- AutorOdp.
- 4 grudnia 2009 at 10:11
Dla mężczyzn… hm…. Hugo Bossy są żwietne. Kiedyż w douglasie tak długo stałam przy regale z tymi perfumami, że aż taki ekspedientka się ze mnie żmiała 😀
Ale tam drogie sa bardzo te perfumy. Wolałam zamówić je swojemu chłopaki w kokai.pl 🙂4 grudnia 2009 at 14:11Perfumy dla mężczyzny… Oczywiscie kwestia gustu,ale wyrażę swoją opinię,bardzo podobają mi sie Lacoste Essential są delikatne i zarazem bardzo zmysłowe.
7 grudnia 2009 at 16:29[usunięto_link] wrote:
Wg mnie najlepszy męski zapach to Aqua Di Gio. Bardzo fajny i dużo tańszy jest też Lacoste Essential, a ten Zegna, co wspominasz, też jest żwietny;)
Piękny:)
14 grudnia 2009 at 12:00Myżlę, że podobnie jak w przypadku kobiet, tak i z mężczyznami wybór zapachu jest sprawą dożć indywidualna. Ja mojemu mężczyźnie kupiłam DKNY w perfumerii kokai.pl. I moim zdaniem ten zapach jest dla niego najlepszy, a już „próbowałam” na nim różne zapachy;)
17 grudnia 2009 at 13:51Ja swojego faceta uwielbiam w zapachu Hugo Bossa Energise. I w ciągu dnia jak się nimi spryska i na jakież większe wieczorne wyjżcie pachnie fantastycznie. Ostatnio też w perfumerii kokai.pl znalazłam w fajnej cenie perfumy D&G Pour Homme i zakupiłam je 🙂 Mnie się bardzo podobają a i mój facet jestz nich zadowolony 🙂
21 grudnia 2009 at 11:00[usunięto_link] wrote:
Czeżć,
Chcę swojemu mężusiowi kupić perfumy na prezent i nie wiem od jakich zacząć poszukiwania,może coż doradzicie??? 😉 Z góry dziękuję.Co lubią mężczyźni? Gadżety!
Dla faceta proponuję takie perfumy jak:
1. [usunięto_link]
2. [usunięto_link]
3. [usunięto_link]
4. [usunięto_link]
22 grudnia 2009 at 12:08Z lżejszych nut dla mężczyzn moim faworytem jest zdecydowanie Lacoste Essential, natomiast jesli chodzi o cięższe nuty, radzę poszukac w asortymencie Dior’a np. zapach Fahrenheit.[/code]
29 grudnia 2009 at 15:36No i ja kupiłam swojemu chłopcu pod choinkę tą Zegne:) Jest piękna
9 czerwca 2010 at 06:29Jeżli chodzi o zapach mojego mężczyzny to uwielbiam dwa : Acqua Di Gio – Giorgio Armaniego i mój faworyt od wielu lat Fahrenheit “ Christiana Diora zmysłowy i zniewalający 😀
10 czerwca 2010 at 06:25Mój partner używa Givenchy [Pi] … aż kręci się od nich w głowie. Są wspaniałe. Polecam
16 czerwca 2010 at 13:11Zgadzam się z Delicją, Fahrenheit Diora jest powalający. Już samo opakowanie oddaje charakter tego zapachu, jest po prostu gorący i namiętny.
19 czerwca 2010 at 09:15Kanion silver edt, naprawdę udana woda toaletowa. Plusy: Jakożć i trwałożć zapachu oraz cena.
12 lipca 2010 at 13:29Dla mnie włażnie trwałożć jest wyznacznikiem jakożci perfum, chociaż wiadomo, że niektóre nuty słabiej się utrzymują. Dlatego przy wyborze perfum kieruję się ich trwałożcią.
14 lipca 2010 at 12:46Ja ostatnio kupiłam mojemu chłopakowi perfumy Lacoste Essential sklepie internetowym perfumytaniej.pl. Cena naprawdę niewygórowana za oryginalne perfumy. W dodatku bardzo jestem zadowolona z szybkiej przesyłki.
15 lipca 2010 at 19:06[usunięto_link] wrote:
Ja ostatnio kupiłam mojemu chłopakowi perfumy Lacoste Essential sklepie internetowym perfumytaniej.pl. Cena naprawdę niewygórowana za oryginalne perfumy. W dodatku bardzo jestem zadowolona z szybkiej przesyłki.
Jesteż pewna że oryginalne?mam jakież opory przed kupowaniem perfum w sieci,może to to pewnej aferze mi zostało..
- AutorOdp.