- AutorOdp.
- 7 stycznia 2006 at 15:31
Bo przerwa żwiąteczna byla za krótka 😉
8 stycznia 2006 at 10:28[usunięto_link] wrote:
Bo przerwa żwiąteczna byla za krótka 😉
oj stanowczo za krótka
8 stycznia 2006 at 21:47no a dla mnie przerwa międzyżwiąteczna była nadwyraz dłuuugaaa:))) nawet urlopu nie mialam tak dlugiego;)
9 stycznia 2006 at 13:29[usunięto_link] wrote:
no a dla mnie przerwa międzyżwiąteczna była nadwyraz dłuuugaaa:))) nawet urlopu nie mialam tak dlugiego;)
No tak Figa się pobyczyła trochę hihihi 😉 😈
9 stycznia 2006 at 19:35Ja chyba nigdy nie amm za długiej przerwy, co tam 3 miesiace wakacji na studiach, ja zawsze znajde sobie jakies zajecie i nigdy nie chce mi sie wracac do codziennożci 🙁
9 stycznia 2006 at 20:31Ja nie lubię długo leniuchować.
Jak jestem zapracowana to marzę o chwili odpoczynku, o dniu lenistwa. Wyobrazam sobie zaraz co bym robiła jak odpoczywała a jak przyjdą dni wolne to po 2-3 juz nie mam co robić. Nosi mnie wtedy 😈9 stycznia 2006 at 22:11Ja tez nie lubie leniuchowac, ale jak mam tylko wolne od zajec zabieram sie za wolontariat, pomagam ludziom z matematyka (w tym roku przygotowywalam cale wakacje takiego chopaka do egzaminu komisyjnego z matmy oczywiscie zdal, jak wszyscy moi uczniowie) 😀 . W koncu mam czas pojechac na rowerze gdzies, ostatnio bylam na Florydzie (w puszczy Zielonce pod poznaniem), polecam maja tam piekne jeziora 🙂 mam czas na to co naprawde lubie. teraz jest taka nowa akcja zwiazana z pomoca koniom, szkoda ze nie ma tego w okolicach poznania. Ale ja juz znam siebie i wynajde soebie jakis inny wolontariat, a moze w koncu prace 😕 🙄 😀
10 stycznia 2006 at 13:11Ja tam wogóle nie lubie leniuchować, dla mnie jeden wolny dzień to katorga hihihihi
13 stycznia 2006 at 11:01Kubusiu to co Ty robisz jak masz urlop???? 😈
black_mamba podziwiam. Ja jestem zbyt leniwa zeby pomagać… 😕 tak mi się wydaje. Może dzień dwa ale nie całe wakacje jak TY 😥
13 stycznia 2006 at 11:19[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Kubusiu to co Ty robisz jak masz urlop???? 😈
Nie miałem urlopu od 6 lat
black_mamba podziwiam. Ja jestem zbyt leniwa zeby pomagać… 😕 tak mi się wydaje. Może dzień dwa ale nie całe wakacje jak TY 😥
13 stycznia 2006 at 14:52Ooooo aż takim pracusiem to ja nie jestem. Raz w roku urlop musze mieć 😀 najlepiej nad morzem 😉
13 stycznia 2006 at 15:11[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Ooooo aż takim pracusiem to ja nie jestem. Raz w roku urlop musze mieć 😀 najlepiej nad morzem 😉
Dawno nie miałem hihihi 🙄
13 stycznia 2006 at 15:40Kubusiu moze w tym roku/???
A co na to żona???13 stycznia 2006 at 15:43[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Kubusiu moze w tym roku/???
A co na to żona???Nic musiała się przyzwyczaić 😆
13 stycznia 2006 at 16:19A żona ma urlop w pracy czy tak jak Ty???
- AutorOdp.