• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Temat贸w: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Rozwa偶ania na temat czajnika 馃槅

hard-man
    Member
    • Temat贸w: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

czajnik? – taki, przy kt贸rym mogliby偶my si臋 o drugiej-trzeciej napi膰 jakiej偶 fajnej herbatki, kawy, mo偶e jakiego偶 zi贸艂ka :}} ?

charlize
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Ostatnio widzia艂am w sklepie 1komp.pl takie fajne czajniki stylizowane na imbryki. Porcelanowe i z 艂adnymi nadrukami. 艣wietne by艂y, a do tego w og贸le elektryczne i z fili偶ankami 馃檪 Dla kogo偶 kto ma mieszkanie urz膮dzone w takim mniej nowoczesnym stylu to jest 偶wietne

4mala_s
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ja my偶l臋 偶e chyba philips mam ju偶 drugi na przestrzeni 8lat i jest OK

bubblegum
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 79
    • Sta艂y bywalec

A ja lubi臋 strasznie czajniki na gaz. Takie stare, klasyczne czajniki, kt贸re gwi偶d偶膮 jak woda si臋 gotuje. Maja w sobie jaki偶 urok i kojarz膮 mi si臋 z dzieci艅stwem, z feriami u dziadk贸w na wsi, keidy si臋 z niecierpliwo偶ci膮 czeka艂o a偶 woda si臋 zagotuje 馃檪

ciotka_waliwandrova
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Najlepsze to s膮 nie czajniki tylko garki. W garku lepiej zagotowa膰 wode jak w czajniku. 艁atwiej umy膰, lepiej kamie艅 zeskraba膰.

Izys
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

Ja jednak uwa偶am, 偶e bardziej praktyczne s膮 czajniki elektryczne. Niekt贸re nawet te偶 dobrze wygl膮daj膮. Podobaj膮 mi si臋 np. czajniki Savion. Nie s膮 takie nudne, a na dobr膮 spraw臋 mog膮 robi膰 za dope艂nienie aran偶acji. Tak偶e to takie po艂膮czenie praktyczno偶ci ze 偶wietny designem.

jagoda4
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 863
    • Zas艂u偶ony

Te偶 mam HAEN i jestem zadowolona,pasuje do wystroju mojej kuchni.Mam tez zwyk艂y czajnik,schowany na wszelki wypadek,chocia偶 najcz臋偶ciej korzystam z elektrycznego.

ewa83
    Member
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

sprawd藕 sobie aukcje na pogrosiku.eu – ja po zarejestrowaniu dosta艂am ciekaw膮 ofert臋 (za darmo)

znaczek
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 67
    • Sta艂y bywalec

HAEN jest 偶wietny – na magicznej planecie dodaj膮 do niego jeszcze imbryk i czarki – jak kto偶 ma kuchnie w stylu retro, to co偶 takiego b臋dzie pasowa艂o idealnie, na dodatek doda uroku. Bardzo podobaj膮 mi si臋 takie zabawki, kt贸re w zasadzie mog膮 s艂u偶y膰 am codziennie, a co tego cieszy膰 oko.

Spinor24_pl
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

Chyba ci臋偶ko jednoznacznie stwierdzi膰 kt贸ry czajnik jest najlepszy,natomiast kt贸ry najgorszy:) Ja mam zwyk艂y elektryczny i p贸ki co spe艂nia swoj膮 rol臋 ju偶 przez kilka lat. Kosztowa艂 oko艂o 100z艂.

Spinor24_pl
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

Ca艂kiem 艂adne te proponowane przez Was czajniki,jednak tutaj musimy tak偶e rozr贸偶ni膰 to,czy chcemy go jako ozdob臋 do naszej kuchni czy te偶 raczej b臋dzie on u偶ywany w celach tylko i wy艂膮cznie praktycznych.

Moje-ezakupy_pl
    Member
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Witam Wszystkich na forum. Je偶eli chodzi o czajnik to moim zdaniem najlepiej sprawdzi si臋 elektryczny,to dzia艂a na zasadzie praktyczno偶ci,tak aby jak najszybciej zagotowa膰 wod臋,powiedzmy do kwoty 100z艂 spokojnie kupimy co偶 dobrego.

zocha
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja mam z samsunga i jestem zadowolona a da艂am tylko 120z艂

Admarkt_pl
    Member
    • Odp.: 96
    • Sta艂y bywalec

Domy偶lam si臋,偶e jest to elektryczny czajnik:) Tak czy inaczej ja r贸wnie偶 bazuje na nich i jestem zadowolona,s膮 lepsze i szybciej zagotujemy wod臋 ni偶 w przypadku tradycyjnych czajnik贸w.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " jaki czajnik jest najlepszy?"

Przewi艅 na g贸r臋