 😉 😛
5 kwietnia 2006 at 08:53[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Kasie trzymają się razem 😉 😛
Oj nie zgodze się z Wami drogie Panie………facet lubi kupować bieliznę damską dla swoich Pań bo można tam poobserwować ładne Panie przymierzające włażnie tą bieliznę hahahaha
5 kwietnia 2006 at 19:46Spodziewałam się takiej odpowiedzi Kubusiu 😉 Co jednak nie zmienia faktu ze ludzicie ogladać bieliznę kobiet bardziej niż swoją :-
6 kwietnia 2006 at 07:48[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Spodziewałam się takiej odpowiedzi Kubusiu 😉 Co jednak nie zmienia faktu ze ludzicie ogladać bieliznę kobiet bardziej niż swoją :-
To chyba jak najbardziej zrozumiałe 😉 😈
6 kwietnia 2006 at 11:57Kubusiu a jaki kolor bielizny jest najbardziej „ciekawy”? „pobudzający zmysły” 😉
7 kwietnia 2006 at 08:00[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Kubusiu a jaki kolor bielizny jest najbardziej „ciekawy”? „pobudzający zmysły” 😉
Wiem że byżchciała usłyszeć że czerwony ale nic z tego hihiih czarny albo biały 😆
- AutorOdp.