- AutorOdp.
- 2 maja 2008 at 16:27
taaak… niektorzy po prostu potrzebują „chorej rozrywki”
3 maja 2008 at 11:40Póki co chyba tylko Ty przyznałaż wszem i wobec, że Forum jest dla Ciebie „WIELKĄ ATRAKCJĄ dnia”.. Skoro tyle się ostatnio na nim dzieje.. domyżlam się, że czerpiesz z tego niewyobrażalną satysfakcję..
😆 😈3 maja 2008 at 11:47OCZYWISCIE JAK ZWYKLE zle mnie rozumialas.
Owszem, forum jest ciekawe i wciagające. „chora rozrywka” w sensie rozrywka czerpana dzięki bluzgani innych- to mialam na mysli :]
a nie samo siedzenie i pisanie na forum :]3 maja 2008 at 12:29Czyli, że wtrącanie NIEPOTRZEBNYCH komentarzy odnoszących się NA OGÓŁ do wypowiedzi jednej/konkretnej osoby, to Twoim zdaniem „zdrowa” rozrywka ❓ 😕
[usunięto_link] wrote:
U siebie sie bledow czesto nie widzi, ja wiem..
Ehh.. JAK ZWYKLE wyjdzie, że „nie omieszkałam”.. Trudno. Nie mogłam się powstrzymać..
3 maja 2008 at 13:35@iga81 wrote:
Czyli, że wtrącanie NIEPOTRZEBNYCH komentarzy odnoszących się NA OGÓŁ do wypowiedzi jednej/konkretnej osoby, to Twoim zdaniem „zdrowa” rozrywka
Hmmm a Twój wczeżniejszy „niepotrzebny” komentarz jak nazwiesz?
[usunięto_link] wrote:
U siebie sie bledow czesto nie widzi, ja wiem..
chyba więc mialam rację.
Aha, na drugi raz jednak radzę się powstrzymac 🙂 Nie wiem po co ta głupia docinka. Wg. mnie chora rozrywka to zabawa czyims kosztem- tudziez bluzganie, kłocenie się. Wtrącenia to inna sprawa- w końcu to jest forum..
3 maja 2008 at 14:24[usunięto_link] wrote:
Hmmm a Twój wczeżniejszy „niepotrzebny” komentarz jak nazwiesz?
Głosem ludu.. 😆
To żart.. oczywiżcie – nie czuję sie upoważniona do wypowiadania w czyimż imieniu..
Szczerze – zwij go sobie jak chcesz.. 😛
Wiesz.. mogłabym Ci wszystko „krok po kroku” tłumaczyć.. ale mi się kurcze, najzwyczajniej w żwiecie nie chce.. grać w ping-ponga 🙂 Wyrosłam z wieku, w którym odbijanie piłeczki mnie bawiło.[usunięto_link] wrote:
Aha, na drugi raz jednak radzę się powstrzymac 🙂
A Ty znowu z tym „radzę Ci”.. ja cie kręce 😀
Postaraj się nie wcinać swoich komentarzy tyczacych się bezpożrednio czyjejż osoby a nie tyczących sie tematu.. Wtedy nie bedziesz musiała nikomu nic radzić..EOT
3 maja 2008 at 14:29I to by było na tyle.
No ok…„EOT” 8)
5 listopada 2008 at 18:38Witam drogie panie:) Jeżli znajdziecie chwilę, zagłosujcie proszę na moją chrzeżnicę: [usunięto_link]
Z góry dziękuję:)
- AutorOdp.