- AutorOdp.
- 12 kwietnia 2012 at 13:27
Zacznijmy od tego co widać najmniej, ale ma największe znaczenie. Bielizna! W dobrze dopasowanej każda z nas będzie wyglądała atrakcyjnie, niezależnie od tego jaką ma figurę. teraz jest taki wybór, że każdy znajdzie dla siebie coż odpowiedniego. Bądźmy piękne!!!
28 maja 2012 at 20:31mi jak mimo mojego wieku wyskoczy pryszcz na twarzy i i tak go przykryje pudrem, to już nic nie sprawi, że bede czuła sie w ten dzien atrakcyjnie 😀
3 czerwca 2012 at 12:22Jak być atracyjną to proste. Wystarczy zadbać o siebie. Dobry makijaż, zadbane ciało, sexy bielizna i modny ciuch. Ale to nie wszystko. Kluczem jest pewnożć siebie, musisz czuć się atrakcyjną. Proste ? 🙂
24 czerwca 2012 at 09:38Zgadzam się z tym, że kluczem do tego aby czuć się atrakcyjnie jest polubienie samej siebie, choć ubrania, kosmetyki i inne upiększacze przydają się w poprawianiu własnego wizerunku to tylko pełna akceptacja swoich wad i zalet sprawi, że kobieta poczuje się naprawdę piękna i wartożciowa.
16 maja 2015 at 06:31dawno tu już nikt nie pisał – może jakież nowe wypowiedzi
Co to znaczy być atrakcyjną – bo wydaje mi się, że dla każdej z nas to co innego
to jak????24 kwietnia 2017 at 12:56Mysle, ze aby byc atrakcyjna i tak sie czuc to trzeba polubic sama siebie. Oczywsicie ubrania, bielizna i makijaz czy ladna fryzura w tym pomoga. Ja np niecierpie mojego bistu, a d ladnym biustonoszu mge na niego patrzec godzinami 😉 Jesli idzie o makijaz, to mi czesto wystarcza tylko podkreslenie rzes, podkreslenie oka. Mam fajny tusz z GR, Lash Plumping ktory daje wfekt wydluzajacy i pogrubiajacy, ma kolor glebokiej czerni i dzieki temu moje spojrzenie jest pewne, a nawet kokietujace, a dzieki temu czuje sie atrakcyjna.
- AutorOdp.