- AutorOdp.
- 19 marca 2007 at 10:30
hehe prawda prawda kapsuleczki tabcin sa super jesli chodzi o atrakcyjnosc dla dzieci wygladaja ja cukierki dzieci lubia je lykac:)
19 marca 2007 at 10:53Powinni też produkować czerwoną odmianę wtedy dzieci miały by wybór 😀
19 marca 2007 at 11:18Najfajniej jakby zamiast niebieskich kapsułek byłyby żelki. Tego chyba żadne dziecko by nie odmówiło, ale to chyba byłaby skomplikowana technologia produkcji, chociaż ktoż to ostatnio wykorzystał.
Ale skoro pogoda w miarę się ustabilizowała może nie będzie już tyle przeziębień.Miejmy nadzieję.19 marca 2007 at 12:08co do zelek pomysl bardzo trafiony ale poki co zelowe kaspulki tez sa super:) a co do przeziebien to u mnie niestety wszyscy choruja jakis koszmar mowie wam grypa zaczyna zbierac zniwa
19 marca 2007 at 14:41jakie kombinacje alpeiskie… ale to prawda. dla dzieci nudne sa te wszystkie zwykłe kapsułki, syropy! jaka jest histeria gdy maja cos wziążć! a tak miały by troszke radochy a my o ile łatwiej! jakies zelki, kolorowe, roznoksztaltne tabletki 🙂 albo mogli by dołączać jakies malutkie karteczki z kolorowankami lub naklejkami… jakies takie cuda 🙂
a swoja droga to napiszmy nasze sugestie do producenta 🙂 moze sie zasugeruje 🙂
[usunięto_link] 🙂19 marca 2007 at 14:42jakie kombinacje alpeiskie… ale to prawda. dla dzieci nudne sa te wszystkie zwykłe kapsułki, syropy! jaka jest histeria gdy maja cos wziążć! a tak miały by troszke radochy a my o ile łatwiej! jakies zelki, kolorowe, roznoksztaltne tabletki 🙂 albo mogli by dołączać jakies malutkie karteczki z kolorowankami lub naklejkami… jakies takie cuda 🙂
a swoja droga to napiszmy nasze sugestie do producenta 🙂 moze sie zasugeruje 🙂
[usunięto_link] 🙂19 marca 2007 at 14:50oh mirabelka ty to zawsze wpadniesz na dobry pomysl z tymi sugestiami do producenta slonce ty nasze:)
19 marca 2007 at 20:50nio! 🙂 ja to w reklamie powinnam pracowac… moze wysle cv do producenta tabcinu:)
19 marca 2007 at 21:02kochana wysylaj masz szanse:):) my bysmy tu bez ciebie zginely
22 marca 2007 at 01:22ahahahhha…. w takim razie zmieniam kierunek studiow 🙂
23 marca 2007 at 19:54a co studiujesz bo moze spokojnie otworzyc jak dla mnie program w tv mirabelka poradzi i doradzi 😆 😆 😆
24 marca 2007 at 00:24a na Akademii medycznej siem edukuje 🙂
24 marca 2007 at 10:19mhmmm no to mamy prawdziwa pania dorktor:)
27 marca 2007 at 11:23a na jakim kierunku??sie edukujesz??bo mialambym prosbe do Ciebie
28 marca 2007 at 20:10Pania Doktor nie bede… a jaka masz prosbe? z przyjemnoscia pomoge 🙂
- AutorOdp.