- AutorOdp.
- 9 września 2006 at 20:06
jak rozbudzić zainteresownie seksem męża z 16 letnim stażem małżeńskim.jest zmęczony to fakt,robimy to czasami ale mam wrażenie że on chce mnie tylko poprostu zaspokoić.kocham go ale nie wiem włażnie czy on jeszcze też .lubi flirtować z kobietami w pracy ale mnie nie zdradza fizycznie to wiem na pewno,kiedyż lubił oglądac filmy dla dorosłych ,w internecie lubił „TE” strony po prostu wzrokowiec a teraz nic.Ja nie jestem z dolnej półki i jako 40 nie wyglądam żle faceci często zawieszają oko.podajcie przepisy (cokolwiek miałoby to znaczyć)na rozbudzenie namiętnożci u mojego faceta
10 września 2006 at 09:41A moze spróbujcie gadżetów erotycznych?
10 września 2006 at 17:29Kiepska sprawa. Najlepszym rozwiązaniem byłoby naładowania męża testosteronem w zastrzykach, niestety tylko na receptę, choć w necie można kupić i bez. Istnieje jednak ryzyko przerostu prostaty.
Jak sama stwierdziłaż faceci to wzrokowcy. Ubierzesz się w kabaretki i wysokie obcasy i paraduj tak przed nim. Jeżli jednak w domu są dzieci nic z tego.
Cokolwiek byż nie zrobiła, taka jest kolej rzeczy. Pamietaj, że mężczyzn nie podniecają nieumalowane kobiety w kapciach robiące pranie.Nie mówiąc już o tym, że mężczyzn nie podniecaja kobiety, z którymi mieszkali przez ostatnie kilka-kilkanażcie lat. 😯
11 września 2006 at 09:42Mojego ojca podnieca moja matka a są razem przeszło 30 lat…
11 września 2006 at 13:24Czasem mam wrazenie ze Mambo droga zbyt idealizujesz. Kochac się owszem można całe zycie, ale pożądanie niestety z wiekiem mija wraz ze zmniejszeniem potrzeb. Poza tym skąd wiesz? no chyba że rozmawiasz z ojcem na ten temat.
12 września 2006 at 08:36Tak mysle ze na rozbudzenie związku dobre jest wprowadzenie róznych urozmajceń, jestesmy wzrokowcami i różne fajbanki nas kręcą, i gadżety z sexshopu też. Tylko pytanie czy ty masz na nie ochotę, bo to wazne. Zaż dodam od siebie słowo o pożądaniu …nie ma co mowić ze faceta w wieku po 50 kręci kobieta po 50, może pożądać od czasu do czasu owszem, ale młode kobiece zadbane jędrne ciało pobudzi w sekundę. Jesli tak jest u Ciebie mambo to pogratulowac bo to ewenement na szeroką skalę
13 września 2006 at 20:29Idylla w rodznie to marzenia każdego człowieka. Relacje miedzy nami mają różne podłoże, pożądanie, pobudzenie a miłożć to dożć delikatne tematy i nie ma na nich panaceum. Pożądanie po 30 latach małżenstwa = seks co 2, 3 miesiące max. Mambo poczytaj troche literatury fachowej a bedziesz wiedziala jak to jest w tym wieku, no chyba ze ojciec regularnie bierze viagre!
13 września 2006 at 20:49Wystarczy rozmowa…zapytac sie o jego fantazje erotyczne…jezeli ich nie ma to wprost sie zapytac czy jest jakis problem…
14 września 2006 at 21:05Renata, jestes kobieta i nie wiesz jak rozbudzic wlasnego mezczyzne???
Na pewno nie w dresie i rozczlapanych kapciach. Wybierz sie do fryzjera, ubieraj sie w domu baaardzo kobieco, badz zadbana, pachnaca i uwodzicielska…….Przejmij inicjatywe, a jak go zachecic, to juz chyba wiesz najlepiej po tylu latach wspolnie spedzonych razem. Zycze powodzenia.16 września 2006 at 17:51Akurat staż czasem jest przeszkodą a nie pomocą. Moze gdzies zginela po drodze ta więź czy rozmowa….Nie dziwie sie ze sie zastanawiasz…facet ma w glowie obrazy wielu kobiet, czasem przechodzącej obok niego chodnikiem, czasem kolezanki z pracy ale faktycznie jak troszke kobieta wykarze inicjatywy…..to te obrazy układają się w obraz tej którą gorąco kocha….
19 września 2006 at 16:37Renato, uwazam ze sama dobrze wiesz jak go 'obudzic’ , co go podnieca i co lubi najbardziej. zastanow się tylko. jezeli jestecie razem, zapewne powiedzial, ze CIe kocha, a to zobowiązuje… czyli stawia CIEBIE na pierwszym miejscu, nie kogo innego.
pokaż mu siebie najpiękniejszą… pokaz ze zrobisz dla niego wszystko…o co tylko poprosi… ze jestes tylko Jego. zapewne juz nigdy nie spojrzy na inną kobietę 🙂19 września 2006 at 21:12tylko pytanie czy chcesz czy po prostu brakuje Ci bliskosci seksu……..
21 września 2006 at 11:55dziękuje za odpowiedzi niektóre miłe niektóre mniej.To prawda brakuje mi ciepła,czułożci,miłożći!!!! i jego.a najbardziej pwenożci że mnie jeszcze kocha mimo że mówi to rzeczywiżcie czasami.
21 września 2006 at 16:24Renatko, a coż się od tej pory zmieniło chociaż trochę?
21 września 2006 at 17:10Renata … bzdura nie potrzebne Ci zadne zastrzyki testosteronu ani eliksir mlodosci o ktorym zapewne choc conajmniej raz pomyslalas. Ubieraj sie kobieco, badz pewna siebie, intryguj, badz lekko zadziorna ale nie przesadzaj, dawaj i zabieraj cukierka, ubiesz sie atrakcyjnie , zaufaj mi jestem facetem i wiem co na mnie dziala … spodnica ew. spodniczka zalezy od Ciebie, najlepiej przylegla, moga byc nawet dresy ktore dobrze na TObie leza, na gore wloz jakas bluzke z dekoltem, koronkowa bielizne, spraw zeby lekko wystawala zza bluzki ( zawsze sie sprawdza) … ubieraj sie atrakcyjnie, modnie ( nie znaczy drogo ) … zaufaj swojemu kobiecemu instynktowi 🙂
- AutorOdp.