- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat temu przez
Crystaline.
- AutorWpisy
- 12 stycznia 2009 o 10:52 #4517
Chciałbym poznać waszą opinie na temat feromonów dla męzczyzn. CZy jest to symbol czy rzeczywiscie działają… Słyszałem,że to robi swoje,tylko trzeba je odpowiednio dobrać… Znalazłem coż takiego
*************Czy to będzie odpowiednie?? MA już ktoż jakież dożwiadczenia z feromonami?? Proszę o opinie.4 lutego 2009 o 08:58 #135734No dobra,czytałem sporo na forach i zdecydowanie polecono mi ten *************** Bezwonny jest podobno lepszy i to moze być swietny prezent na walentynki. Juz zamówiłem,obsługa bardzo miła i profesjonalna,zobaczymy jaka bedzie moja opinia po otrzymanie przesyłki.
23 marca 2009 o 10:53 #135735Takze czytałam pozytywne opinie na temat sklepu **************** A w dodatku moge powiedziec,ze kupiłam taki zestaw dla męza ******************** i rzeczywiscie cos w tym jest…
8 kwietnia 2009 o 17:31 #135736Reromony działaja,ale osobiscie wole zapachowe np te ****************** maja sliczny zapach.
18 maja 2010 o 18:18 #135737Wiem,ze to straszy temat ale mimo wszystko się wypowiem. feromony najlepiej dodaje się do perfum których zawsze używamy. Nigdy nie nakładamy samych feromonów na ubranie.
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.