- AutorOdp.
- 15 maja 2015 at 08:27
To fakt, myżlę że spokojnie znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz 🙂 ja staram się jeździć tam regularnie. A po zakupach na kawę!
19 maja 2015 at 17:26No teraz to już na pewno nie odpuszczę 😉 Dzięki za cynk, w któryż weekend skoczę, bo czuję, że to będzie wyprawa całodniowa, a nie szybkie zakupy 😉
31 maja 2015 at 19:15[usunięto_link] wrote:
Też się wybieram. Zachorowałam na żeglarki, o takie [usunięto_link]. Wybieram się na Santorini i doszłam do wniosku, że by mi pasowały. 😀
Fajne buty, wydaje mi się że możesz szukać ich w ECCO. Zatem jak będzie w Fashion House to zajrzyj koniecznie!
31 maja 2015 at 20:59Taki jest plan! Choć pewnie znowu wyjdę ze szpilkami. 😀
1 czerwca 2015 at 08:19W Tk Maxxie są najlepsze markowe rzeczy i to w niedrogich cenach 🙂
3 czerwca 2015 at 06:35Jeżeli chodzi o ceny to faktycznie nie są wysokie,natomiast czy te rzeczy są markowe? Moim zdaniem tak nie do końca i pod względem jakożci możemy się rozczarować.
3 czerwca 2015 at 15:30Nie są markowe? W Tk Maxxie? Tam masz same oryginały. Zwyczajne resztki kolekcji, ale wszystko jest oryginalne. Rób co chcesz, ja dzięki temu sklepowi mam m.in. buty od Lagerfelda za 400 zł i okulary od Moschino za 130 zł 🙂
3 czerwca 2015 at 18:27[usunięto_link] wrote:
Też się wybieram. Zachorowałam na żeglarki, o takie [usunięto_link]. Wybieram się na Santorini i doszłam do wniosku, że by mi pasowały. 😀
I na które się zdecydowałaż 🙂 Turkusowe Timberland żwietne 🙂 Chociaż jakies granatowe też by mi się przydały do marynarskiego looku na plaży 😉
30 czerwca 2015 at 22:33Turkusowe. <3 A teraz mam straszną fazę na kolorowe szpilki. Widziałyżcie gdzież jakież fajne? Może któraż w ecco była ostatnio?
9 lipca 2015 at 14:36Wooow ale żwietne te buciki. Szpilek poszukaj w różnych sklepach internetowych, widziałam w kilku 🙂
14 lipca 2015 at 06:57Szczerze mówiąc to rzadko kiedy bazuje na sklepach sieciowych,prędzej są to sklepy internetowe gdzie również mogę kupić dobrą i markową odzież,dodatkowo ceny zawsze są zdecydowanie niższe.
15 lipca 2015 at 12:49Sklepy internetowe z markowymi rzeczami to też z reguły sieciówki 😛
14 września 2015 at 09:02Na kilku sieciówkach już się zawiodłam,wiec w chwili obecnej również bazuję na sklepach internetowych gdzie jest znacznie taniej,a do tego dochodzi też dobra jakożć tamtejszej odzieży czy kosmetyków,perfum.
16 września 2015 at 09:09Koleżanka powiedziała mi dzisiaj o sklepie DaWanda, gdzie można znaleźć m. in. bardzo oryginalne ciuszki.
- AutorOdp.