- AutorOdp.
- 20 marca 2014 at 18:56
Moim zdaniem odpowiednia dieta i ćwiczenia są najlepszym sposobem żeby schudnąć, odstawienie słodyczy przede wszystkim. Jeżeli to nie pomaga może warto udać się do lekarza być może nadwaga jest spowodowana chorobą np tarczycy
14 czerwca 2014 at 16:26Ja często ćwiczę z Mel B ona ma fajne ćwiczenia na brzuch, początki są ciężkie ale daje się radę po jakimż czasie
30 czerwca 2014 at 15:50Odwieczny dylemat i te same rady,czyli: zdrowo się odżywiać i być aktywnym fizycznie,jeżeli połączymy ze sobą ze dwa elementy to wraz z upływem czasu naprawde nie będziemy miały się czego obawiać i będą widoczne efekty.
1 lipca 2014 at 07:40Kurde wiecie ja ostatnio natknęłam się na artykuł o książce pszeniczny brzuch, czy coż takiego i zastanawiam się na ograniczeniu spożycia pieczywa. Mój kolega kiedyż był grubaskiem, a teraz jest szczuplutki jak patyk. Jak zobaczyłam jego starezdjęcia to byłam w szoku. Spytałam go ja to zrobił, a on na to, że nie je glutenu.
11 lipca 2014 at 13:07mi pomaga czerwona herbata.
16 lipca 2014 at 15:52Najlepiej zdrowo zjeżć i dużo sportu.
23 lipca 2014 at 15:19Polecam najzdrowsze i najbardziej efektywne rozwiązanie. 5 regularnych, zdrowych posiłków i aktywnożć fizyczna – to zawsze daje dobre efekty!
3 sierpnia 2014 at 07:26Systematycznożci, diety i aktywnożć fizyczną można wesprzeć zabiegami takimi urządzeniami jak Maximus czy Endermologie. Szczególnie przy problemie z cellulitem. Pozwalają one na zmniejszenie obwodów danych partii ciała.
12 lutego 2018 at 22:59Ja spróbowałam kateringu dietetycznego od Tummy Heaven. Zamówiłam dostawę na 4 tygodnie, żeby w ogóle sprawdzić czy to się opłaca. Jestem już 4 miesiąc – opłaca się. Zarówno portfelowo, czasowo jak i figurowo. Dieta pudełkowa najlepsza.
17 kwietnia 2018 at 09:50Błonnik jest dobrym wspomagaczem odchudzania, ale błonnik błonnikowi nie równy i trzeba szukać takich z dobrym składem, colon slim świetnie działa, bo też ogranciza apetyt na słodycze a to największa zguba przy gubieniu kilogramów
21 czerwca 2018 at 13:40Każdy może schudnąć jak chce…ja miałam ogromny problem z nadwaga bo zawsze kiedy brałam sie za jakas diete to nie widziałam efektów i mnie to denerwowało od razu. Musiałam zobaczyc efekty szybko tu i teraz… Teraz z doświadczenia moge juz powiedzieć, że konieczna jest zmiana swoich nawyków,np. jeść częściej, ale w mniejszych porcjach, ograniczyć słodycze, a zastąpić je warzywami, nie jeść późnych kolacji, więcej ruchu, aktywności fizycznej itd. Dodatkowo polecam Wam zainteresować się Biphasic Slim, dzieki któremu stracicie szynko na wadze. W raz z dietą i nawet małą ilością ruchu efekty przychodzą szybko i są bardzo fajne. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to pisz czy dzwoń do Dominiki, kom 732 845 431. Z mojej strony szczerze polecam. Powodzenia.
22 czerwca 2018 at 09:00Jeść często i mało, unikać białego pieczywa i słodyczy, biegać dużo i daleko. I wszędzie, ale to wszędzie na bliższe odległości – chodzić. Samochodu używać tylko w dłuższej trasie. Mi udało się zrzucić ponad 15kg i utrzymać wagę stosując się tylko do tych zasad. Teraz trochę się martwię, bo będzie przeprowadzka na przedmieścia – a tam wszędzie daleko. A nie chciałabym znowu przytyć.
24 września 2018 at 14:54Ja walczę z moimi nadliczbowymi kilogramami na kilka sposobów jednocześnie. Przede wszystkim ograniczyłam spożywanie słodyczy, słonych przekąsek, fast foodów i tłustych produktów, przestałam podjadać przed pójściem spać i odstawiłam słodkie, gazowane napoje. Do tego kupiłam sobie rower i Zaczęłam tez regularnie chodzić na siłownię. Jeśli zależy Ci na szybkim zrzuceniu wagi, możesz zdecydować się na jedna z diet. Ja przez jakiś czas stosowałam jogurtową i byłam z niej w miarę zadowolona. Po prostu poczytaj w internecie opinie o różnych dietach i wybierz tą, która najbardziej Ci odpowiada i jest bezpieczna. Warto także zastanowić się nad sumplementacją czy środkami przyspieszającymi redukcję wagi. Z mojej strony mogę polecić Sibutramine która zwiększa tempo przemiany materii, powoduje ubytek masy ciała, zmniejsza ilość przyswajanych kalorii oraz odczuwalnie ogranicza uczucie głodu. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to pisz czy dzwoń do Kasi, kom 739 202 359. Z mojej strony szczerze polecam. Powodzenia.
12 lutego 2019 at 15:51Mi w osiągnięciu moje celu pomogła dieta paleo od Diet4u, dużo ruchu. Dla mnie taki catering dietetyczny to świetna opcja. Dostaję gotowe, zdrowe i bardzo smaczne posiłki. Przez brak czasu na gotowanie często zajadałam się śmieciowym jedzeniem, teraz mój problem został rozwiązany. A co do firmy, to obsługa super, dostawy zawsze na czas.
28 lutego 2019 at 15:13Ja się staram po prostu jeść zdrowo, pić 2 litry płynów dziennie. Celowo nie piszę wody, bo nigdy mi sie to nie udawało, ale odkąd piję ziołowe herbaty z zielnika doz to jest łatwiej. Teraz na pewno dobijam do tych 2 litrów dziennie 🙂 A przy okazji ziółka wspomagają kontrolę masy ciała 🙂
- AutorOdp.