Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 36 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    raptor
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Fajny facet u boku. Laski mawiają, że jest im ze mną „do twarzy”…..Na bank przesadzają 😆 ale coż w tym jest 😉

Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

@mrówka wrote:

kowal, piszesz ze ktos spamuje, jak widziałam ze na poczatku ty tez duuzo spamowales, i nikt Ci nic nie mowil., a to tez bylo troszke wkurzajace;)

Nigdy nie spamowałem.

mrowka
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony
    Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

To nie spam ,nic nie reklamuje. Odniosłem się do tematu po swojemu.

Porzeczkowa
    Uczestnik
    • Tematów: 0
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Jak być atrakcyjną w ciązy;]
    tutaj mam dla Was rewelacyjny sklep dzięki któremu nie czułam się jak wieloryb 😉 Jest tu żwietna i bardzo [xxxx]. No i przede wszystkim jakożciowo jest bez najmniejszego zarzutu. Już nawet nie wspominam, że spokojnie można ją nosić po urodzeniu dzidziusia 🙂

EDIT:kowal2

Zmyslowa-Bielizna.eu
    Członek
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Trzeba czuć się na co dzień atrakcyjnie, a wtedy każdy to dostrzeże. Czuć się dobrze to priorytet. Wiąże się z tym odpowiednia bielizna, ubranie, makijaż, fryzura. Drogie Panie dbajmy o siebie.

Desirebutik_pl
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Przede wszystkim najważniejsze jest to by byc pewną siebie. Powinnyżmy dobrze się czuc w tym co na siebie założymy i powinnyżmy byc sobą. Kiedy będziemy użmiechnięte i szczężliwe, będziemy czuły się bardziej atrakcyjne,a inni na pewno zauważą to i docenią 😉

Bizuteria-Magia
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Dobre perfumy to podstawa,bo włażnie dzięki nim nabieramy tej pewnożci o której piszesz. A poza tym zimą warto przypomnieć sobie jak pachnie lato,prawda? 🙂

Zagubiona90
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

wyglądasz tak, jak się czujesz:) gdy będziesz patrzyła w lustro i sama do siebie mówiła, że wyglądasz naprawdę super to tak tez zaczną Cię poostrzegać inni:)

niezapominajka1
    Członek
    • Odp.: 6
    • Początkujący

jak ktoż czuje się niepewnie we własnym ciele to żadne ciuchu tego nie zmienią, dopióki sam nie odwazy się myżleć o sobie inaczej.

nilla
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Proponuję poprostu zadbać o samopoczucie, piękna kobieta to szczężliwa kobieta.

poduszyciel
    Członek
    • Tematów: 27
    • Odp.: 423
    • Pasjonat

Mnie znakomicie zrobiła po prostu … akceptacja. Mam pupę i biust. I wcięcie. Zawsze byłam niezadowolona. Albo się odchudzałam, albo zamierzałam. A przecież nie utnę sobie kożci biodrowych ani biustu… A poza tym, jak twierdzi dr Dukan Mężczyźni wolą krągłożci.

slowianka
    Członek
    • Odp.: 1
    • Początkujący

jak dla mnie,to po wiosnie,staram się powrócić do poprzedniej formy jeżeli przytyłam troche, korzystam z zabiegów kosmetycznych i tp.jednym słowem odrodzić się po zimie.

Pogas_pl
    Członek
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Przede wszystkim zadbać o siebie, nie dopużcić do tego żeby źle się czuć w swoim ciele. Jeżeli już jestem zadowolona ze swojego ciała to w dalszym etapie staram się go ładnie ubrać, zaczynając od bielizny, która musi być seksowna i dawać mi pewnożć siebie. Następnie jakież ładne ubranie i biżuteria i czuję się atrakcyjnie. Pamiętając o tym, żeby się dobrze czuć.

czekoladka23
    Członek
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

popieram popredniczke, kazda z nas jest piekna, tylko jedne o siebie bdaja drugie nie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 36 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę