- AutorOdp.
- 3 sierpnia 2008 at 18:01
jak miło, że parvati jak zwykle odwleka wszystkich od tematu postu. Lubi wzbudzać konflikty, oraz wyzywać ludzi od idiotów. Wtglada na to, że to sens jej życia 🙂
3 sierpnia 2008 at 18:03[usunięto_link] wrote:
jak miło, że parvati jak zwykle odwleka wszystkich od tematu postu. Lubi wzbudzać konflikty, oraz wyzywać ludzi od idiotów. Wtglada na to, że to sens jej życia 🙂
to jest tak jak ktos ma malo ciekawe zycie to siedzi na forum i zajmuje sie pierdolami, przezywajac je jak nie wiem co.
5 sierpnia 2008 at 09:57Ale przynajmniej parvati umila mi czas spędzony w pracy 🙂
Oddaję jej pokłony, nie raz spadam z krzesełka jak czytam te słowne przepychanki 😀9 maja 2010 at 22:38Ale co jak nie masz na sobie szpilek i bielizny facet wykazuję zero zainteresowania?Długo jesteż w związku?
9 maja 2010 at 23:14[usunięto_link] wrote:
jak rozbudzić zainteresownie seksem męża z 16 letnim stażem małżeńskim.jest zmęczony to fakt,robimy to czasami ale mam wrażenie że on chce mnie tylko poprostu zaspokoić.kocham go ale nie wiem włażnie czy on jeszcze też .lubi flirtować z kobietami w pracy ale mnie nie zdradza fizycznie to wiem na pewno,kiedyż lubił oglądac filmy dla dorosłych ,w internecie lubił „TE” strony po prostu wzrokowiec a teraz nic.Ja nie jestem z dolnej półki i jako 40 nie wyglądam żle faceci często zawieszają oko.podajcie przepisy (cokolwiek miałoby to znaczyć)na rozbudzenie namiętnożci u mojego faceta
Renata, koniecznie musisz coż zmienić, zakłócić tę monotonną linię, rytm, puls… Waszego mdłego pożycia – zresztą z tego co wiem, wszyscy muszą się z tym kiedyż zmierzyć… Oczywiżcie nie bagatelizuj swego wyglądu, ubranek erotycznych, ale i sposobu mówienia, poruszania się, otoczenia, odniesienia do realiów…
Proponuję też zwiększoną ilożć sam-na sam! I to w bardzo odmiennej egzotycznej Innożci! Sam się tu staram na forum o oryginalnożć… Ty też wyawołaj wilka z lasu! Jestem przekonany, że Ci się uda! 😉 Powo :ok:
PS. No i powiem teraz coż wbrew sobie – nie bądź zawsze dla niego – na każde skinienie! 👿
10 maja 2010 at 10:09No tak wersja uległożci dla zdobywcy może być nudna;)
W monotonii i nudzie, takie sam na sam to męczarnia- i szukamy byle jakiego zakłócenia ciszy… - AutorOdp.