Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 433 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Meru
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

i znów

bo jak zwykle coż idzie nie po mojej myżli. Miał być żwietny weekend nad Soliną albo gdzież w górach a już 6 dzień siedzę w domu i szlak mnie trafia co za nuda. 🙁

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Specter,cóż zrobic,kiedy pracuje się w takiej branży,dla której nie ma żwiętożci 😉 I oczywiżcie,że w pracy sie tak wynudziłam-12h siedzenia i nic nie robienia może człowieka sprowokowac do dziwnych działań 🙂

za wczoraj:
    – byłam w pracy na noc i nic się nie działo,znowu…

Specter
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

A to ja już za dziż

+ do całego dnia jak do tej pory nie mam zastrzeżeń (chyba jak nigdy)

Nie był bym sobą WarnGirl w ochronie pracujesz czy co 8) 😀 😉 Może to i lepiej kiedy nic się nie dzieje.

WarnGirl
    Członek
    • Guru

a niech będzie + bo jestem szalona 😉

Specter nie w ochronie tylko w hotelu na recepcji 🙂 wolę kiedy coż się dzieje,bo czas szybciej leci,a tak siedzę 12h i układam pasjansa lub buszuję po internecie 😕 ileż można?! 😉

Specter
    Członek
    • Pasjonat

Aż by się chciało zażpiewać w rytm piosenki Skaldów i „przeżlicznej wiolonczelistki”:

Szalona re, recep, recepcjonistka la la la
    Ech, porwać ją i wio, na koniec żwiata tak
    Jej oczy lżnią, niech serca drżą
    Niech wiosna wkrąg szaleje w kwiatach…

Ojoj Spamer się ze mnie robi

WarnGirl
    Członek
    • Guru

He he 😀 Szkoda tylko,że nikt się nie garnie do tego porywania szalonej recepcjonistki,tylko biedna musi się nudzic w hotelu 😉
    A w spamowaniu trochę Ci pomagam więc jestem taką współspamerką 😀

Specter
    Członek
    • Pasjonat

779 postów – to już Spamerzycą jesteż
    Ale jesteżmy w 100% usprawiedliwieni:
    Hyde Park – „Rozmowy o wszystkim i o niczym. Fajne miejsce żeby się trochę pokłócić, trochę polubić.”
    Czyli pasuje
    A co do porwania to ja i bym się garnął tylko jakiegoż białego rumaka byłoby mi ciężko zorganizować
    Chyba, że już się czasy zmieniły i na białych rumakach niewiast nie porywają
    teraz chyba czarne BMW są w modzie
    Ale coż tam bym wymyżlił, tylko Twój pracodawca pewnie zadowolony by nie był, ale co tam

WarnGirl
    Członek
    • Guru

799 postów wzięło się stąd,że lubię wszędzie wtrącac swoje trzy grosze 😉 I też jestem zdania,że usprawiedliwieni jesteżmy 🙂 A w kwestii porwania to ja jestem za rumakiem,bo to takie bardziej romantyczne mi się wydaje.Uprowadzenie za pomocą BMW kojarzy mi się raczej z porachunkami mafijnymi 🙂 Więc jeżli już zorganizujesz białego konia,to możesz mnie porywac,a pracodawca…hmmm…może się nie pogniewa 😀

mika1988
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Jeżli dobrze rozumiem o co biega to…

– JUTRO PISZE MATURE a na pojutrze mam prezentacje a w czwartek geografie I NIC NIE UMIEM 🙁 Nie no… coż umiem ale nie tak dobrze jakbym chciała….

+ wyspałam się i pogadałam z moim pięknym i aż nie mogę się doczekać kiedy się spotkamy 😀

Specter
    Członek
    • Pasjonat

@WarnGirl wrote:

799 postów wzięło się stąd,że lubię wszędzie wtrącac swoje trzy grosze 😉

I bardzo dobrze choć na 799 musisz jeszcze trochę popracować
    @WarnGirl wrote:

A w kwestii porwania to ja jestem za rumakiem,bo to takie bardziej romantyczne mi się wydaje

Ale się wrobiłem z tym rumakiem, chyba będę musiał z Tobą jeszcze negocjować w tej sprawie … bo wiesz i bez rumaka była by na pewno jakaż nutka romantyzmu … a i kto wie może i serenada całaznaczy się romantyzmu serenada 😀

olka150
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

to i ja sie przylacze
    +wyspalam sie
    +zjadlam pyszne siniadanko i obiadek

-okrutna pogoda
    -nie widzialam sie z miskiem
    -musialam wrocic do krakowa i zaczyna sie szara monotonia tygodnia
    -misiek nie moze jechac w sobote do zakopanego;/ze mna

WarnGirl
    Członek
    • Guru

@Specter wrote:

Ale się wrobiłem z tym rumakiem, chyba będę musiał z Tobą jeszcze negocjować w tej sprawie … bo wiesz i bez rumaka była by na pewno jakaż nutka romantyzmu … a i kto wie może i serenada całaznaczy się romantyzmu serenada 😀

Zgadzam się,że bez rumaka też będzie romantycznie,ale tylko wtedy gdy wykonasz tą serenade pod moim balkonem…więc co wolisz?? 😉

Specter
    Członek
    • Pasjonat

Więc Moja Droga Julio Twój Romeo żpiewać będzie 😀 (bo skąd ja tego białego rumaka wezmę)
    Jedynie spadających doniczek wystrzegał się będę bo gożcie hotelowi z owej serenady (przypuszczam) zadowoleni nie będą. 😉

WarnGirl
    Członek
    • Guru

Ufam,iż dzielnyż mój Romeo,więc spadające doniczki Tobie zapewne straszne nie są 😀 Ewentualnie możesz nieco bardziej sie do serenady przyłożyc 😉 Bez rumaka damy radę,po prostu po uprowadzeniu mnie,zamiast szybkiej ucieczki konno,przespacerujemy się 😉

Specter
    Członek
    • Pasjonat

Dzielnym ja Moja Droga Julio 😆
    No i konsens osiągnięty
    Serenada, uprowadzenie, spacer przy żwietle księżyca. A i rumakiem mechanicznym dysponuję (niestety nie jest biały 😉 ) w przypadku jakiejż ucieczki jak znalazł.
    Teraz tylko musimy szczegóły omówić 😀 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 433 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę