jaki powinien byc facet…przypakowny czy nie…

• Autor
    Odp.
  • barrracuda
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

to pytanie zadam nie dlatego ze mam problemy z budowa ciala…lecz dlatego ze ciekawi mnie to jak naprawde jest…czesto spotykalem sie ze slowami krytyki dla facetow przypakowanych…to samo dla chudzielcow…

sam osobiescie nie wiem jak siebie traktowac chyba jestem pomiedzy 93kg/180cm ..kiedys trenowalem rozne sporty wiec zdazylo mi sie dojsc do 103kg nie powiem ze nie miale brzucha 馃槼
    teraz zupelnie inny tryb zycia…wiecej nerwow mniej treningow….no i zona… 馃槙 …

slyszalem opinie kobiet ze facet przypakowany kojarzy sie ze sterydami…no a co sie z tym wiaze to to ze jajka moga ulec przemianie na mikro penisa….

jak to waszym zdnaiem jest….

eta
    Member
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

no zale偶y jeszcze jak przypakowany…
    jak tak w miar臋 do swojego wygl膮du to nawet ciekawie to wygl膮da… ale jak przesada to lipa ;/

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Nie lubi臋 chudzielc贸w ani przypakowanych. M贸j facet aktywnie uprawia sport ma 194 cm wzrostu i wa偶y ok 100 kg i nie jest gruby. To mi najbardziej odpowiada-jest umi臋偶niony, ale nie przypakowany.

taemwi26
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

szczup艂y smuk艂y wysportowany opalony…. 馃榾

kajdaaa
    Member
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

M贸j facet r贸wnie偶 jest umi臋偶niony, ale jak dla mnie to i tak jest za du偶y 馃檪 Kilka lat trenowa艂 r贸偶ne sztuki walki. Osobi偶cie nie lubi臋 mega chudzielc贸w i skoksowanych.

Magdus
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

A m贸j to chuchereczko z prawdziwego zdarzenia. Nawet wa偶y mniej ni偶 ja 馃槸 Ale i tak go lubi臋 馃榾

Calorca
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 175
    • Zapaleniec

Ju偶 zdecydowanie wol臋 chudzielca ni偶 przypakowanego faceta, jak widz臋 tych wszystkich kark贸w i innych koks贸w to mi si臋 robi niedobrze, jeszcze do tego 偶ci臋ty na zero i w dresie.. bleee! Najlepszy jest facet taki w sam raz, kt贸ry dba o siebie i ma cia艂ko troch臋 wyrze藕bione i co najwa偶niejsze nie ma brzuszka 馃檪

mrowka
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 736
    • Zas艂u偶ony

ja osoboi偶cie nie lubie takich przypakowanych, m贸j ukochany Jest normalny 馃檪 i takie mi jak najbardziej odpowiada:D

mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

tzw. sterydy mi sie niepodobaj膮… kojarza mi si臋 z tepakami[ale to tylko moje zdanie]
    co do wygladu faceta, to podobaja mi sie mi臋偶nie ale w miare zdrowego rozs膮dku… takie naturalne

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

tzw. sterydy mi sie niepodobaj膮… kojarza mi si臋 z tepakami[ale to tylko moje zdanie]
    co do wygladu faceta, to podobaja mi sie mi臋偶nie ale w miare zdrowego rozs膮dku… takie naturalne

No, tak jak i mnie:)

Croppa
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

hmmm…
    nie znosze chudzielc贸w, jakos nie czuj臋 sie przy nich dobrze 馃檪
    ostatnio by艂am z facetem o normalnej budowie cia艂a, nie 膰wiczy艂, nawet mia艂 troch臋 brzuszka :P, ale by艂 m臋ski : silne ramiona, cudne plecy 馃檪
    wcze偶niej by艂am z kolesiem, kt贸ry du偶o 膰wiczy艂 i tez by艂o d偶i.
    Obcenie… hehe „kolega” mieszka w si艂owni :D, trenuje i w sumie podoba mi sie to 馃檪

Chudzielcom m贸wi臋 nie…
    A i tak najlepszy to po prostu typ surfera… rze藕ba rze藕ba rze藕ba przede wszystkim 馃榾

pzdr.

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

facet powinien byc przede wszystkim madry.

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

pytanie dotyczy艂o budowy cia艂a.

Croppa
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link] wrote:

ehh…
    To nie post o tym czy lubimy m膮drych czy g艂upich facet贸w.
    Jak zwykle musia艂a偶 si臋 wci膮膰 i Ci nie posz艂o tym razem. Ju偶 nawet nie czytam Twoich wypowiedzi, bo jad z nich emanuje.
    Nie wiem co chcesz nam udowodni膰…

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

wybaczcie, ze nad budowe ciala przedkladam iq. tak juz po prostu mam.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " jaki powinien byc facet…przypakowny czy nie…"

Przewi艅 na g贸r臋