Feromony dla męzczyzn

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Zamkowy
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Chciałbym poznać waszą opinie na temat feromonów dla męzczyzn. CZy jest to symbol czy rzeczywiscie działają… Słyszałem,że to robi swoje,tylko trzeba je odpowiednio dobrać… Znalazłem coż takiego
    *************Czy to będzie odpowiednie?? MA już ktoż jakież dożwiadczenia z feromonami?? Proszę o opinie.

Zamkowy
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

No dobra,czytałem sporo na forach i zdecydowanie polecono mi ten *************** Bezwonny jest podobno lepszy i to moze być swietny prezent na walentynki. Juz zamówiłem,obsługa bardzo miła i profesjonalna,zobaczymy jaka bedzie moja opinia po otrzymanie przesyłki.

pakisonka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Takze czytałam pozytywne opinie na temat sklepu **************** A w dodatku moge powiedziec,ze kupiłam taki zestaw dla męza ******************** i rzeczywiscie cos w tym jest…

familka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Reromony działaja,ale osobiscie wole zapachowe np te ****************** maja sliczny zapach.

Crystaline
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

Wiem,ze to straszy temat ale mimo wszystko się wypowiem. feromony najlepiej dodaje się do perfum których zawsze używamy. Nigdy nie nakładamy samych feromonów na ubranie.

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę