Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 31 do 45 (z 50 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    czesiulka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

a Ty probujesz ? bo ja sie waham bo nic nie umiem zeby taki konkurs wygrac , w sumie znam tylk swoja kolekcje plytek:P

polin
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

o kubeczek probowalam juz raz, ale chyba nie wygralam bo do dzis nie mam od nich wiadomosci:P zawsze sobie robie sciage w postaci strony z ich kolekcja w drugim oknie:P

czesiulka
    Cz艂onek
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

nie no wiadomosc o Twojej wygranej wysylaja od razu, co innego z nagroda, na to mysle ze bys poczeka艂a troche. a sciagac nie wolno !! 馃槢

polin
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

no to skoro szybko informuja to nie wygralam jeszcze:P ale probouje;)

marasbone
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Polecam p艂ytki firmy Opoczno. Maj膮 艂adne wzory i kolory, do tego same kafelki s膮 wytrzyma艂e, twarde i nie krusz膮 si臋 艂atwo. To jest przydatne przy przycinaniu, mo偶na ci膮膰 w ka偶dym kierunku i nie p臋kaj膮. Zajrzyj na stron臋 opocznoplytki.pl, tam mo偶esz przejrze膰 ich ofert臋.

Lucy88
    Cz艂onek
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Ca艂kiem 艂adne.

Admarkt_pl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 96
    • Sta艂y bywalec

Kwestia gustu oraz bud偶etu,nie mniej jednak p艂ytki do salonu to niezbyt trafne rozwi膮zanie. Polecam parkiet albo desk臋 naturaln膮.

chodake
    Cz艂onek
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

P艂ytki w mieszkaniu to bardzo wygodna sprawa, nie zawsze jednak pasuj膮 do wystroju. Trzeba wszystko dobrze przemy偶le膰 zanim podejmiemy si臋 remontu.

Euro-Zakupy
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Do 艂azienki czy kuchni jak najbardziej tak,natomiast do salonu nie s膮 ju偶 takie praktyczne tylko zimne,wi臋c polecam pomy偶le膰 o parkiecie lub ewentualnie panelach pod艂ogowych.

Lucy88
    Cz艂onek
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Jak kto偶 ma taki pomys艂 to czemu nie 馃檪

hortensja
    Uczestnik
    • Odp.: 43
    • Bywalec

P艂ytki w salonie mam ja. W sumie na ca艂ym parterze s膮 p艂ytki takie same – imituj膮ce parkiet. Powiem Wam bardzo praktyczne. Mo偶e powiecie, 偶e ziemne ale my mamy pod艂ogowe ogrzewanie wi臋c z tym nie ma problemu a jaka wygoda z zamiataniem i myciem.
    Jak kto偶 si臋 waha to nie potrzebnie. Warto jednak odpowiednio dobra膰 wz贸r

Maxq_pl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 40
    • Bywalec

W艂a偶nie to powinna by膰 ich g艂贸wna zaleta,czyli praktyczno偶膰 oraz wygl膮d,takie p艂ytki imituj膮ce parkiet ca艂kiem ciekawie si臋 prezentuj膮,a je偶eli damy do tego takze ogrzewanie pod艂ogowe to efekt mamy murowany:)

Hulka
    Cz艂onek
    • Odp.: 45
    • Bywalec

A jakie konkretnie macie p艂ytki? Teraz w偶r贸d tych drewno podobnych jest sporo. Niekt贸re s膮 naprawd臋 艂adne i oszukuj膮ce oko.

Pati341
    Cz艂onek
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja bym wybra艂a p艂ytki, ale jak najwieksze. Wed艂ug wtedy wygl膮daj膮 o wiele lepiej ni偶 tysi膮ce tych malutkich i je偶eli do jasnego salonu to co偶 w stylu ecru 馃槢

Ooo25
    Cz艂onek
    • Odp.: 31
    • Bywalec

U mnie w salonie s膮 podobne:

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 31 do 45 (z 50 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋