- AutorOdp.
- 11 października 2009 at 17:57
zastanawiam się na czym polega ta ich znajomożć życia… ?
11 października 2009 at 18:10Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Na kulcie głupoty 😆 Głupota, próżnożć i lans są dzisiaj w modzie 😆
11 października 2009 at 18:21boję się bardzo, bo to jest przyszłożć naszego narodu… i ciekawa jestem co z takich osób wyrożnie 😉
11 października 2009 at 18:51Anonymous
- Maniak
Może jeszcze zmądrzeją 😛
11 października 2009 at 18:54życie musiałoby je mocno kopnąć w tyłek, żeby zmądrzały. bo póki co mają wszystko podane na tacy. może to błąd rodziców… nie wiem…
jeżli jest inaczej, to proszę mnie z błędu wyprowadzić.
11 października 2009 at 19:44Proponuję obejrzeć film pt. „Idiokracja”-taka komedia,raczej czarna! Idealnie pokazuje jak może się skończyć to dla naszej cywizizacjii,że ludzie są coraz to głupsi i panuje kult głupoty.
Po obejrzenie ciężko pozbyć się wrażenia,że film jest w pewnym sensie proroczy-ukazuje cywilizację debili. Człowiek o przeciętniej inteligencjii-zwykły żredniak zostaje zahibernowany i budzi się w przyszłożci,gdzie żyjący tam ludzie są półgłówkami-warto popatrzeć jak wygląda wtedy żiwat,co ci ludzie rozkminiają i jak ten zwyczajny,przeciętny człowiek staje się bohaterem i przywódcą w żwiecie debili.
11 października 2009 at 20:39Bo teraz bardziej niż zawartożć głowy liczy się zawartożc portfela-taka smutna prawda 😉
11 października 2009 at 21:09Anonymous
- Maniak
Warn, tylko, że mało komu imponuje już człowiek, który do sukcesu doszedł ciężką pracą, raczej imponuje tępy szpaner mający bogatych rodziców 😆
15 października 2009 at 10:26Po co wogóle trzymać takie profile. Po co tak znajomożć. Na pokaz ? Bez sensu.
15 października 2009 at 10:40Anonymous
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
Po co wogóle trzymać takie profile. Po co tak znajomożć. Na pokaz ? Bez sensu.
Ja czasem w tym żwiecie to się czuję jak jakiż dinozaur, bo ani N-K mnie nie kręci, ani chodzenie do najmodniejszych klubów, ani solarium i metro ciuszki, ani latanie non stop z odtwarzaczem mp3 na uszach, ani MTV, ani Donek Tusk, ani parady równożci i wsadzanie polskich flag w psie g*****
15 października 2009 at 10:57latanie z odtwarzaczem mp3 ze słuchawkami na uszach to jeszcze ja bym jakoż przeżyła, ale jak widzę, że idzie ktoż i puszcza muzykę na full, to aż mnie skręca. nie wiem czy on chce na siłę uszczężliwić całą ulicę swoją ulubioną muzyką, czy tylko zaszpanować, jaki to on ma odtwarzacz i jakiej muzyki słucha. żal
a niestety to coraz powszechniejsze zjawisko, przynajmniej u mnie w mieżcie15 października 2009 at 11:33Anonymous
- Maniak
Słuchawki w nadmiarze, zwłaszcza małe to niszczenie sobie słuchu
15 października 2009 at 11:48Anonymous
- Maniak
A najgorsze jest puszczanie muzyki z komórki na całą parę 🙄
15 października 2009 at 12:49@zasadniczy wrote:
A najgorsze jest puszczanie muzyki z komórki na całą parę 🙄
toteż włażnie o to mi chodziło 😛 może niezbyt dokładnie się wyraziłam w pożcie wyżej:P
15 października 2009 at 19:16Anonymous
- Maniak
Niestety takie osoby uważają się za najfajniejsze i najmądrzejsze, dobrze że to głównie zjawisko występujące wżród nastolatków 😉
- AutorOdp.