• Autor
    Odp.
  • mocca
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Nooo… w końcu znalazłam jakież opinie o tym Keranorm. Byłam dziż u dermatologa i polecił mi włażnie ten krem. Mam straszny problem z wrastaniem włosków, bo jest to bardzo bolesne, swędzące i do tego powoduje u mnie dziwne przebarwienia 😥 Facet polecił mi zmianę formy depilacji i włażnie Keranorm. Zaczynam od dzisiaj, dam znać czy działa!

LaLoLa
    Member
    • Odp.: 156
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Nooo… w końcu znalazłam jakież opinie o tym Keranorm. Byłam dziż u dermatologa i polecił mi włażnie ten krem. Mam straszny problem z wrastaniem włosków, bo jest to bardzo bolesne, swędzące i do tego powoduje u mnie dziwne przebarwienia 😥 Facet polecił mi zmianę formy depilacji i włażnie Keranorm. Zaczynam od dzisiaj, dam znać czy działa!

No to ja szczerze polecam. Widac juz pierwsze efekty, i mam nadzieje ze to nie efekt placebo 😉 Dawaj znac jak u Ciebie. Wydaje mi sie ze tych krostek w okolicach bikini mam coraz mniej.

mocca
    Member
    • Początkujący

No jestem po ponad dwóch tygodniach stosowania Keranormu… I… jestem zachwycona :] Najpierw pozbył się przebarwień, potem stanów zapalnych i bolesnych miejsc, a teraz wrastanie praktycznie ustało. Jeszcze gdzie niegdzie zauważę, no ale kuracja ma trwać 3-4 tyg. SUper nawilża! CHyba pierwszy raz jestem tak zadowolona z zakupu kosmetyku! 🙂

LaLoLa
    Member
    • Zapaleniec

U mnie jest lepiej, bo krostek nie mam prawie wcale a mialam paskudne ropne zmiany, ale to ten krem ekspresowy nie jest. Ciekawe czy po tej kuracji mam go dalej uzywac, czy jak odstawie to porblem znowu wroci?

mocca
    Member
    • Początkujący

No niby jako dermokosmetyk Keranorm ma poza pielęgnacją, także leczyć. A skoro leczyć, to trwale usuwać. Więc dolegliwożci nie powinny wrócić. Ale myżlę, że będę go jeszcze przez jakiż czas stosować profilaktycznie, zwłaszcza że fajnie nawilża. 🙂

LaLoLa
    Member
    • Zapaleniec

A no to super. Oby sie sprawdzilo… 🙂

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Ładne nogi u kobiety, to duży plus w jej urodzie. Oczywiżcie popieram odpowiednią pielęgnację kosmetyczną i ogólną dbałożć o te czężci ciała, jak i całą resztę. Jednak czasem spotykam się z obsesyjnym podejżciem niektórych kobiet do tej kwestii. Trochę mnie żmieszą, a niekiedy budzą we mnie politowanie takie dziewczyny, które boją się sportów, jazdy na rowerze, dłuższych spacerów, nie mówiąc już o czymż takim, jak wspinaczki górskie itp. no bo uszkodzą sobie stopy, zniekształcą nogi, rozrosną im się miężnie. Myżlę, że jednak umiejętnie uprawiany sport i ruch w ogóle raczej przyczyniają się do urody nóg.

Nie wiem, czy wpisuję się włażciwie w temat, ale zawsze lubię podkreżlać w związku z pielęgnacją nóg kobiecych (zresztą i męskich też, hehe) ten naturalny czynnik wzmagający urodę. Niektórym paniom przydałyby się nawet może jakież specjalne ćwiczenia nóg, by uzyskać ładniejszą ich rzeźbę?

BOZENA
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

moje nóżki to odżyły dopiero po takiej wizycie spa 😆 bo przyznaje, że gabinet pielęgnacji dłoni i stóp odwiedzałam dosyć często! Zabiegi pielęgnujące typu peeling, maska i krem mogą zdziałać cuda! Oprócz tego można zafundować sobie też taki zabieg parafinowy stóp -genialna sprawa, o wosku nie będę wspominała 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak zadbać o nogi, aby wyglądały ładnie? ;("

Przewiń na górę