- AutorOdp.
- 7 kwietnia 2006 at 20:40
Tym razem źle trafileż, nie chcialam usłyszeć „czerwony” Jeżeli o mnie chodzi to mam tylko taki jeden komplem ( nie lubie tego koloru) kupiłam go dla jednej sukienki i własćiwie go nie noszę.
Ja sama uwielbiam białą bieliznę, a teraz poprostu ciekawi mnie gust mężczyzn.
Nie tylko tradycyjne kolory są ładne, np. granatowy 😉
PS. mam dwa komplety czarno-czerwone i to chyba jest super połączenie :ok:9 kwietnia 2006 at 11:46[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Tym razem źle trafileż, nie chcialam usłyszeć „czerwony” Jeżeli o mnie chodzi to mam tylko taki jeden komplem ( nie lubie tego koloru) kupiłam go dla jednej sukienki i własćiwie go nie noszę.
Ja sama uwielbiam białą bieliznę, a teraz poprostu ciekawi mnie gust mężczyzn.
Nie tylko tradycyjne kolory są ładne, np. granatowy 😉
PS. mam dwa komplety czarno-czerwone i to chyba jest super połączenie :ok:eeeeee tam 😈
9 kwietnia 2006 at 18:18😈 nie znasz się
hahahahahahhahahahahaha11 kwietnia 2006 at 17:31[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
😈 nie znasz się
hahahahahahhahahahahahaJasne jasne hahaha
11 kwietnia 2006 at 19:35Kubusiu :- Tylko mi nie wytykaj języka bo Ci krowa nasika -= hahahahha
19 kwietnia 2006 at 07:47[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Kubusiu :- Tylko mi nie wytykaj języka bo Ci krowa nasika -= hahahahha
eeeee krowa??
19 kwietnia 2006 at 20:35Jasne że krowa…no chyba nie Kasia 😉
19 kwietnia 2006 at 21:46Hahahhaaaaa haaaahahaha ale mnie rozbawił ten post:)
20 kwietnia 2006 at 07:05Witaj Figusiu. Milego dnia życzę.
Zmykam teraz na zakupy. 😀
19 lipca 2006 at 15:01co do tej bielizny to ja zwracam uwagę
lubię jak najbardziej koronkową i jak najbardziej przeżwitującą
a co do koloru to preferuję inny niż biały gdyż biały jest bardzo popularny20 lipca 2006 at 06:11A ja uwielbiam biały szczególnie teraz latem gdy jestem opalona . Super to kontrastuje. 😛
20 lipca 2006 at 07:56Na kim kontrastuje to kontrastuje 😛 😉
Dla mnie najważniejsze jest aby bielizna była wygodna i nie znosze koronek!
Mój fact też lubi jak bielizna przeżwituje ale zimą pilnuje abym nosiła ciepłe bokserki, nie ma mowy o stringach itp.23 lipca 2006 at 18:49A ja w zimie to roznie ale bokserki ogolnie rzadko nosze
A w te upaly najlepiej by nago………uff ale dzis byla spiekota a ja z córcią 3 godziny w zoo23 lipca 2006 at 20:05Ja zimą też stringi nosze a jak juz zmarzne naprawde to wtedy figi. Ale bokserki to dobry pomysł 😉
28 lipca 2006 at 13:06latem pozwalam sobie na skąpą koronkową bieliznę, jednak zimą stringi mam schowane głęboko w szafie, a jak wkładam bardzo opiety strój to koronkowe spodenki są jak znalazł
- AutorOdp.