- AutorOdp.
- 28 października 2007 at 19:28
Hmmm…zbyt przypakowany facet wyglądający jak szafa zupełnie nie trafia w mój gust.Z kolei cherlawy chudzielec,któremu znać wszystkie żeberka równiez mi sie nie podoba 🙂 Pozostaje taka opcja pożrednia czyli ładnie wyrzeżbione ciało,ale bez brawury 😀 Kaloryferek mi się podoba baaardzo 😀 ale jesli go nie bedzie to nie będe narzekać 😉
29 października 2007 at 09:13[usunięto_link] wrote:
wybaczcie, ze nad budowe ciala przedkladam iq. tak juz po prostu mam.
Jakbyż była taka mądra to byż wiedziała, że każdy to przedkłada 😛
29 października 2007 at 10:04[usunięto_link] wrote:
o buhehehe… to pojechałaż 😀
i dobrze, bo już miałam dożć tego wymądrzania się 🙄pzdr.
29 października 2007 at 14:19[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
wybaczcie, ze nad budowe ciala przedkladam iq. tak juz po prostu mam.
jestem dostatecznie madra, zeby podyskutowac o tym na bazie wiedzy z socjobiologii i psychlogii ewolucyjnej.
i podeprzec sie naukowymi argumentami.a ty?
29 października 2007 at 16:20[usunięto_link] wrote:
jestem dostatecznie madra, zeby podyskutowac o tym na bazie wiedzy z socjobiologii i psychlogii ewolucyjnej.
Droga Parvati.Mądrożć nie zawsze idzie w parze z inteligencją.Formułek mozna się wyuczyć,można wkuć na blachę różne teorie,ale czasem dobrze jest podyskutowac na bardziej życiowe tematy,taktownie,bez wywyższania się i ubliżania innym.Rozumiem,ze chcesz się tu dowartożciować,ale Twoja mądrożc już się chyba wszystkim przejadła 😉
29 października 2007 at 17:20WarnGirl- trafiłaż w sedno. Zwłaszcza, że temat był zupełnie inny, komentarze Parvati były nietrafione, zważywszy na to, że ona sama lubi poprawiać innych jak odbiegają od tematu.
29 października 2007 at 18:11[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Droga Parvati.Mądrożć nie zawsze idzie w parze z inteligencją.Formułek mozna się wyuczyć,można wkuć na blachę różne teorie,ale czasem dobrze jest podyskutowac na bardziej życiowe tematy,taktownie,bez wywyższania się i ubliżania innym.Rozumiem,ze chcesz się tu dowartożciować,ale Twoja mądrożc już się chyba wszystkim przejadła 😉
kujesz formulki?
to kuj dalej.ja nie mam w zwyczaju.
29 października 2007 at 18:34ale nikt tutaj nie mowi ze Ona kuje ja tez tago nie zauwazyłam zeby WarnGirl tak napisała ze kuje:P wiec czytaj prosze ze zrozumieniem:P pervati:PP
29 października 2007 at 18:50[usunięto_link] wrote:
kujesz formulki?
to kuj dalej.ja nie mam w zwyczaju.
Nie kuję-nie muszę 😀
potrafię normalnie z ludzmi rozmawiać,bez upartego udowadniania,ze jestem kimż lepszym.Tak,tak-czytaj ze zrozumianiem 😉
29 października 2007 at 19:53czytam ze zrozumieniem…i w dodatku miedzy wierszami. najczesciej przeciez piszemy tu o wlasnych doswiadczeniach…
29 października 2007 at 20:12[usunięto_link] wrote:
czytam ze zrozumieniem…i w dodatku miedzy wierszami. najczesciej przeciez piszemy tu o wlasnych doswiadczeniach…
Takie usprawiedliwianie to generalizowanie.
29 października 2007 at 20:19ja sie nie usprawiedliwam.
to tylko forum.
29 października 2007 at 20:31Tak to wg mnie brzmiało.
29 października 2007 at 20:56Wystarczy dziewczyny.
Znowu odbiegamy od tematu.. 🙄29 października 2007 at 22:39A może załużmy temat „Pokłućmy się” ? 😆 😉
- AutorOdp.