- AutorOdp.
- 9 grudnia 2013 at 21:45
[usunięto_link] wrote:
Teraz tylko trzeba się odpowiednio ubrać do tych temperatur. Co raz zimniej się robi a do tego wieje nieziemsko.
Od tego jest bielizna termo 🙂
10 grudnia 2013 at 10:53[usunięto_link] wrote:
Od tego jest bielizna termo 🙂
Nie tylko bielizna jest ważna, ale też jakiż dobry polar/bluza i kurtka.
10 grudnia 2013 at 16:26a propo polaru to mam głupie pytanie
bielizna termoaktywna jest wyjątkowa i jej materiał też to się czuje nawet pod palcami jak się weźmie zwykłą bieliznę a termo. a czy materiał w polarze też jest inny? jest polar czy ten sam co w bieliźnie bo jak ten drugi to jaki to polar a jak ten pierwszy to też coż jest nie tak? na jakiej to zasadzie działa w polarze ?11 grudnia 2013 at 12:07Rzeczywiżcie masakra 😀 Mi się wydaję, że zrozumiałam. W skrócie: z jakiego tworzywa są polary ter-mo aktywne. Zazwyczaj poliester lub trójlaminat typu fleece.
12 grudnia 2013 at 16:43Ważne zeby pić dużo wody wczasie posiłków a najlepiej przed.
14 grudnia 2013 at 20:42[usunięto_link] wrote:
Rzeczywiżcie masakra 😀 Mi się wydaję, że zrozumiałam. W skrócie: z jakiego tworzywa są polary ter-mo aktywne. Zazwyczaj poliester lub trójlaminat typu fleece.
hahaha no jak możecie nie rozumieć tak banalnie to opisałam 😀
tak zastanawia mnie z czego są zrobione (jaki materiał) bo jeżli chodzi o bieliznę to jej włókna są jakie tam mega specjalne np. wystrzępione żeby było cieplej itp a jak jest z odzieżą grubszą ..?14 grudnia 2013 at 20:43[usunięto_link] wrote:
Ważne zeby pić dużo wody wczasie posiłków a najlepiej przed.
woda nie pomoże przede wszystkim ruch i ćwiczenia
14 grudnia 2013 at 21:03[usunięto_link] wrote:
Nie tylko bielizna jest ważna, ale też jakiż dobry polar/bluza i kurtka.
Tu już się pojawia kwestia ubierania warstwowego na cebulkę.
[usunięto_link] wrote:hahaha no jak możecie nie rozumieć tak banalnie to opisałam 😀
tak zastanawia mnie z czego są zrobione (jaki materiał) bo jeżli chodzi o bieliznę to jej włókna są jakie tam mega specjalne np. wystrzępione żeby było cieplej itp a jak jest z odzieżą grubszą ..?tu masz spoko polarek wraz z opisaną technologią wykonania 😀
16 grudnia 2013 at 20:57albo ja nie widzę tego co chciałeż mi pokazać albo czegoż nie wkleiłaż
23 grudnia 2013 at 21:36nie rozumiesz ale chyba mi odpowiedziałeż na pytanie więc dzięki 🙂
26 grudnia 2013 at 13:12Odwieczne pytanie, co? Ludzie szukają odpowiedzi, magicznych żrodków a przepis jest bardzo prosty. 70% dieta, 30% trening i regeneracja organizmu. Proszę, teraz możecie się skutecznie odchudzać.
26 grudnia 2013 at 13:34[usunięto_link] wrote:
Odwieczne pytanie, co? Ludzie szukają odpowiedzi, magicznych żrodków a przepis jest bardzo prosty. 70% dieta, 30% trening i regeneracja organizmu. Proszę, teraz możecie się skutecznie odchudzać.
___________________________________________________________________________________
CAŁKOWITA ZGODA: MERYTORYCZNIE I LOGICZNIE CZYLI TAK NALEŻY CZYNIĆ!â¥â¥â¥â¥â¥
___________________________________________________________________________________
27 grudnia 2013 at 13:02Spróbuj na bieżni ja schudłam 5 kg.
8 marca 2014 at 00:20Witam, czy ktoż z obecnych na forum korzystał kiedyż z zabiegu kriolipolizy? Odnalazłam na Internecie klinikę Q-Institute, która podobno się tym zajmuje. Posiada ktoż z Was wiedzę, czy te efekty są szybko widoczne i rzeczywiżcie można stracić w krótkim czasie kilka centymetrów w talii i udach? Trochę mnie to przeraża, ale już zaczęłam tracić nadzieję, że kiedykolwiek schudnę. Proszę pomóżcie.
20 marca 2014 at 14:11Najlepiej ćwiczyć 2-3razy w tygodniu ćwiczenia typu BTB, Body Shape, ABS czy Zumba.
- AutorOdp.