- AutorOdp.
- 30 października 2007 at 07:22
no…poklUcic przeciez sie mozna w hyde parku 😆
30 października 2007 at 10:06To ja się wypowiem adekwatnie do tematu, żeby zażegnać wasz bój 🙂
Napakowany oczywiżcie kojarzy mi się albo ze sterydami, albo z nadbiernym dbaniem o swoją sylwetkę (a co za tym idzie, nie mającym czasu na nic innego). Więc nie gustuję w takich, nie gustowałam i mam nadzieję, że nie będę nadal.
Co do sylwetki faceta, za którym na pewno na ulicy bym się obejrzała: Musi mieć ramiona, wiotkim chudzielcom mówię stanowcze NIE. Mój Tomek na szczężcie ma i plecy, i ramiona, i nawet brzuszek niezły.
Nic mnie najbardziej nie odstrasza w mężczyźnie niż jego zaniedbany brzuch (niekoniecznie musi mieć kaloryfer, ale odpycha mnie wylewający się ze spodni). Wiele osób wmawia mi, że to płytkie. Już nawet nie próbuję się przekonać. Może to być spowodowane tym, że mam niemiłe dożwiadczenia związane włażnie z facetem z `brzuszkiem`. Chyba bardziej przecierpię chudzinkę, niż takiego mężczyznę.Na napakowanych mogę tylko na plaży popatrzeć, nic więcej.
30 października 2007 at 13:22no dobra mwoisz ze nie lubisz jak sie mezczyznie wylewa brzuszek atera ztakie nie stosowne pytanie a TObie sie wylewa? moze On tego tez nie lubi?
30 października 2007 at 14:31[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
wybaczcie, ze nad budowe ciala przedkladam iq. tak juz po prostu mam.
Jakbyż była taka mądra to byż wiedziała, że każdy to przedkłada 😛
jestem dostatecznie madra, zeby podyskutowac o tym na bazie wiedzy z socjobiologii i psychlogii ewolucyjnej.
i podeprzec sie naukowymi argumentami.a ty?
Tak jak dziewczyny pisały powinnaż poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem, w końcu temat dotyczył tego jaki wygląd faceta nam najbardziej odpowiada, a nie czy ważniejszy jest owy wygląd niż charakter.. idąc tym tropem – załużmy, że na egzaminie wykładowca zadaje Ci pytanie: 'wymień największe pasma górskie’ to wtedy też wymieniasz powiedzmy największe jeziora, bo je przedkładasz nad góry? Hmmm.. ciekawy tok rozumowania! Po drugie jak chcesz się pobawić w psychologa to załóż taki temat, gdzie podzielisz się z nami swoją 'szeroką’ wiedzą, a nie wypowiadaj się w takich, gdzie nie masz niczego do dodania, no chyba, że zapytania barracudy najzwyczajnie w żwiecie nie zrozumiałaż.. no cóż niektórym się zdarza!
30 października 2007 at 23:58ej spoko dziewczyny… 😉 starcze dla kazdej… 😆 nie klocmy sie bo to i tak nie test na inteligencje 😆 tak tylko zapytalem zeby uswiadomic swoja psyche czy jestem jeszcze dosc atrakcyjny… 😉 i czytam czytam…i dochodze do wniosku ze nie musze sie martwic ze schudlem … a szczegolnie brzuszek … 😉
31 października 2007 at 10:25No proszę….babskie forum sposobem na dowartożciowanie sie przez faceta? 😛
Ojjj barrracuda..
Prożciej byłoby podesłać nam jakąż (odpowiednią) fotkę… 😆31 października 2007 at 10:36[usunięto_link] wrote:
tak tylko zapytalem zeby uswiadomic swoja psyche czy jestem jeszcze dosc atrakcyjny…
Na pewno jesteż 🙂
@mrówka wrote:
no dobra mwoisz ze nie lubisz jak sie mezczyznie wylewa brzuszek atera ztakie nie stosowne pytanie a TObie sie wylewa? moze On tego tez nie lubi?
Na szczężcie nie 🙂 Skąd w Twojej odpowiedzi tylko sarkazmu? Przyznałam tylko, że to takie moje małe `zboczenie` męskie brzuszki. Poczułaż się tym specjalnie urażona? Uwierz, że nie taki miałam zamiar.
31 października 2007 at 10:42@mrówka wrote:
no dobra mwoisz ze nie lubisz jak sie mezczyznie wylewa brzuszek atera ztakie nie stosowne pytanie a TObie sie wylewa? moze On tego tez nie lubi?
Na szczężcie nie 🙂 Skąd w Twojej odpowiedzi tylko sarkazmu? Przyznałam tylko, że to takie moje małe `zboczenie` męskie brzuszki. Poczułaż się tym specjalnie urażona? Uwierz, że nie taki miałam zamiar.[/quote]
Ja też nie lubię wylewających się brzuszków i nie widzę nic złego w tym. jeżli facetowi się nie podoba np mały biust to co jest w tym negatywnego? Po prostu upodobania i już.
31 października 2007 at 18:52spoko nie poczułam sie urazona tak tylko mi przyszło na mysl takie pytanie 🙂 ale spoko
31 października 2007 at 18:53i takze nie chciałam Cie tym pytaniem urazic tylko byłam ciekawa co by było gdyby
31 października 2007 at 18:56[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
wybaczcie, ze nad budowe ciala przedkladam iq. tak juz po prostu mam.
Jakbyż była taka mądra to byż wiedziała, że każdy to przedkłada 😛
jestem dostatecznie madra, zeby podyskutowac o tym na bazie wiedzy z socjobiologii i psychlogii ewolucyjnej.
i podeprzec sie naukowymi argumentami.a ty?
Tak jak dziewczyny pisały powinnaż poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem, w końcu temat dotyczył tego jaki wygląd faceta nam najbardziej odpowiada, a nie czy ważniejszy jest owy wygląd niż charakter.. idąc tym tropem – załużmy, że na egzaminie wykładowca zadaje Ci pytanie: 'wymień największe pasma górskie’ to wtedy też wymieniasz powiedzmy największe jeziora, bo je przedkładasz nad góry? Hmmm.. ciekawy tok rozumowania! Po drugie jak chcesz się pobawić w psychologa to załóż taki temat, gdzie podzielisz się z nami swoją 'szeroką’ wiedzą, a nie wypowiadaj się w takich, gdzie nie masz niczego do dodania, no chyba, że zapytania barracudy najzwyczajnie w żwiecie nie zrozumiałaż.. no cóż niektórym się zdarza!
pytania o pasma gorskie to poziom piatej klasy podstawowki. nikt nie zadaje mi takich na egzaminie.
poza tym…dosc interesujace…podchodzic do forum, ktorego poziom czesto jest enujaco niskie, tak jak do egzaminu…
31 października 2007 at 19:02a mi na studiach własnie takie pytania beda zaadwac bo jestem na takim profilu:P
31 października 2007 at 19:21Wylewający sie brzuch u faceta?Hmmm kochanego ciałka nigdy za wiele 😉 kochanej osobie wiele można wybaczyć 😀
Skoro poziom mamy tu tak żenująco niski,to cóż Ty,Droga Parvati,tu robisz?? 😯 😆
1 listopada 2007 at 00:39jak tylko bede mial troche czasu i ogolona klatke napewno wrzoce jakie zdjecie abyscie mogli powiedziec czy moge jeszcze jakas kobiete rozgrzac przynajmniej wirtualnie….
ale prosze was nie robcie z tego tematu takiego balaganu,… to i tak jest bez sensu..kto jaki ma poziom itp…najwazniejszy i tak zawsze jest sex… (ktorego moge wam pozazdroscic . 😀 .)
1 listopada 2007 at 12:46[usunięto_link] wrote:
…czy moge jeszcze jakas kobiete rozgrzac…
możesz 😉
- AutorOdp.