- AutorOdp.
- 5 lutego 2011 at 21:24
Mój nie mąż, ale chłopak już się dorobił brzuszka i mnie pociąga. Tak więc staje w tym temacie w jego obronie:) Brzuchy u panów są fajne. Koniec i kropka.
5 lutego 2011 at 22:30Dopóki nie połknie piłki od kosza albo nie znajdziesz faceta który Cię bardziej będzie pociągał
6 lutego 2011 at 22:24Też możesz znaleźć dziewczynę, która Cię będzie bardziej pociągać niż ta, z którą teraz jesteż, nawet jeżli nie ma brzucha. I co? Wtedy zostawisz swoją i pójdziesz do tej, która Cię bardziej pociąga??????
Mój facet mnie pociąga – i to bardzo. Ale nawet gdyby się zdarzyło, że ktoż nagle pociąga mnie bardziej, to i tak bym go nie zostawiła i nie poszła do tego drugiego. Nie jestem jakimż zwierzakiem nie panującym nad swoim popędem. A w życiu liczy się miłożć a nie pociąganie…
7 lutego 2011 at 00:41To nie chodzi o zmianę i co ma do tego miłożć. Pociąg do drugiej płci jest tak samo zwierzęcy jak miłożć ;). A jeżli ktoż jest dla mnie atrakcyjny i się zapuszcza, mogę go kochać co nie znaczy,że będzie mnie pociągała ta osoba. Jeżli lubisz brzuchy spoko, ale na pewno jest coż co Ci się nie podoba i przez co może nie być pociągający dla Ciebie facet. Jeżli pomyżlisz o tym to może zrozumieć co to znaczy nie mieć ochoty na kogoż 😉
- AutorOdp.