- AutorOdp.
- 22 sierpnia 2010 at 09:50
Zgadzam się że jak i muzyika to i taniec 😉 -> poprostu uwielbiam Lady Gagę. nie dożć że można sobie potańczyć to jeszcze posłuchać. Chciałabym jechać na jej koncert do Gdańskiej Areny ale nie wiem czy uda mi się zdobyć bilet 🙁
22 sierpnia 2010 at 11:32[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
taniec to swietne odprezenie, relaks. dla tych, ktorzy chca to robic nie tylko dla siebie zajrzyjcie tutaj [usunięto_link]
sami faceci, musza tam tez pojawic sie jakies mlode kobiety:dOj juz nie przesadzaj, ze sami faceci. Jest ich az (uwaga!) 3. Mysle, ze to nie jest az tak bardzo szowinistyczne jak zabrzmialo 😀
tylko 3, ale to jest tutaj 100%:>!
Haha 😀 To jak ci tak bardzo to przeszkadza to wyslij zgloszenie do tego beatboxu. Masz troche czasu, pocwicz i pokaz, ze kobieta tez moze 😆
22 sierpnia 2010 at 13:52Zobaczycie, ze jak bedzie wiecej takich inicjatyw, to bedzie conajmniej 33,3% kobiet 🙂
22 sierpnia 2010 at 14:09[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
taniec to swietne odprezenie, relaks. dla tych, ktorzy chca to robic nie tylko dla siebie zajrzyjcie tutaj [usunięto_link]
sami faceci, musza tam tez pojawic sie jakies mlode kobiety:dOj juz nie przesadzaj, ze sami faceci. Jest ich az (uwaga!) 3. Mysle, ze to nie jest az tak bardzo szowinistyczne jak zabrzmialo 😀
tylko 3, ale to jest tutaj 100%:>!
Haha 😀 To jak ci tak bardzo to przeszkadza to wyslij zgloszenie do tego beatboxu. Masz troche czasu, pocwicz i pokaz, ze kobieta tez moze 😆
hehe, no moze jeszcze zdaze zostac gwiazda beatboxu, troche czasu mam do stratu;)
22 sierpnia 2010 at 20:54Skoro to jest temat z tancem to moze zacznij jeszcze breakdanca tanczyc i pokaz im, ze breaka kobiety tez potrafia haha 😀
24 sierpnia 2010 at 22:08Pewnie, ze potrafia. O wiele czesciej widac tanczaca breaka czy inne pochodne style tancow kobiete niz beatboxujaca. 🙂
25 sierpnia 2010 at 16:17@Zuziaczek wrote:
[usunięto_link] wrote:
A ja sie zglosze! 🙂 Przejrzalam stronke, i co mi sie podoba nie ma narzuconych ograniczen, nie musi byc tylko taniec, muzyka. Ja wysle moje prace (maluje obrazy). Z szans trzeba korzystac:)
a mi sie bardziej zdaje ze [usunięto_link] ze to dla beatbox’iarzy jest!?
poki co, bo tylko dla nich uruchomili zgloszenia, ale bedzie wiecej, w koncu nawet malarz promuje projekt:>
25 sierpnia 2010 at 21:41@Zuziaczek wrote:
[usunięto_link] wrote:
A ja sie zglosze! 🙂 Przejrzalam stronke, i co mi sie podoba nie ma narzuconych ograniczen, nie musi byc tylko taniec, muzyka. Ja wysle moje prace (maluje obrazy). Z szans trzeba korzystac:)
Filmiki sa 3 na stronie – beatboxer, dj, malarz. Zdecydowanie nie tylko dla grajacych buzia 😛
29 sierpnia 2010 at 10:08[usunięto_link] wrote:
@Zuziaczek wrote:
[usunięto_link] wrote:
Filmiki sa 3 na stronie – beatboxer, dj, malarz. Zdecydowanie nie tylko dla grajacych buzia 😛
mysle, ze swietny bedzie final imprezy, pewnie polacza swoje sily laureaci tych roznych dziedzin.
29 sierpnia 2010 at 10:57A wiecie moze kto bedzie w jury tego konkursu? Ktos znany?
29 sierpnia 2010 at 17:00[usunięto_link] wrote:
A wiecie moze kto bedzie w jury tego konkursu? Ktos znany?
Beda, beda znani 😀 Zgas, L.U.C, Tik Tak wiec bardzo znani 😀
29 sierpnia 2010 at 18:35no to jury przede wszytskim znane, ale i z dobrym gustem;)
a wiec mam nadzieje, ze beda mieli w kim wyboerac;)29 sierpnia 2010 at 18:37[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
@Zuziaczek wrote:
[usunięto_link] wrote:
mysle, ze swietny bedzie final imprezy, pewnie polacza swoje sily laureaci tych roznych dziedzin.
Miejmy nadzieję, że będzie co oglądać
31 sierpnia 2010 at 09:50@Zuziaczek wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
@Zuziaczek wrote:
[usunięto_link] wrote:
no efekt ten mnie ciekawi? w jaki sposob mozna polaczyc te dziedziny i co z tego bedzie.
i kiedy?ja bym zorganizowala taki calodniowy jam hip-hopowy, wtedy w ciagu dnia zaprezentuja sie grafficiarze, malarze itd. w tle bede beatboxowac, grac dj`e.
mysle, ze cos takiego sie odbedzie.31 sierpnia 2010 at 09:50@Zuziaczek wrote:
[usunięto_link] wrote:
@Zuziaczek wrote:
[usunięto_link] wrote:
poki co, bo tylko dla nich uruchomili zgloszenia, ale bedzie wiecej, w koncu nawet malarz promuje projekt:>
ciekawe kiedy beda kolejne etapy?
no nikt tego nie wie:p trzeba sledzic na stronie, ale mysle, ze jak skonczy sie beatbox, czyli jakos w polowie wrzesnia bedzie nastepny etap od razu.
- AutorOdp.