• Autor
    Odp.
  • Mirabelka
    Member
    • Temat贸w: 32
    • Odp.: 585
    • Zas艂u偶ony

ja tam bym wola艂a chyba rpzez internet- przecie偶 on jest na pewno zapakowany w jaki偶 karton i zabezpieczony.

tankian00
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

ostatecznie stwierdzam- zamawaim go sobie;D tylko ktory wzorek…hm…znalazlam 2: Amsterdam i Barcelona, sa inne wzory?

muszka
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 36
    • Bywalec

widzia艂am jeszcze tokyo i hong kong, ale w sumie mi sie najbardziej podoba Amsterdam;)[usuni臋to_link] [usuni臋to_link]

tankian00
    Member
    • Zapaleniec

ten bialy ze zlotymi kwiatkami kojarzy mi sie ze stara porcelana mojej babci;P a ten czarny…cudo… taki niespotykany;D Naprawde musze sie teraz powaznie zastanowic, ktory wybrac…wszystkie sa urocze… 馃檪

HighHills
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 57
    • Sta艂y bywalec

Ten czarny jest przepi臋kny!! 馃檪 Nawet nie wiedzia艂am, 偶e takie czajniki istniej膮:) Dla mnie dot膮d szczytem oryginalno偶ci by艂 [usuni臋to_link], ale wida膰 mo偶na oryginalniej:) PRzy czym m贸j si臋 bardzo dobrze sprawuje, wiec nie narzekam, bo dosta艂am ca艂kiem oryginalny i dobry jako偶ciowo czajnik w dobrej cenie. Ale b臋d臋 偶wiadoma Waszych propozycji na przysz艂o偶膰, b臋d臋…:)

muszka
    Member
    • Bywalec

tankian a nie pomy偶la艂a偶 od razu o kupnie zestawu?? mo偶e juz zakupi艂a偶, ale duzo wiecej nie wychodzi 偶eby miec taki komplet, pomy偶la艂am o Tobie bo teraz to i ja szukam czego偶 dla siebie:P i ogl膮da艂am w艂a偶nie zestawy do kawy itp. ten zestaw kosztuje 449- ale s膮 i ta艅sze i przyk艂adowo wygl膮da tak:

s膮 te偶 oczywi偶cie inne wzory tak jak wcze偶niej Ci wkleja艂am:)

charlize
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Naj艂adniejszy czajnik elektryczny jaki rzuci艂 mi si臋 w oczy w internecie to ten: [usuni臋to_link]
    Tak naprawd臋 jest du偶o fajnych, ciekawych i 艂adnych czajnik贸w ale to przede wszystkim czajniki takie na kuchenk臋 a nie elektryczne. W elektrycznych nie ma chyba zbyt du偶ego wyboru, a jak ju偶 co偶 jest 艂adne to w艂a偶nie tego typu jak w linku

tankian00
    Member
    • Zapaleniec

charlize ten czajnik co pokazalas w linku kupilam znajomej na parapetowke… nie ejstem zadowolona bo dopiero w domu zobaczylam ze zostaja na nim odciski palcow:/

muszka mysle ze zestwa sie bardziej oplaca;D ale moze akurat nie taki wzor co pokazalas;P ten czarny mi sie najbardziej podoba:)

charlize
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Tankian to fakt, te odci偶ni臋te paluchy na sprz臋tach w domu nie wygl膮daja bardzo estetycznie, a mog膮 wr臋cz doprowadzi膰 do sza艂u. Tak czy inaczej niestety to jest konsekwencja posiadania sprz臋tu ze stali. Niestety co偶 za co偶 馃檨

meksykanka
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

Ee, wystarczy przetrze膰 od czasu do czasu;) ja mam taki

Zagl膮dnij sobie [usuni臋to_link], maj膮 bardzo du偶y wyb贸r czajnik贸w dobrych marek. Na pewno znajdziesz co偶 dla siebie. Ja ju偶 przesta艂am kupowa膰 czajniki w sklepach na rogu, bo po p贸艂 roku si臋 psuj膮. Lepiej sobie zam贸wi膰 porz膮dny, przynajmniej si臋 wie, na co wyda艂o pieni膮dze.

tankian00
    Member
    • Zapaleniec

no wlasnie niektorych nie da sie tak poprostu przetrzec:P
    dlatego zdecydowalam sie tym razem na porcelane 馃檪

muszka
    Member
    • Bywalec

i jak tam tankian wyb贸r? masz ju偶 w domku porcelank臋?;) ja po nowym roku b臋de mia艂a ca艂y zestaw, teraz w grudniu si臋 nie wyrobi臋;p a jak og贸lnie prezenty? u mnie sza艂 zakup贸w:)

tankian00
    Member
    • Zapaleniec

no muszka prezenty juz sa 馃檪 zamowilam mamie ten czajniczek amsterdam:) Sobie bede chciala zamowic barcelone ale to po nowym roku jak moje fundusze sie zregeneruja 馃榾 a gdzie zamowilas caly zestaw?:)

szaloona
    Participant
    • Temat贸w: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Ja tak偶e do偶膰 cz臋sto zamawiam sprz臋t do domu przez internet bo w sklepach stacjonarnych ci臋偶ko jest znale藕膰 jakie偶 oryginale rzeczy, szczeg贸lnie czajniki s膮 dla mnie wszystkie „na jedno kopyto” Dobrze, 偶e mo偶na poszuka膰 w sieci ciekawych rzczy, kt贸re nie tylko b臋d膮 praktyczne a jednocze偶nie b臋d膮 s艂u偶y艂y jako ozdoba. Jak np co偶 takiego … [usuni臋to_link] cudo prawda??? Widzia艂am, 偶e kto偶 wkleja艂 podobny zestaw. Bardzo mi si臋 podobaj膮;)

cleeoo
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Ja polecam Zelmer 17z017, poni偶ej link
    [usuni臋to_link]

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " jaki czajnik jest najlepszy?"

Przewi艅 na g贸r臋