- AutorOdp.
- 22 sierpnia 2012 at 19:34
[usunięto_link] wrote:
Czeżć,
włażnie się zarejestrowałam na vivalavita. Ankieta co prawda była bardzo szczegółowa i wymagała trochę czasu, ale sądzę że jeżeli chodzi o zdrowie tak powinno być. Otrzymałam dietę dobraną do moich potrzeb, już startuję niedługo. Trzymajcie kciuki;)
polkamala1
Poszłam za Twoją namową, hmm jak to się mówi w Twoimi krokami 🙂 Już trzy tygodnie po rejestracji, dieta indywidualna ułożona przez dietetyka z vivalavita.pl no i nadal za darmo wszystko bo ten okres promocyjny mają. Podoba mi się to, że można zmienić coż w figurze, sylwetce i nie musi być od razu to metoda inwazyjna, oby tylko miało to pozytywne efekty w przyszłożci;)
pozdrawiam
22 sierpnia 2012 at 19:40[usunięto_link] wrote:
Ja staram się regularnie ćwiczyć (2-3 razy w tyg, u siebie w domu, ot tak żeby być w ruchu), 40 minut da się jakoż wygospodarować 😉 choćby włączyć TV i zamiast siedzieć i oglądać to ćwiczyć i oglądać 🙂 Poza tym, to staram się nie jeżć fastfoodów, żadnej diety nie stosuję, ale staram się nie obżerać i powoli chudnę, także wszystko da się zrobić przy odrobinie chęci 🙂
Czasami charakter pracy (siedząca) oraz złe nawyki przyczepiają się do człowieka jak szpilki do magnesu;) Teoretycznie ja może bym i miała czas na ćwiczenia po pracy…ale bywają takie dni jak np ten (upał nie z tej ziemi!:), że najzwyczajniej nic się nie chce… 🙁
31 sierpnia 2012 at 05:24[usunięto_link] wrote:
Dobre posunięcie. Wysiłek fizyczny poprawia pracę układu krążenia,wzmacnia kożci (szczególnie ważne u kobiet), poprawia samopoczucie oraz podnosi wytrzymałożć tak potrzebną w życiu codziennym czy choćby w seksie 😀 i mimo zmęczenia w trakcie, sam w sobie dodaje energii. Poza tym pozwala dłużej cieszyć się sprawnożcią i nie zostać emerytem, który męczy się przy podnoszeniu pilota.
Czeżć,
ponownie witam;) Muszę się zgodzić co do ruchu:P Ja stawiam osobiżcie na basen, basen, basen;) Kocham pływać i wracam do starych nawyków, tj. pływania 2 razy w tygodniu;) Trzymajcie kciuki za mnie. Postaram się też troszeczkę w domu ćwiczyć. Jeszcze pyt. ad utraty wody, ok organizm powinien pozbywać się wody, ale w jaki sposób to działa skoro piję np. 2 l dziennie?
polkamala131 sierpnia 2012 at 05:29[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ja staram się regularnie ćwiczyć (2-3 razy w tyg, u siebie w domu, ot tak żeby być w ruchu), 40 minut da się jakoż wygospodarować 😉 choćby włączyć TV i zamiast siedzieć i oglądać to ćwiczyć i oglądać 🙂 Poza tym, to staram się nie jeżć fastfoodów, żadnej diety nie stosuję, ale staram się nie obżerać i powoli chudnę, także wszystko da się zrobić przy odrobinie chęci 🙂
Czasami charakter pracy (siedząca) oraz złe nawyki przyczepiają się do człowieka jak szpilki do magnesu;) Teoretycznie ja może bym i miała czas na ćwiczenia po pracy…ale bywają takie dni jak np ten (upał nie z tej ziemi!:), że najzwyczajniej nic się nie chce… 🙁
Ja mam włażnie ten problem, praca siedząca a stresująca, lecz wiem, że najważniejsze jest nastawienie. Staram się więc podchodzić lightowo do sprawy, chociaż czasem jest to trudne, ale wszystko siedzi w naszej głowie. Wczoraj niestety skusiłam się na mały grzeszek po pracy, tj. Lecha Shandy, pyszny jest mimo że nigdy nie lubiłam tych smakowych piw.
polkamala131 sierpnia 2012 at 08:36________________________________________________________________________________
A ZOBACZ TAKI RODZAJ CHLEBA DO śNIADANIA I KOLACJI ! 😀 â¥â¥â¥â¥â¥
CHLEB RYŻOWY-IRL.
________________________________________________________________________________
9 października 2012 at 10:17Odchudzanie to nie taka prosta sprawa. Na początek warto udać się do dietetyka, który ułożył by specjalną dietę dla ciebie. Pokazał jak się odżywiać, co jeżć, a czego unikać. No i trzeba ćwiczyć, bez tego ani rusz. Według mnie ćwiczenia to podstawa.
16 października 2012 at 21:11Przy odchudzaniu polecam używanie mocno ujędrniających i nawilżających balsamów, od razu wyciąga skórę i wygląda się lepiej, np. soraya ma takie, eveline czy chociażby balsam do skóry b. suchej flosleka, stawia skórę na nogi w 2 minuty
18 października 2012 at 07:51Ja staram się przede wszystkim patrzeć na to co jem. Jem zwykle w konkretnych godzinach i odpowiednio dobrane ilożciowo posiłki. Dietę wspomagam owocami, nie jem potraw tłustych. Mam to szczężcie że lubię owoce, więc nie muszę szukać pocieszenia w słodyczach ;). Bardzo lubię też pić wodę, więc problem niewłażciwych napojów też odpada. Największe zaufanie w tej kwestii mam do kranówki, bo w przypadku wód sklepowych nie mam pewnożci co do tego, czy woda była przebadana albo z jakiego źródła naprawdę pochodzi. Szczególnie, że w Warszawie wodę w kranach mamy bardzo smaczną (żadnego chloru i brzydkiego zapachu nie ma!). Poza włażciwą dietą biegam, jeżdżę na rowerze, chodzę do klubu na zajęcia z koleżanką i staram się aktywnie wykorzystywać wolny czas. Kiedyż byłam naprawdę przy kożci a dzisiaj po zmianie nawyków w ogóle nie przypominam osoby sprzed lat.
19 października 2012 at 08:08Bardzo podoba mi się Twoje podejżcie,czyli: jesz o tych samych godzinach,posiłki są w miarę zróżnicowane i starasz się zawsze patrzeć na to co jesz. Wiele osób kompletnie nie zwraca na to uwagi,natomiast potem są problemy. Nie schudniemy z dnia na dzień,to przecież długofalowy proces.
19 października 2012 at 15:22Odchudzanie to nie taka prosta sprawa. Na początek warto udać się do dietetyka, który ułożył by specjalną dietę dla ciebie. Pokazał jak się odżywiać, co jeżć, a czego unikać. No i trzeba ćwiczyć, bez tego ani rusz. Według mnie ćwiczenia to podstawa. Można też dodatkowo sięgnąć po jakież suplementy wspomagające odchudzanie.
30 października 2012 at 19:23Polecam Ci dietę dukana. świetne efekty już w zasadzie po kilku dniach
5 listopada 2012 at 21:40Dużo ruchu i odżwywiaj się dobrze 😉
5 listopada 2012 at 22:46[usunięto_link] wrote:
Dużo ruchu i odżwywiaj się dobrze 😉
___________________________________________________8 listopada 2012 at 08:30Jeżli ktoż jest aktywny fizycznie polecam thermo speed pozwala na szybsze wypocenie tłuszczu
13 listopada 2012 at 10:59ja własnie nie dawno zaczęłam odchudzanie. Nie stosuję żadnych, specjalnych diet, tylko tak sama sobie ustalam co mogę jeżć. I tak jem 3 posiłki dziennie, zawsze o tej samej porze, ostatni o 18 i każdy popijamy czerwoną herbatą. Oczywiżcie zero słodyczy, cukru i innych takich. No i oczywiżcie dużo ruchu.
- AutorOdp.