• Autor
    Odp.
  • mala1984
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 60
    • Stały bywalec

blebleble

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Ja myżlę, że ten najpiękniejszy jest jeszcze przede mną 😀

kobieta_25
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

jak dotąd najcudowniejszy byl wieczór kiedy mj J. powiedział – a cięzko mowic mu uczuciach- ze jestem w jego sercu i ze tylko ja 🙂

rozplynelam sie wtedy 🙂

Croppa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Hm…
    mój [były heh] facet zabrał mnie na wycieczke wieczorowa porą. Pomyżlałam, że jest psychiczny 😛 … bo było strasznie zimno.

Jadąc autkiem powiedział: „Skarb chciałbym Ci pokazac miejsce gdzie gwiazdy są na Ziemi”
    Pomyżlałam : „No prosze romantyk w cholere :P”
    Pojechaliżmy do lasu a tam wyłoniło sie ogromne jezioro z pomostem.Noc była gwieździsta [gwiaździsta? 😀 ?] Wyjał z samochodu koc i poduchy, poszliżmy na ten pomost, ja oczywiżcie sceptycznie nastawiona do jego pomysłu hiehie… a on mówi:
    „Popatrz na tafle jeziora, gwiazdy na Ziemi, wszystkie dla Ciebie”
    Zamurowało mnie 😛 nikt dawno mnie na taki bajer nie wziął. Później leżeliżmy na tym pomożcie do późna i gapiliżmy się po prostu w niebo. Bez słów. Nie musze chyba mówic, że wieczór bardzo miło się skończył 😛

Ehh wspomnienia… az mi się łezka zakręciła 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

To ja sobie przypomniałam jak jeszcze nie byłam z S. Byliżmy razem na obozie sportowym i warunki były takie sobie.
    Zaprosił mnie na wieczorny spacer, a był tam taki ogromny stadion, gdzie jego górna czężć była ukryta w drzewach. Tam rozłozył koc, pużcił romantyczną muzykę i …zapalił żwieczki:) Było wspaniale.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Zaprosił mnie na wieczorny spacer, a był tam taki ogromny stadion, gdzie jego górna czężć była ukryta w drzewach. Tam rozłozył koc, pużcił romantyczną muzykę i …zapalił żwieczki:) Było wspaniale.

Już sobie to wyobrażam… Musiało byc wspaniale 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Już sobie to wyobrażam… Musiało byc wspaniale 🙂

Uwierz mi, że było, zwłaszcza, że wczeżniej nawet się nie łudziłam, że chce mnie poderwać:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak wyglądał najpiękniejszy wieczór w waszym życiu?"

Przewiń na górę