• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Byłam w takiej sytuacji i mój sam mi o tym powiedział. Dlatego wiem jak się czujesz, ale to było rozdrażnienie i musiało po prostu p****żć.

chwila_zapomnienia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Znalazlam na internecie produkt o nazwie Intim-X. Jakis suplement diety, pisza ze produkt jest w 100% naturalny, ze indealny dla zmeczonych i zestresowanych mezczyzn, i ze dzieki niemu odzyskaja radosc i przyjemnosc z sexu a przede wszystkim ochote na sex. Moze cos takiego? Kurcze moze to by pomoglo. Zna ktos? Ktos moze polecic?

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Biorąc pod uwagę, że „męskożć” dla facetów jest najbardziej czułym punktem nie radziłabym wyskakiwać z super-produktami poprawiającymi tą ich męskożć. A jeżeli już, to dopiero wtedy, gdy po rozmowie ustalicie, że brak ochoty na seks nie ma przyczyny np. w problemach w pracy, z rodziną, psem, strachu przez ojcostwem, itd.
    Zdaje się, nie napisałaż, czy problem braku ochoty na seks jest permanentny, czy są wyjątki, np. w weekend wszystko wraca do normy.
    Powiem Ci, że ja, na początku związku, również nie znajdowałam związku przyczynowo-skutkowego pomiędzy zmęczeniem a brakiem ochoty na seks. Ale po pewnym czasie, gdy poza pożądaniem i fascynacją pojawiła się głęboka przyjaźń, zrozumienie, zaufanie okazało się, że wcale nie mamy ochoty o każdej porze dnia i nocy. Nie czuję aby coż w naszej relacji się pogorszyło, wręcz przeciwnie. To że w ciągu tygodnia, po całym dniu (a oboje przeklinamy nasze prace więc naprawdę kosztują nas one sporo wysiłku psychicznego) grzecznie zasypiamy, nie znaczy, że oddalamy sie od siebie. Nadrabiamy w weekend 😳 😆
    Możesz zrobić sobie małą analizę jak to jest z tym seksem, czy w ogóle, czy tylko w dniach spędzonych naprawdę intensywnie, a jeżeli ogólnie to wspólnie poszukać przyczyny tego zmęczenia, no i przede wszystkim zapytać chłopaka co rozumie pod hasłem „zmęczenie”, bo faceci czasami mają tendencję do owijania, gdy chodzi o poważną sprawę…

chwila_zapomnienia
    Member
    • Bywalec

Problem polega na tym ze od jakiegos czasu Tomek jest poprostu jakis taki bez wigoru. Niestety w weekendy tez. Rozmawialismy o tym, ale jakos tak polslowkami chyba, bo nic konkretnego z tego nie wyniknelo i w sumie stoimy w miejscu. Ale chyba juz wiecej nie bede czekac i zastanawiac sie jak jeszcze z nim moge pogadac.Jutro pojde do apteki i zakupie ten produkt i postawia go przed faktem dokonanym i powiem mu co to jest. Moze jak mu wytlumacze to nie bedzie sie buntowal, a dodatkowo mysle zadziala fakt, jak preparat bedzie juz kupiony. 🙂 Trzymajcie kciuki.

chwila_zapomnienia
    Member
    • Bywalec

Dzis po pracy chcialabym wybrac sie do apteki zakupic wyzej wspomniany produkt. Jezeli ktos mialby cos do powiedzenia na ten temat to bylabym bardzo wdzieczna. Dzieki, czekam.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Ja uważam, że nie powinnaż wręczać mu tego preparatu, nawet jeżeli go już zakupiłaż, nie mów mu na razie o tym. Porozmawiajcie jeszcze raz, ale nie daj się zbywać półsłówkami, wykręcaniem się, tylko postaw sobie za cel dowiedzieć się o co tak naprawdę chodzi podczas tej jednej rozmowy. Powiedz, że się martwisz i że chciałabyż żebyżcie razem jakoż mogli rozwiązać ten problem, ale musisz najpierw wiedzieć w czym tkwi problem.

chwila_zapomnienia
    Member
    • Bywalec

Wczoraj kupilam intim-x i powiem wam ze zadzialal elegancko. Tomek byl wyjatkowo namietny i nie przejawial zadnych oznak zmeczenia. Na poczatku byl bardzo sceptyczny, nie buntowal sie jakos, ale pozniej zaczelsimy zartowac i jakos tak sie nakrecil, bylo naprawde super. Samo to ze kupilam ten preparat, sprowokowalo nas to do rozmow i tak jak mowie pozniej nawet zartow na ten temat. Tomek sie rozluznil, a produkt zrobil tez swoje. Jestem zadowolona.

chwila_zapomnienia
    Member
    • Bywalec

Chcialam podziekowac wam dziewczyny za wszystkie porady i sugestie. Przeczytalam duzo ciekawych rzeczy na forum i ciesze sie za tak licznie zaangazowalyscie sie w podjety przeze mnie temat. Jak moglabym teraz ja jakos komus doradzic (nie tylko w sprawach lozkowych i intim-x ;)) to chcetnie to uczynie. Pozdrawiam

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Gdzie jestes moj rycerzu na bialym koniu!?"

Przewiń na górę