Jak się pozbyc siniaka?? :|

• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Jestem straszną ofiarą losu 😕 Weszłam ostatnio w ławkę na peronie 😆 żmieszne zdażenie,ale przez to mam ogromnego siniaka na goleniu 😕 wygląda okropnie! Jak mogę sie go pozbyc? czy sa jakież mażci,które przyspieszają znikanie tego brzydactwa??bo oprócz tego,że nie wygląda on ładnie to jeszcze mnie boli 🙁 Lubię zielony kolor,ale nie w takiej formie 😆

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Hmmm nie słyszałam jeszcze,żeby można było przyspieszyć znikanie siniaka.Musisz to po prostu przeczekać,za jakiż tydzien samo zniknie

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Hehe…to nie jestes sama 😆

Ja niedawno weszłam w ławke kolo Empiku i miałam dwa siniole, równo pod jednym i drugim kolanem… 😳

Ale żadnego skutecznego specyfiku na ich pozbycie sie nie znam niestety…

Hmmm….może jakby ktos pocalował i podmuchał….

WarnGirl
    Member
    • Guru

iga81 jak dobrze wiedziec,że nie tylko ja jestem taką łamagą 😀

kurcze…czyli przez tydzień będę musiała chodzic w długich spodniach… 🙁 mam tylko nadzieję,ze to nie potrwa dłużej… póki co siniak jest zielony,ale obawiam się,że czeka mnie jeszcze kolorek fioletowy i bordowy… 😕 cóż…to skutki bycia ofiarą losu… 😉

niestety nie ma kto pocałowac i podmuchac… 🙂 a ja niestety nie jestem dostatecznie wygimnastykowana,żeby tak się schylic 😆 w głupim miejscu jest ten siniak 🙂

ania.
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 27
    • Bywalec

są specyfiki na siniaki, moja siostra uzywała jakiejs mażci ( chyba kupiła ją w aptece) bo jej bardzo czesto wychodziły siniaki, ale niestety nazwy nie znam.

WarnGirl
    Member
    • Guru

Dziękuję ania.,dałaż mi nadzieję 😉 😀

Specter
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Bidulki
    Hmmmm może w aptece pan farmaceuta poleci jakąż mażć na stłuczenia, która przyspieszy gojenie, ale wydaje mi się że tydzień (sądząc po tym zielonym kolorze) to minimum 😥 .

@iga81 wrote:

Hmmm….może jakby ktos pocalował i podmuchał….

Iga jakby jakaż interwencja była potrzebna to ja tam mogę całować i dmuchać tylko daj znać

WarnGirl
    Member
    • Guru

Hmmm… to może pan farmaceuta podmucha i pocałuje? 😀 😉

iga
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Iga jakby jakaż interwencja była potrzebna to ja tam mogę całować i dmuchać tylko daj znać[img]

hehe…oki Specter…zapamiętam

[usunięto_link] wrote:

Hmmm… to może pan farmaceuta podmucha i pocałuje?

Dobry pomysł 🙂 …że tez wczesniej na niego nie wpadłam. 😈
    No cóż… – nastepnym razem … Nic straconego 😆

WarnGirl
    Member
    • Guru

Z panem farmaceutą to będę miec problem… u mnie w każdej aptece pani za ladą jest… 😯 😆

iga
    Member
    • Zasłużony

WarnGirl to wbijaj do mnie jak co…
    Znam taka aptekę gdzie znajdzie sie taki jeden…całkiem fajny nawet Pan Farmaceuta 😆
    Napewno bedzie profesjonalnie dmuchał i całował…. 😳

WarnGirl
    Member
    • Guru

iga81,jak profesjonalnie to chyba warto jechac na drugi koniec Polski… 🙂 ja nie wiem jak to możliwe,zeby u mnie był deficyt miłych panów farmaceutów z podstawowymi umiejętnożciami dmuchania i całowania…SKANDAL! 😀 😉

Specter
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

@iga81 wrote:

WarnGirl to wbijaj do mnie jak co…
    Znam taka aptekę gdzie znajdzie sie taki jeden…całkiem fajny nawet Pan Farmaceuta 😆
    Napewno bedzie profesjonalnie dmuchał i całował…. 😳

to musi być farmaceuta? Ja tam mogę przeczytać jakąż dołączoną ulotkę albo się skonsultować nawet i myżlę że nie byłbym gorszy a nawet lepszy bym był A CO 😀 😉
    Grunt to wrodzona skromnożć

WarnGirl
    Member
    • Guru

Eee to jak lepszy byłbyż od Pana Farmaceuty to ja może zaryzykuję… tylko wczesniej zapoznaj się z dołączoną ulotką 😆 Jestem pod wrażeniem Twojej skromnożci 😉 😀

Napoleonka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 16
    • Bywalec

A Pani Farmaceutka nie może podmuchać i pocałować 😈 ? W końcu nie w każdym mieżcie znajdziemy Pana Farmaceutę.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak się pozbyc siniaka?? :|"

Przewiń na górę