- AutorOdp.
- 1 listopada 2007 at 14:36
No no niez艂ych pan贸w tutaj mamy 馃檪
2 listopada 2007 at 12:36ej… ale z t膮 ogolon膮 klatk膮 to Ty na powa偶nie???
buuu… 馃槙
2 listopada 2007 at 12:54[usuni臋to_link] wrote:
…czy moge jeszcze jakas kobiete rozgrzac…
Wiesz….czy praktycznie jest to mo偶liwe…to nie wiem 馃槅
Ale…hmmmm….wizualnie jest na czym oko zawiesi膰 馃槈
Mnnniam…2 listopada 2007 at 12:56hmm jak powinen wygladac??
jednym podobaja sie przypakowani faceci..innym wrecz przeciwnie ..rzecz gustu..mnie osobiscie nie pociagaja faceci w stylu Pudziana , w ogole nie zwracam uwagi na takich kolesi.. owszem fajne jak facet ma rzezbe 8) ..dba o to jak wyglada..a nie tylko siedzi przed telewizorem z pilotem w reku i saczy piwo a brzuszek rosnie 馃檪
2 listopada 2007 at 18:43tak bez zadnych problemow powiem ze gole sobie wszystko procz nog i rak 馃檪 czy to cos dziwnego?? wydaje mi sie to bardziej higieniczne…kiedys namowila mnie do tego zona a ja sie dalem namowic…
2 listopada 2007 at 21:42co do golenia to nie mam nic przeciwko ba nawet wole kiedy facet nie ma takiego gaszczu wiadomo gdzie 馃槈
6 listopada 2007 at 11:37kwestia gustu i tyle 馃槈 m贸j misio ma zaro偶ni臋ty brzuszek od bark贸w a偶 po samiu偶ki d贸艂, z niewielkim zw臋偶eniem k臋dziork贸w na wysoko偶ci p臋pka (taka milusia 偶cie偶ka wiadomo gdzie prowadzi, jak si臋 cz艂owiek zgubi 馃榾 ), i ja osobi偶cie bardzo to lubi臋. w ko艅cu jak misio, to misio 馃榾 uwielbiam jego futerko, ale… tak samo jedni wol膮 brunetki, inni blondynki. a co do higieny, podobno ju偶 staro偶ytni egipcjanie u偶ywali takiego argumentu przy goleniu ca艂ego cia艂a, ja wol臋 jak misiek bierze prysznic 馃槈
偶art oczywi偶cie 馃榾 nie obra偶a膰 mi si臋 tu.
8 listopada 2007 at 14:35Lubi臋 ch艂opak贸w, kt贸rzy maj膮 normaln膮 budow臋 cia艂a. Tzn. nie zjadaj膮 od偶ywek i nie maj膮 wi臋kszych biceps贸w od g艂owy.
Ch艂opak moim zdaniem powinien mie膰 mi臋偶nie, ale bez przesady. A co do brzuszka, to ka偶dy przecie偶 go ma, mo偶na 膰wiczy膰 i go zmniejszy膰. Ale od grubask贸w wol臋 chudzinki, wyzwalaj膮 u mnie instynkt macierzy艅ski, a raczej ojcowski.^^
Ale zawsze jak mi si臋 kto偶 spodoba, to jest zgrabny i proporcjonalny. 馃槈15 listopada 2007 at 18:09Ja nie napisze nic innego niz wiekszosc forumowiczek. Facet nie moze byc za chudy ale koksiarz tez nie przejdzie. Mile widziane miesnie-ale wszystko ma swoj umiar. Moj maz nie jest ani chudy ani gruby-moze ma troszke brzuszka ale mi to nie przeszkadza. Najwazniejsze,ze o siebie dba,chodzi na silownie,basen czy squash-a…
18 listopada 2007 at 18:51Cokolwiek by facet cwiczyl, jak ciezko, i ile, jesli odzywia sie odpowiednio i nie bierze sterydow nigdy nie bedzie za duzy – jego waga i beztluszczowa masa ciala beda odpowiadaly naturalnym zdolnosciom organizmu czyli mieszczace sie w kanonie naturalnego piekna. Samo slowo napakowany zle sie kojarzy wiekszosci kobietom bo przed oczyma maja albo Pudziana, albo zalanego na mordzie i w pasie dresa w o dwa numery za malej koszulce. Malo jest w Polsce ladnie napakowanych facetow, tzn nie za duzych i z dobra rzezba (6-10 % tkanki tluszczowej). Znaczenie ma tez spoczynkowe natezenie miesnia, tzw. tonus miesniowy, co innego gladki i spompowany a co innego gesty i zbity. Zupelnie inne wrazenie.
20 listopada 2007 at 08:41Eee tam. 馃檪 Wedlug mnie najwazniejszy jest CHARAKTER i czy facet jest w miare inteligentny i czuly,sympatyczny i kochany. Wyglad u mnie schodzi na drugie miejsce i nie nawidze karkow czy na maxa „przypakowanych” kolesi. 馃槙 Troszeczke fajna klata wiadomo 馃槈 馃槼 zeby bylo co przytulic , bo bylo go widac,ze kawal mieska 馃槈 馃槅
5 lutego 2008 at 22:14Ka偶da ma inny gust. I jak tu sie dostosowac 馃檨
6 lutego 2008 at 00:20Ja podbnie 馃檪 na pudzian贸w i tzw w贸zki uwagi nie zwracam…
wole normalnych z 艂adnym brzuszkiem 馃槢 i malutkim futerkiem ale tylko na brzuszku.. a co do higieny.. to jestem zwolenniczk膮 depilacji m臋skich skarb贸w.. 馃檪 m贸j ex zawsze mia艂 tam 艂adnie ostrzy偶one wszystko 馃榾6 lutego 2008 at 12:56Trofik
jesli nie bierzesz strydow, to nic Ci nie zmaleje, zaazywaj po prostu aminokwasy, nie jedz niezdrowych i tlustych rzeczy, ale wysokoenergetyczne, stosuj cwiczenia aerobowe na przemian z anaerobowymi i bedzie git.ale uwazaj bo przy tych silowych rosnie masa, panuj nadnia zeby nie przesadzic, zas przy aerobowych wzmacniasz serce ale tracisz mase, wyposrodkuj!!
ja osobiscie wole takich z miesniem 馃槈
6 lutego 2008 at 13:36[usuni臋to_link] wrote:
Trofik
„…ale uwazaj bo przy tych silowych rosnie masa, panuj nadnia zeby nie przesadzic…”
Sam proces zdobycia i utrzymania bezt艂uszczowej masy mi臋偶niowej nie jest tak prosty jakby si臋 mog艂o wydawa膰. Jedyne na co trzeba uwa偶a膰 przy 膰wiczeniach si艂owych (poza ich odpowiednim doborem) to kontuzje. Nadmiernego przyrostu masy od samych 膰wicze艅 nie nale偶y si臋 obawia膰.
膯wiczcie wi臋c – dla zdrowia, no i dla lepszego samopoczucia – tego nigdy nie za wiele 馃槈 - AutorOdp.