- AutorOdp.
- 6 lutego 2008 at 14:01
ja tam napatrzylam sie na wielu ktorzy przesadzili z masa, nawet za wielu, bleeee:(
6 lutego 2008 at 14:11[usuni臋to_link] wrote:
ja tam napatrzylam sie na wielu ktorzy przesadzili z masa, nawet za wielu, bleeee:(
No tak i tacy bywaj膮, ale uwierz mi – to nie od samych 膰wicze艅 馃槈
Sam 膰wicz臋 ju偶 od kilku lat – niestety z przerwami… mo偶e ci, kt贸rzy mnie widzieli stwierdz膮 czy ja tam z czym偶 przesadzi艂em… 馃槈4 czerwca 2008 at 09:51Ja lubie jak facet wygl膮da dobrze a tez sie sam dobrze czuje z tym i nie liczy si臋 czy jest napakowany bo taki kwadratowy kole偶 kt贸ry porusza si臋 jak robot nie wyglada fajnie…przesada tu nie jest wskazana;p
7 czerwca 2008 at 00:40Racja wiele dziewczyn ladnie i madrze tutaj pisze 馃檪 Takie kobiety lubie. W sumie to faceci wieksze bzdury opowiadaja na takie tematy niz kobiety. Wydaje im sie za jak beda wielcy, duzi czy ” przypakowani ” to beda bardziej atrakcyjni. Nic bardziej mylnego.
Chodzilem na silownie z rok. W miedzy czasie mialem rownie ciezka prace przez co moje cialo caly czas mialo wysilek, ledwo zylem i nawet nie mialem czasu na kobiety ale faktycznie kobiety wola moze nie tyle bardizej przypakowanych jak to zeby to wszystko bylo wywarzone.
Facet moze cwiczyc i dbac o swoja muskulature ale dobrze by bylo gdyby przy tym jeszcze byla rzezba bo bycie kawalkiem miesa bujajacym sie na plazy to nie sztuka. Wazne zeby w zadna ze stron nie przegiac bo mozna sie niezle przejechac 馃槈 Wiecej w tej kwestii zostawiam dziewczynom do powiedzenia … chetnie tez o tym wiecej od nich sie dowiem, mysle ze jeszcze bardziej naswietla mi sprawe 馃槈
10 czerwca 2008 at 21:42[usuni臋to_link] wrote:
wybaczcie, ze nad budowe ciala przedkladam iq. tak juz po prostu mam.
a ja si臋 tu zgadzam 馃檪 my偶l臋, 偶e facetowi 艂atwiej nadrobi膰 mi臋偶nie ni偶 szare kom贸rki 馃檪
10 czerwca 2008 at 22:27generalnie facet powinien byc chudy bo ja taki jestem wiec tak powinno byc!! o!! ;p
- AutorOdp.