• Autor
    Odp.
  • MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

a ja dziż sczesałam wszystko na buźke, wszystko mi leci na twarz, ale dziż potrzebowałam odmiany 😆

Madzik1
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Zazwyczaj rozpuszcone i grzywka opadająca na oczy.
    Uwielbiam zmieniać fryzurę, jednak nie zawsze mam na to czas. Co do nowych fryzur to nie brak mi pomyslów, zastanawiam się nawet nad kosmetologia. Zainteresowała mnie jedna szkoła wizażu [usunięto_link]. Na razie ta szkoła kosmetyczna to tylko sfera dalekich planów, Wrocłam jest jednak trochę daleko, no i muszę jeszcze uzbierać pieniądze na naukę, ale może kiedyż… 😀
    Jutro zmieniam fryzurę! Wlosy będa związane w fantazyjny kok 8)

kin7
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Po myciu lekko prostuję, a końcówki lekko zawijam 🙂 generalnie rozpuszczone, czasem wiążę w kucyk.

Heroina
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Ja myje i pozwalam im wyschnąć a potem na głowie mam taki fajny „artystyczny nieład”. Ogólnie lubię moje włosy bo nie trzeba z nimi dużo robić, a wyglądają fajnie i są grube i długie 😀

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

ja myje, rozczesuje grzebieniem i sobie schną same 🙂

Milena
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

ja mam dosc dlugie, a ze niestety jestem leniwa to po umyciu nic z nimi specjalnie nie robie i tak sie klade spac. dlatego nastepnego dnia wygladam jak strach na wroble:P hehe

ale lubie siebie najbardziej w zwyczajnie wyprostowanych, rozpuszczonych:)

kimmuriel
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

Ja tez myje rano włosy. Wycieram. I czesze jeszcze wilgotne. Grzywka na bok resta też. I jakoż mi się potem dobrze układają, ale trzeba mi iżć do fryzjerka, bo mi się zaczynają włosy skręcać.

oka021
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 317
    • Pasjonat

zupelnie pospolicie czyli kucyk, waroczyk lub zwyczajnie rozpuszczone

katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

obcje są dwie:

*wysusze a potem wyprostuje – chodze w dozpuszcaonych lub w lekko p****ętych
    *po myciu nie rozczesuje.. wgniatam pianke lub inny preperat i sobie schną same.. i mam burze loków na głowie

taisa
    Member
    • Odp.: 189
    • Zapaleniec

kitke, warkocz, rozpuszczone

czasem urzywam pianki i nablyszczaczy <-- efekt mokrej wloszki
    a czasem szamponu i odrzywki do wlosow kreconych -wtedy mam burze wlosow…

w zaleznosci od nastroju

wlosy myje co dwa dni

lalacruz
    Member
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

W domu kucyk. Poza domem rozpuszczone.

BLANKA
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 26
    • Bywalec

to zalezey na ktora zmiane ide…

jak na rano to zawsze mam jakos uczesane (podkrecone na szczotce, lub wywiniete konce) na druga zmiane kucyk bo kapie sie wieczorem i nie chce mi sie juz glowy suszyc a na nocke tak ja na pierwszej zmianie.

ForceRecon
    Member
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Myje co drugi, trzeci dzień. Szampon, odżywka. Suszę, trochę pianki. Czasami noszę rozpuszczone, czężciej w kucyk i opaska. Przy specjalnej okazji podkręcam końcówki.

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

ja mam dlugie i niefarbowane wlosy. taki ni to blond ni to ciemny;) zazwyczaj chodze w rozpuszczonych z przedzialkiem na srodku. czasem zrobie przedzialek z boku, czasem konski ogon, czasem zakrece na papilotach, opaski tez lubie i mam ich cala sterte. jednak u mnie kroluje prostota jesli chodzi o wlosy i fryzury. u fryzjera bylam raz w zyciu, nie farbuje i nie wydziwiam z wlosami, tylko podcinam koncowki.

mcstg
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

ja zawsze mam rozpuszczone, wyprostowane. ładnie pofarbowane ciepły brąz+czerwone elementy. Używam profesjonalnych kosmetyków do włosów dlatego moge sobie pozwolić na rozpuszczone włosy, po wyprostowaniu nie puszą sie ani nie wykręcają. moge policic stronke na której zopatruje sie w kosmetyki kalamis.pl. Pamiętajcie że grunt to mieć dobrego fryzjera. Znasleźć dobrego męża jest trudno ale dobrego fryzjera graniczy z cudem! szukajmy więc 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " jak czeszecie włosy"

Przewiń na górę