- AutorOdp.
- 30 sierpnia 2012 at 18:07
[usunięto_link] wrote:
Nie wiem czy już o tym wspominałam…. ale najlepiej dobrać kolor włosów po prostu nie farbując ich wcale. Oto nasz idealny kolor:):):)
Ale warto troche podkreslić kolor farbą zawsze daje super efekt 🙂
22 października 2012 at 13:57o, ja się z tym na pewno nie zgodzę!!! ja w swoim naturalnym kolorze wyglądałam nijak, jakbym była przezroczysta. teraz używam biokapu jasny blond i jest zdecydowanie lepiej! mimo, że kolor zbliżony do naturalnego to bardziej lżni i jednak ma troszkę inny odcień, dzięki czemu fajnie podkreżla mi oczy:) więc moim zdaniem dobrze dobrany kolor może być lepszy niż naturalny!
23 października 2012 at 11:51idealnym kolorem dla kazdego jest po prostu brazowy:)
24 października 2012 at 16:26w tym przypadku polecałabym wizytę w salonie fryzjerskim. Tam na pewno zrobią to profesjonalnie, doradzą, dobiorą dobry dla ciebie kolor i użyją dobrych kosmetyków i nie zniszczą tak włosów.
25 października 2012 at 08:06naturalny wcale nie znaczy najlepszy. mam koleżankę która naturalnie jest blondynką i ma jasna cerę, w tym kolorze jest nijaka. dopiero jak zaczela się farbować na czarno, nabrala jakiegos wyrazu, charakteru. ja podkreslam swoj kolor farbami, ktore daja ladny poblysk. tez uzwam biokapu, bo nie niszczy wlosow, a ja mam stosunkowo delikatne i łamliwe.
29 października 2012 at 13:44trzeba jeszcze pamiętać o jednej istotnej rzeczy – nawet najlepiej dobrany odcień nie będzie się dobrze prezentował na zniszczonych włosach, dlatego warto dobierać jak najmniej inwazyjne farby. ja na przykład używam aptecznej farby Biokap, która ma wyciągi rożlinne i olejek arganowy, dzięki czemu doskonale odżywia i pielęgnuje włosy w trakcie farbowania.
30 października 2012 at 10:55no to chyba oczywiste, ze najpierw trzeba zadbac o wlosy, zeby potem ja farbowac 😉 ja ostatnio zaczelam uzywac fajnego szamponu przeciwko wypadaniu wlosow. i wiecie co? naprawde dziala! 😀
31 października 2012 at 14:25Niby to oczywiste i jasne dla każdego powinno być, ale jak czasem widzę dziewczyny z jakimiż popalonymi, połamanymi włosami to się zastanawiam czy one lustra w domu nie mają… A co to za szampon na wypadanie? Ja co prawda nie mam z tym problemów, ale mojemu już się zaczynają pokazywać przebłyski na zakolach więc jakiż magiczny specyfik by się przydał…
- AutorOdp.