- AutorOdp.
- 11 maja 2013 at 14:27
Zwłaszcza młodym mamom, coż o tym wiem 🙂
7 lipca 2013 at 17:50Oczywiżcie że kobiety bardziej zwracają na to uwagę niż mężczyźni. Dla nich niestety albo stety liczy się coż zupełnie innego. Kobiety chcą wyglądać a to idealnie, wiec zwracają na to uwage.
9 lipca 2013 at 12:19Jestem pewna, że zwracają uwagę! Tylko, że niekoniecznie to co podoba się kobietom, podoba się też facetom… Lubię nosić push-upy, aby uwydatnić biust, a mój mężczyzna woli jak noszę koronkową „przeżwitującą” bieliznę, choć mi się moje piersi tak żrednio w niej podobają…
24 lipca 2013 at 09:54Każdy facet to wzrokowiec,więc zwraca uwagę na wiele aspektów naszego ciała, wiec tym bardziej wskazane jest zadbanie o dobrą i seksowną bieliznę,tą warto kupić w dobrym sklepie internetowym,mamy tam największy wybór.
22 października 2013 at 10:46Zgadzam się,dlatego też powinnyżmy zadbać o każdy element naszego ubioru,w tym głównie o buty,tera zna jesień mamy szereg nowych,ciekawych kolekcji.
17 grudnia 2013 at 22:32ja kupuje bielizne na bieliznaadele.pl i jest najlepsza.
15 stycznia 2014 at 17:21No co do atrakcyjnożci kobiety w sypialni to chyba nikogo nie trzeba przekonywać,chociaż ważne jest to aby nie popażć w rutynę i te specjalne rzeczy zakładać na wyjątkowe okazje jak chociażby Walentynki:)
30 stycznia 2014 at 15:00Zwracają… i raczej lubią prostotę 😉
17 marca 2014 at 15:04A ja chyba nie potrafiłabym od tak sobie zamówić bielizny przez internet,wolę wczeżniej przymierzyć i mieć orientacyjny punkt w kwestii samego rozmiaru,to też ważna kwestia.
10 września 2014 at 10:15Nie do końca bo w przypadku kiedy rozmiar bielizny nie pasuje,to zawsze możesz ją wymienić na inny i nie ma z tym absolutnie żadnego problemu,zakupy w sklepach internetowych to prawdziwa przyjemnożć.
17 listopada 2014 at 13:29Ja tez mam zazwyczaj dobre poczucie 🙂
15 grudnia 2014 at 09:37Według mnie bielizna ma znaczenie dla mężczyzn. I to duże. Tylko nie dają tego po sobie poznać 🙂
24 stycznia 2015 at 23:55Ja lubie mieć ładną bieliznę niezależnie od sytuacji.
30 lipca 2015 at 12:18To prawda,bielizna ma dla mężczyzn ogromne znaczenie gdyż są oni wzrokowcami. Co innego dla kobiet,które chcą czuć się atrakcyjnie i mieć na sobie jednoczeżnie ładną,wygodną bieliznę.
14 września 2015 at 10:37bielizna ma znaczenie dla kobiet, ale bardziej psychologiczne
no bo ok, założysz cos wygodnego i jest super
ale jeżłi założysz bieliznę, która można podciągnąc pod stwierdzenie seksowna, to tak włażnie bedziesz się czuła, zwłaszcza jeżli potwierdzenie jej seksownożci znajdziesz w spojrzeniu ukochanegojeżli nie wierzycie zróbcie test- załóżcie koronkową, powabna bieliznę, pończochy, a na górę po prostu t-shirt czy sweterek i jeansy
ciuchy może niekoniecznie „bardzo kobiece”, ale to Wasza żwiadomożć co macie pod spodem, że jesteżcie seksownie ubrane, przebije się przez tę zwykłą bluzkę i spodnie…
będzie się inaczej czuły i zachowywały i chociaz ludzie nie będą wiedzieli o co chodzi- zauważą że zachowujecie się jakoż inaczej, będą zaintrygowani i bardziej Wami zainteresowani 🙂 - AutorOdp.