- AutorOdp.
- 5 maja 2010 at 09:21
Czy uważacie że faceci reagują gorzej na krytykę niż my kobietki Jaki jest powód tego, że Według artykuły aż 52% z nich czuje się niedocenianych we własnej rodzinie? Co wy o tym sądzicie ?
Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami
Zaczerpnęłam temat z magazyny sens
[usunięto_link]5 maja 2010 at 09:30zgadzam się z tym , faceci nie umieją przyjąć krytyki . Według mnie każdy z nich ma syndrom ,, wiem najlepiej,, . Nie rozumieją , nie dochodzi w ogóle do nich to że coż mogą źle robić . Czytałam artykuł w magazynie fajny bardzo sensowne pisemko
5 maja 2010 at 12:19Faceci są przewrażliwieni na swoim puncie bardziej niż kobiety może dlatego szukają zawsze gdzie indziej potwierdzenia ze są tacy wspaniali.Ale często to nie jest dobra wiadomożć dla ich kobiet:)
5 maja 2010 at 16:49co wy w ogole gadacie
to kobiety ciagle szukaja w sobie problemu i szukaja u kazdego akceptacji: czy jestem dosc ladna? czy jestem dosc smieszna? bystra? kij wie jaka? a jak ktos je skrytykuje to wpadaja w histeriewiekszosc facetow ma totalnie w d**** co ktos inny mysli na ich temat, przynajmniej ja i wiekszosc moich znajomych ;p
5 maja 2010 at 20:29[usunięto_link] wrote:
Faceci są przewrażliwieni na swoim puncie bardziej niż kobiety może dlatego szukają zawsze gdzie indziej potwierdzenia ze są tacy wspaniali.Ale często to nie jest dobra wiadomożć dla ich kobiet:)
masz racjei, mezczyzni poszukuja w zyciu jakiejs sfery w ktorej by mogli miec wladze, bo przeciesz nierządzą kobietami, a w femnistycznym swiecie latwo im sie pogubic i nie miec racji
9 maja 2010 at 00:25Takim tokiem myżlenia nikogo nie rozgryziecie babeczki.
9 maja 2010 at 10:38Nikt z nas nie lubi krytyki.
Jeden jest mniej wrażliwy a drugi bardziej…
A wszystko i tak się kręci wkoło pieniędzy i seksu ..9 maja 2010 at 11:43[usunięto_link] wrote:
A wszystko i tak się kręci wkoło pieniędzy i seksu ..
Nie wiem w czyjej głowie.
9 maja 2010 at 11:48Widocznie mają więcej kompleksów niż my :D:D:D
9 maja 2010 at 15:08To raczej nie możliwe 😆
9 maja 2010 at 15:16i nigdy o tych kompleksach niepowiedza bo wszystko sie kreci wokol sexu i pieniedzy a dokladnie wokol nastoletnich bogin sexu, a kompleksami ich nikt niezdobedzie dlatego mezczyzni maja zamkniete twarze na kutke, wielu udaje sie pozbawic uczuc, bo odczuwanie ich by zabijalo i staja sie mescy, przez to w zyciu moga osiagac sex, ci ktorzy niemogli sie pozbyc uczuc staja sie psycholami i gwalcicielami
9 maja 2010 at 15:43Może jest w tym jakaż prawda, ja jednak pod swoim dachem mam żywy dowód na to że wyjątki się zdarzają, mój luby, lubi krytykę.. oczywiżcie konstruktywną. Uważa, ze pomaga mu ona pracować nad swoimi wadami co z kolei pomaga w kontaktach towarzyskich;)
9 maja 2010 at 18:35Shiva ale to jest wyjątek :P:P Rzadki 🙂
9 maja 2010 at 21:41[usunięto_link] wrote:
Shiva ale to jest wyjątek :P:P Rzadki 🙂
Jak dla mnie to chyba nie masz zbyt dobrych relacji z mężczyznami ot co skoro tak bardzo chcesz udowodnić ,że nie lubimy krytyki.Jestem 100%,że u kobiet jest to bardziej widoczne ,a po większożci facetów to spływa.Konstruktywna krytyka zawsze mile widziana.
A nie rozmowy typu: „jestem gruba, prawda?
-nie jesteż
-nie kłam
– dobra jesteż
-nie podobam ci się ?hehe takie gadki z kobietami ;p
10 maja 2010 at 12:50Ech, może po Tobie spływa krytyka,ale i tak do końca Ci nie wierzę..
Może jednym uchem słuchasz ,a drugim wypuszczasz..
Mężczyzna zrobi ,,prawie” wszystko jak jest poproszony a nie z krytykowany.
A w domu jest nie doceniony bo rozmowa najczężciej przebiega..zrób to lub tamto..
wynież żmieci..wrzuć skarpetki do kosza…
tryb nakazujący lub rozkazujący…
A mężczyzna lubi być doceniany..chwalony..a nie krytykowany
🙂 - AutorOdp.