• Autor
    Odp.
  • Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

pytanie jak w temacie , chciałabym się dowiedziec jak sie czeszecie na codzień czy kręcicie włosy czy prostujecie, czy dajecie w kucyk czy, kręcicie na suszarce,

ja codziennie myje włosy daje na nie zel do włosów i susze suszarką są wtedy takie fajne puszyste:D:) bardzo lubie jak sa puszyste:))

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

wiaze w konski ogon + czarna, cienka plastikowa opaska, albo rozpuszczone czasami spiete z tylu mała spinką. Kosmetyków modelujacych nie uzywam bo mi szkoda włosów, suszarki też staram sie unikac i wszelkich przyrzadów do podkrecania lub prostowania.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

a ja rozpuszczone albo kucyk i tyle

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Rozpuszczone, kucyk, koczek, róznie, mam długie włosy, więc można eksperymentować:)

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A ja baaardzo różnie 🙂 Raz nosze rozpuszczone i wyprostoane(z moim typem włosów nieyprostowanie ich grozi push up’em ),innym razem w mokre włosy wgniatam żel i są wtedy tak fajnie pokręcone,czasem noszę wysoko związane w kuzyk włosy z czarną plastikową opaseczką(sama gdzywkę sobie obcinałam i nijak nie da jej sie dopasowac do związanych włosów 😆 )lub grzywkę spinam skrzyżowanymi wsówkami 🙂 czasem robię sobie koczka z boku głowy i wpinam w niego kwiatka 😀 albo robię się na samuraja czyli wysoko związuję włosy a potem skręcam je w koka 😀

bejbi21
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

nie czeszę:D myje..nakłądam pianke iczekam aż wyschną lub gdy mam mało czasu to susze suszarką:D kręcą się same wiec nie ma problemu… czasem tylko podpinam, zakładam opaske lub robię kucyka 😀

Napaane
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Albo zostawiam je takie jakie są po umyciu, czasami kucyk bądź koczek. Albo czężć z tyłu podpinam. Ostatnio biore sobie sunsilkiem i wgniatam we włosy i są wtedy w takim fajnym nieładzie 🙂

Kajzerka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Przedzialek na boku 🙂 i takie jak po myciu 🙂
    Kucyk jest wyjątkiem 🙂

nieinaczej
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

kucyk. i raz na rok rozpuszczone 🙂

estranea
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

ja zazwyczaj nosze proste bo jak to okreslil moj kumpel mam fryzure perfekcyjnej kleopatry.czasami czesze sie na paryznake, natomiast unikam prostowania i krecenia…przynajmniej jak na razie..

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

po myciu rozczesuję. i czekam aż wyschną. jak na ironię, im mniej odżywek, lakierów, sprayów, nablyszczaczy, itp… używam, tym lepiej moja czupryna wygląda. po lokówce albo suszarce za szybko mi się włosy przetłuszczają, więc też odpada. ewentualnie czasem zalożę opaskę, cieniutką (włosy przy twarzy gładko żciągnięte, z tyłu się troszkę podnoszą). ale to tylko jak mi nic na buzi akurat nie wyskoczy, bo ta fryzura okropnie demaskuje ewentualne mankamenty (czyt. pryszcz 😉 ) jak cała twarz jest odsłonięta.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

po myciu rozczesuję. i czekam aż wyschną. jak na ironię, im mniej odżywek, lakierów, sprayów, nablyszczaczy, itp… używam, tym lepiej moja czupryna wygląda. po lokówce albo suszarce za szybko mi się włosy przetłuszczają, więc też odpada. ewentualnie czasem zalożę opaskę, cieniutką (włosy przy twarzy gładko żciągnięte, z tyłu się troszkę podnoszą). ale to tylko jak mi nic na buzi akurat nie wyskoczy, bo ta fryzura okropnie demaskuje ewentualne mankamenty (czyt. pryszcz 😉 ) jak cała twarz jest odsłonięta.

Ja też czekam aż same wyschną, mam długie więc ich nie rozczesuję kiedy są całkiem mokre i nie nakładam odzywek, bo szybko się przetłuszczają:/

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

rozpuszczone, bo nie sa zbyt dlugie, czasem mala kitka z tylu, boki podpiete, roznie, przewaznie rano nie mam zbyt wiele czasu na nie wiadomo co, wiec najczesciej rozczesze, zel i lece do roboty. niestety musze myc co drugi dzien, nawet nie to ze sie tluszcza, ale przez zel wydaja mi sie nieswieze

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

Jak mi się uda uporać z włosami to rozpuszczone a jeżli nie to nisko noszony kucyk i grzywka puszczona albo koczek

Fifi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ja czesze się z dwa razy dziennie,a związuje je w kitke o tak mi wygodnie.Nic mi do oczu,buzi nie leci. 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jak czeszecie włosy"

Przewiń na górę