• Autor
    Odp.
  • motylka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Ja próbowałam palić, ale nie byłam w stanie się przestawić – wg mnie są niewygodne, strasznie plastikowe i mimo różnych prób ta nikotyna jest dla mnei zbyt gryząca… więc po prostu ograniczyłam bardzo radykalnie zwykłe papierosy 🙂

AiszaPerfumy_pl
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

Chyba nic na żwiecie nie wkurza mnie tak jak włażnie epapierosy. Ludzie w tych czasach uwielbiają różnego rodzaju substytuty, ale kurcze.. jak palisz to pal, a nie chodź z jakaż plastikową zabawką przytkniętą do ust 24 godziny na dobę…

krzyzak7
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Bardzo nie lubię zapachu dymu wydobywającego się z tradycyjnych papierosów, ale muszę przyznać, że nie przeszkadza mi w pobliżu osoba paląca epapieros 🙂 Powiedziałbym nawet, że te papierosy „pachną” 😀

farfi
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

to prawda! ja wręcz lubię jak kuzyn przy mnie pali tego e-peta! przeważnie ma taki truskawkowy który przypomina mi zapach truskawkowego mentosa. 🙂

Malgo
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Powiem Wam szczerze, że to nie jest do końca takie proste. Łatwiej powiedzieć, jak chcesz to rzuć, niż to faktycznie zrobić.. Tak naprawde osoby uzaleznione od palenia maja ogromny problem z pozbyciem się NA STAŁE tego nałogu. Ja po 8 latach i wypróbowaniu chyba juz wszelkich możliwych metod, tak naprawdę dopiero przy e-papierosie oduczyłam się sięgać po zwykłe fajki. Kupuję najczężciej miętowy liquid z cigito z okreżloną dawką nikotyny, którą moge stale zmniejszać, dlatego widzę efekty i sama nad nimi panuje. I staram się nie chmurzyć w miejscach do tego nie przeznaczonych:)

smigol
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

to prawda mój tata nie pali jakież 18 lat ale mówi, że mimo tego, że obrzydza go zapach papierosów to czuje że jakby wziął dymka to by wrócił do tego. uzależnionym jest się całe życie

mpech
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

E-papierosy to ciekawy wynalazek. Z dożwiadczenia wiem, że nie każdemu przypada do gustu ich smak. Sposób palenia różni się całkowicie od tradycyjnych papierosów. Dla mnie największą ich zaletą jest możliwożć wyboru smaku i mocy płynu z nikotyną oraz względnie niska cena.

kwasny12
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Widzę po ludziach że się bardzo rozprzestrzeniły, wiele osób idąc po mieżcie pali sobie takie papierosy.

anetakaleta
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Najgorsze są te informacje jakoby były bardzo szkodliwe na dłuższą metę.

Karolcia82
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 151
    • Zapaleniec

znam mnostwo ludzi ktorzy przeczucili sie na epapierosy i po kilku tygodniach wrocili do klasycznych fajek…. ładowanie e papierosow i kupno olejkow chyba nie bylo ich mocną strona…

torreador2
    Member
    • Początkujący

Zgadzam się z przedmówcą.

seterka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

A mnie ciekawi, czy one maja tak samo szkodliwy wplyw na otoczenie jak normalne papierosy

Karolcia82
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 151
    • Zapaleniec

wszystkich e papierożników których znam wróciło do nałogu do tych prawdziwych… szkoda kasy na olejki, ładowanie i inne, prawdopdobnie przewyższa w kalkulacji fajki z real nikotyną.

batman293
    Member
    • Początkujący

No tak, i w sumie wyjdzie to drożej niż palenie normalnych papierosów…

Anonymous
    Inactive
    • Początkujący

jak zawsze ktos na tym musi zarobic

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " epapierosy?"

Przewiń na górę