- AutorOdp.
- 29 listopada 2010 at 14:08
Gdzie kupujecie markowe rzeczy sportowe(odzież, obuwie)? Chodzi mi o sklepy internetowe. Proszę o pomoc!
3 grudnia 2010 at 13:17Jeżeli chodzi o firmową odzież sportową to robię zakupy w SARAFISie i nie narzekam. Mają spory wybór po rozsądnych cenach i przesyłki przychodzą na czas. Polecam!
11 lutego 2011 at 11:04To może outlety? ja mam dobre z nimi dożwiadczenia, można dostać markowe ciuchy nawet 4 razy taniej 🙂
20 lutego 2011 at 21:41Allegro?
Ja sama wystawiam fajne markowe rzeczy: tommy hilfiger, POLO, dquared2 itp… jeżli jesteż zainteresowana napisz do mnie na priv, podam Ci linka do mojego profilu na allegro 🙂7 marca 2012 at 08:47Ja kupuję czasami z allegro, a czasami po prostu jadę do fashion house, i tam zobaczyć i kupić, ale wydaje mi się, że jednak na allegro jest taniej.
20 czerwca 2012 at 11:41Ja ostatnio najczężciej korzystam z klubów zakupowych. Na stilago.pl jest ogromny wybór markowych ubrań, a promocje sięgają nawet -70% także warto tam raz na jakiż czas wpadać i sprawdzać ofertę. Dzięki temu można sporo zaoszczędzić.
25 lipca 2012 at 12:49Jeżeli chodzi o odzież oraz obuwie,to warto szukać w wyprzedażach w galeriach handlowych,teraz jest tego całe mnóstwo,oraz oczywiżcie w dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych.
21 sierpnia 2012 at 22:35Kluby zakupowe są o tyle fajne, że codziennie dostaje się powiadomienie mailowe jakie promocje są w danym dniu. Dodatkowe na profilach na FB dają dodatkowe zniżki za aktywnożć lub rekomendacje. Za zapraszanie znajomych ma się dodatkowe zniżki na kolejne zakupy (np. jak zaprosi się 4 znajome które coż kupią można uzbierać nawet 60zł zniżki!), więc naprawdę się opłaca!
28 sierpnia 2012 at 08:01Ja kupuję albo na allegro albo w galeriach handlowych gdy jest czas wyprzedaży 🙂 W sklepach internetowych ubrań jeszcze nie kupowałam.
18 września 2012 at 13:08@fasola111 wrote:
ja najpierw porównuje ceny na nokaut.pl no i stamtąd bezpożrednio kupuje to co mi się najbardziej podoba 🙂
Ja tez korzystam z porównywarek, ale rzadko kupuję w necie. Wolę pooglądać, poprzymierzać, powybrzydzać
Ciuchy przeważnie w H&M, czasami Zara. Rzeczy sportowe i tourystyczne zwykle w sklepach Martes. Mają kilka fajnych marek, takich jak Hi-Tec i przyzwoite ceny.
22 września 2012 at 12:01ubrania kupuje zawsze w normalnych sklepach firmowych, bo chce je przymiezyc
dodatki czeso kupuje przez internet28 października 2012 at 14:26[usunięto_link] wrote:
ubrania kupuje zawsze w normalnych sklepach firmowych, bo chce je przymiezyc
Ja mam tak samo. Poza tym ciuchy ma zdjęciach w internecie wyglądają zupełnie inaczej niż po tym jak je założysz na siebie. Z butami jest podobnie. Pamiętam jak w lecie kupowała buty turystyczne przed wyjazdem na urlop. Chciałam kupić coż w internecie, ale na szczężcie poszłam do sklepu, o którym pisałam w poprzednim pożcie. Sprzedawca użwiadomił mnie, że trekkingi trzeba kupować trochę większe, żeby dać miejsce stopie jak trochę spuchnie. Dzięki temu mam fajne buty Hi-Tec i kilka udanych wycieczek za sobą. Zero obtarć i bąbli.
8 listopada 2012 at 15:00Ale czasem wystarczy iżć do sklepu przymierzyć dopasować a potem taniej zamówić przez net. Wielokrotnie przerabiałam nawet obuwie trekingowe, zimowe, górskie, sportowe.
12 lutego 2013 at 11:20ja bardzo rzadko kupuje online jednak trzeba coż przymierzyć nei zawsze cos co sie podoba dobrze na nas leży i nam pasuje
6 kwietnia 2013 at 09:58Jeżeli chodzi o markową odzież oraz obuwie,to chyba generalnie warto szukać w dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych z akcesoriami sportowymi. Tam można spotkać jeszcze bardzo fajne promocje.
- AutorOdp.