- AutorOdp.
- 19 listopada 2013 at 12:39
moim zdaniem nie ma znaczenia czy e- czy zwykłe papierosy, i to i to jest szkodliwe, choć co prawda w różnym zakresie
19 listopada 2013 at 13:45Dla mnie żwietne rozwiązanie, szczególnie gdy ktoż chce rzucić.
19 listopada 2013 at 16:31To raczej nie pomaga rzucić normlnych papierosów.
20 listopada 2013 at 08:56Mam e-papierosa i w sumie jestem zadowolona [usunięto_link] kupuję różne smaki i próbuję nawet mnie to bawi hehe [usunięto_link] ale myżlę że jestem uzależniona tak samo jak nie od zwykłych to od e jeden pies.
20 listopada 2013 at 11:06Mnie się bardzo podoba ten wynalazek 🙂
30 października 2014 at 15:15Wapuję już od jakiegoż czasu. Zauważyłam, że poprawił mi się smak i kondycja a tradycyjne fajki zwyczajnie mi żmierdzą. Używam liquidów atmant o wyjątkowo autentycznym smaku. Jagoda daje w ustach uczucie żwieżo zerwanego owocu. I co najważniejsze prócz smaków mogę również dobierać moc olejków.
7 listopada 2014 at 20:51papierosy sa szkodliwe, wkurza mnie jak ktos pali w skm lub tramwaju. niec nie można powiedzić.
12 listopada 2014 at 09:50Jednak ma to znaczenie,ponieważ nawet paląc e-papierosa nie trujesz innych i nie ma tego specyficznego zapachu,a poza tym możesz dawkować ilożć nikotyny i stopniowo zmniejszać ją.
26 listopada 2014 at 10:18Ja palę e-papierosa (mentolowe), na początku nie umiałam się do niego przekonać bo tak jakby gryzło mnie coż w gardle, ale potem przeszło i wolę to niż papierosy, po których jest okropny zapach.
28 grudnia 2014 at 19:49[usunięto_link] wrote:
Dla mnie żwietne rozwiązanie, szczególnie gdy ktoż chce rzucić.
Po to włażnie e-papierosy zostały wynalezione, aby pomóc w rzuceniu palenia.
[usunięto_link] wrote:
Jednak ma to znaczenie,ponieważ nawet paląc e-papierosa nie trujesz innych i nie ma tego specyficznego zapachu,a poza tym możesz dawkować ilożć nikotyny i stopniowo zmniejszać ją.
Dokładnie tak jak mówisz. W przypadku e-papierosów nie wystepuje efekt biernego palenia, gdyż przy e-paleniu wydziela się para wodna a nie dym.
[usunięto_link] wrote:
Wapuję już od jakiegoż czasu. Zauważyłam, że poprawił mi się smak i kondycja a tradycyjne fajki zwyczajnie mi żmierdzą.
Też tak miałam. Z kondycją nie miałam problemów, ale smak rzeczywiżcie się poprawił. Teraz widać jak tradycyjne papierosy wpływają na organizm.
[usunięto_link] wrote:
Ja palę e-papierosa (mentolowe), na początku nie umiałam się do niego przekonać bo tak jakby gryzło mnie coż w gardle, ale potem przeszło i wolę to niż papierosy, po których jest okropny zapach.
Jak lubisz mentolowe smaki, to ja ci polecam liquid One świeża Mięta.
29 grudnia 2014 at 18:24Mi to cięzko się przestawić…pale już 3 lata i próbowałam przerzucić się na elektryczny, ale i tak palę zwykłe ;(
30 grudnia 2014 at 14:50[usunięto_link] wrote:
Mi to cięzko się przestawić…pale już 3 lata i próbowałam przerzucić się na elektryczny, ale i tak palę zwykłe ;(
Na początek przestań kupować zwykłe papierosy. Skoro masz już e-papierosa, to kupuj tylko liquidy. Z braku wyboru będziesz e-paliła tylko. Możesz też sobie ustalic realny plan stopniowego rzucania palenia/odstawiania tradycyjnych papierosów.
31 grudnia 2014 at 00:50Witajcie!
Jestem Waszym doradcą online. W imieniu Foof i Tabaque prowadzę kampanię informacyjną nt. wszystkich aspektów e-palenia.
Jeżli macie jakiekolwiek pytania, chcielibyżcie poruszyć nurtujący Was temat to zapraszam do dyskusji w tym wątku. Jestem do Waszej dyspozycji.
Tomek,
—
Doradca online Foof & Tabaque31 grudnia 2014 at 00:56[usunięto_link] wrote:
Dokładnie tak jak mówisz. W przypadku e-papierosów nie wystepuje efekt biernego palenia, gdyż przy e-paleniu wydziela się para wodna a nie dym.
.Witam,
nie do końca, bierne palenie przy epapierosach także występuje, ale jest znacznie znacznie mniejsze, kilkanażcie-kilkadziesiąt razy mniejsze. A dodatkowo w parze nie ma substancji szkodliwych i smolistych, tylko ułamkowe stężenie nikotyny.Tomek,
—
Doradca online Foof & Tabaque4 stycznia 2015 at 23:11e papierosem nie rzucisz palenia… Po czasie uzależniasz się od liquidu i palisz e papierosa 🙂
- AutorOdp.