• Autor
    Odp.
  • NiEtYkAlNa
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

ja tam napatrzylam sie na wielu ktorzy przesadzili z masa, nawet za wielu, bleeee:(

Specter
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

[usuni臋to_link] wrote:

ja tam napatrzylam sie na wielu ktorzy przesadzili z masa, nawet za wielu, bleeee:(

No tak i tacy bywaj膮, ale uwierz mi – to nie od samych 膰wicze艅 馃槈
    Sam 膰wicz臋 ju偶 od kilku lat – niestety z przerwami… mo偶e ci, kt贸rzy mnie widzieli stwierdz膮 czy ja tam z czym偶 przesadzi艂em… 馃槈

Zelka
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

Ja lubie jak facet wygl膮da dobrze a tez sie sam dobrze czuje z tym i nie liczy si臋 czy jest napakowany bo taki kwadratowy kole偶 kt贸ry porusza si臋 jak robot nie wyglada fajnie…przesada tu nie jest wskazana;p

Twister
    Participant
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

Racja wiele dziewczyn ladnie i madrze tutaj pisze 馃檪 Takie kobiety lubie. W sumie to faceci wieksze bzdury opowiadaja na takie tematy niz kobiety. Wydaje im sie za jak beda wielcy, duzi czy ” przypakowani ” to beda bardziej atrakcyjni. Nic bardziej mylnego.

Chodzilem na silownie z rok. W miedzy czasie mialem rownie ciezka prace przez co moje cialo caly czas mialo wysilek, ledwo zylem i nawet nie mialem czasu na kobiety ale faktycznie kobiety wola moze nie tyle bardizej przypakowanych jak to zeby to wszystko bylo wywarzone.

Facet moze cwiczyc i dbac o swoja muskulature ale dobrze by bylo gdyby przy tym jeszcze byla rzezba bo bycie kawalkiem miesa bujajacym sie na plazy to nie sztuka. Wazne zeby w zadna ze stron nie przegiac bo mozna sie niezle przejechac 馃槈 Wiecej w tej kwestii zostawiam dziewczynom do powiedzenia … chetnie tez o tym wiecej od nich sie dowiem, mysle ze jeszcze bardziej naswietla mi sprawe 馃槈

krolewna
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

wybaczcie, ze nad budowe ciala przedkladam iq. tak juz po prostu mam.

a ja si臋 tu zgadzam 馃檪 my偶l臋, 偶e facetowi 艂atwiej nadrobi膰 mi臋偶nie ni偶 szare kom贸rki 馃檪

miszczu
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

generalnie facet powinien byc chudy bo ja taki jestem wiec tak powinno byc!! o!! ;p

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " jaki powinien byc facet…przypakowny czy nie…"

Przewi艅 na g贸r臋