jaki czajnik jest najlepszy?

• Autor
    Odp.
  • tankian00
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

Mam pytanko na temat …czajnikow:) Szukam takiego, ktory sluzylby rowniez jako ozdoba 馃檪 Znudzily mi sie zwykle biale bezprzewodowe…

Mirabelka
    Member
    • Temat贸w: 32
    • Odp.: 585
    • Zas艂u偶ony

Tankian, s膮 pi臋kne ze stali nierdzewnej, w nowoczesnych kszta艂tach 馃檪 Np. Samsung mia艂 lini臋, kt贸ra zaprojektowa艂 jakis s艂ynny designer.
    Koszt ok. 200z艂

tankian00
    Member
    • Zapaleniec

hmm…to jeszcze zalezy z jakiej stali nierdzewnej…ostatnio kupilam siostrze na rocznice slubu taki ze stali nierdzewnej, ale byl strasznie brudzacy… zostawaly na nim slady palcow i nie moglam ich niczym zetrzec…

Milena
    Member
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

Naj艂atwiej si臋 czy偶ci te b艂yszcz膮ce ze stali. zale偶y te偶 na jak膮 kuchenk臋, na gazowej wszystko diabli wezm膮:P

mnie si臋 podobaj膮 te:
    [usuni臋to_link]
    Jarro albo Bello 馃檪

tankian00
    Member
    • Zapaleniec

sliczne te czajniki sa:) szczegolnie ten czarny, tylko szkoda ze ta sa na kuchenke, do podgrzewania ;P

Ciekawa jestem czy jest cos podobnego, ale z czajniczkow bezprzewodowych 馃檪

Milena
    Member
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link]
    ten jest dosy膰 ciekawy, wcze偶niej nigdzie si臋 z czym偶 podobnym nie spotka艂am

ale w偶r贸d bezprzewodowych chyba jako偶 specjalnego wyboru nie ma

muszka
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 36
    • Bywalec

tankian a co powiesz o tego typu znalezisku?:) mnie urzek艂y:) 偶liczne!
    [usuni臋to_link], z tego co tam widz臋 to ca艂a seria jest…troszk臋 kosztuj膮 ale wygl膮daj膮 bosko!
    i nie wiem jak Wasze babcie ale moja taki mia艂a;P

Mirabelka
    Member
    • Zas艂u偶ony

musza, link kieruje do strony og贸lnej, wi臋c nie wiemy o jaki czajnik Ci chodzi 馃檪

Milena, ten Tw贸j faktycznie 偶mieszny, jak z parodii 馃槢

tankian00
    Member
    • Zapaleniec

Milena powiem ci ze nawet fajny ten czajnik;P tylko ze przypomina te czajniki z mojego dziecinstwa, ktorego gwizdanie bylo slychac na pol mojego osiedla ;P ciekawe czy z tym nie jest tak samo:P

Mirabelka
    Member
    • Zas艂u偶ony

Tankian a takie: [usuni臋to_link]

strona produktowa-> [usuni臋to_link]

tankian00
    Member
    • Zapaleniec

No ciekawe sa te czajniki, powiem szczerze ze nie spotkalam sie jeszcze z takim 馃檪 Jest nie spotykany i pewnie cana tez nie mala… 馃槢

muszka
    Member
    • Bywalec

ojoj przepraszam ale chodzi艂o mi dok艂adnie o te czajniczki haena:) sama bym taki chcia艂a, mo偶e Miku偶 mi przyniesie:P

tankian00
    Member
    • Zapaleniec

hmm… a moze dostac takie gdzies w wawie?? nie chce zamawiac z neta… raz juz mi dostarczono uszkodzony zakup:)

muszka
    Member
    • Bywalec

wiesz co ja nawet taki widzia艂am, tylko nie jestem pewna w 100% czy to by艂am tam bo po tylu sklepach biega艂am 偶e szok, ale sprawd藕 w decorador s膮 w r贸偶nych galeriach ale ja by艂am w sadybie:)

tankian00
    Member
    • Zapaleniec

ok trzeba bedzie sprawdzic:) najlepiej jak najszybciej bo juz niedlugo zacznie sie „przed swiateczna goraczka” ;D a moze oszczedze sobie chodzenia po sklepach… musze sprawdzic zrodla ;P

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " jaki czajnik jest najlepszy?"

Przewi艅 na g贸r臋