- AutorOdp.
- 12 lipca 2010 at 22:20
Hej , szukam p艂ytek do salonu, duzy jasny pokoj, chce go zrobic na ” 艂adnie, delikatnie, z finezja” 馃槢 chce kupic duze 艂adne kafle na pod艂oge,znacie cos konkretnego jaka frma najlepsza?
13 lipca 2010 at 17:02hm w wieku 22 lat mozna miec juz swoj salon;)
ja jakos nie zdecydowalabym sie na kafelki w salonie, wole cos cieplejszego, ale wiem, ze teraz sa nawet takie wzory, ktore wygladaja jak drewniane plytki.13 lipca 2010 at 17:29A mo偶e przyciemni膰 ten salon ciemniejszymi p艂ytkami?
Parady偶 ma fajne:)13 lipca 2010 at 20:01A ja polecam wej偶膰 na t臋 stron臋 [usuni臋to_link] i zda膰 si臋 na ich propozycje. Poczytaj sobie o projektowaniu wn臋trza w tym sklepie, bo to fajna sprawa. Po pierwsze doradz膮 Ci prawdziwi fachowcy, a po drugie zamawiaj膮c u nich materia艂y (w tym wypadku p艂ytki i klej) mo偶esz otrzyma膰 rabat. Wi臋c sporo zyskujesz.
17 lipca 2010 at 21:55wiesz mialam na mysli moj salon a nie rodzicow :P:] ale w zamysle dobre pytanie. w kazdym razie drewno odpada czy styl drewna, mysla艂am cos nad kolorem be偶u lub kawy z mlekiem ale ze wzorkami,bo pogolnie pokoj jest bardzo jasny… ten Parady偶 to firma od pytek?pierwsze s艂ysze ale mam prawo nie interesowalam sie tym wczesniej:P
18 lipca 2010 at 18:17hm, no to moze kafle prztpominajace kamien? tez ladne sa takie wzory.
18 lipca 2010 at 21:33nie… chyba za zimno by bylo ;]. myslalam nad tym [usuni臋to_link] podoba Ci sie?
20 lipca 2010 at 16:49calkiem ciekawe, chociaz ja juz bym woalala wzor prztypomianjacy bardziej naturalny kamien. poprzegladam sama ta strone i pokaze ci o mi wpadlo w oko;)
20 lipca 2010 at 21:35pokazuj pokazuj, bo ja sie caly czas zdecydowac nie moge , a chcia艂abym ten remont jeszcze na wwakacjach zrobic… tyle tych plytek i stylizacji nie ma kto doradzic
22 lipca 2010 at 15:49ja bym pomyslala nad tymi:
[usuni臋to_link]
[usuni臋to_link]
[usuni臋to_link]swietne sa te wzroy, ona nawet nie wygladaja jak klasyczne kafle
23 lipca 2010 at 14:42bardzo ladne!! wyglada jak prawdziwe panele lub podloga drewniana! a to kafelki, szok co teraz mozna juz kupic, nie to co kiedys tylko szare..
23 lipca 2010 at 14:43a co do ich wytrzymalosci to jakie sa opinie? bo wyglad maja cudny! tyllko czy z tego piekna nie pot艂uka sie od razu?
23 lipca 2010 at 17:46zobacz jeszcze to bo chyba nie wyslalam: [usuni臋to_link]
te juz na prawde wygladaja jak parkiet. faktycznie teraz te wzory sa bajeczne, a jakosc tez jest dobra.24 lipca 2010 at 15:50poszperalam jeszcze po tej stronce paradyz.com.pl no i znalazlam np cennik;] i wybralam jeden z tych parkietowych powpisywalam i przynajmniej wiem ile to bedzie kosztowac, bardzo fajne, ;]
24 lipca 2010 at 16:09o cenniki to rzadko sa w internecie teraz, fajnie. i jak to sie cenowo ksztaltuje? znosnie czy trzeba troche pozbierac?;)
- AutorOdp.