• Autor
    Odp.
  • czesiulka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

a Ty probujesz ? bo ja sie waham bo nic nie umiem zeby taki konkurs wygrac , w sumie znam tylk swoja kolekcje plytek:P

polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

o kubeczek probowalam juz raz, ale chyba nie wygralam bo do dzis nie mam od nich wiadomosci:P zawsze sobie robie sciage w postaci strony z ich kolekcja w drugim oknie:P

czesiulka
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

nie no wiadomosc o Twojej wygranej wysylaja od razu, co innego z nagroda, na to mysle ze bys poczekała troche. a sciagac nie wolno !! 😛

polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

no to skoro szybko informuja to nie wygralam jeszcze:P ale probouje;)

marasbone
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Polecam płytki firmy Opoczno. Mają ładne wzory i kolory, do tego same kafelki są wytrzymałe, twarde i nie kruszą się łatwo. To jest przydatne przy przycinaniu, można ciąć w każdym kierunku i nie pękają. Zajrzyj na stronę opocznoplytki.pl, tam możesz przejrzeć ich ofertę.

Lucy88
    Member
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Całkiem ładne.

Admarkt_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Kwestia gustu oraz budżetu,nie mniej jednak płytki do salonu to niezbyt trafne rozwiązanie. Polecam parkiet albo deskę naturalną.

chodake
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Płytki w mieszkaniu to bardzo wygodna sprawa, nie zawsze jednak pasują do wystroju. Trzeba wszystko dobrze przemyżleć zanim podejmiemy się remontu.

Euro-Zakupy
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Do łazienki czy kuchni jak najbardziej tak,natomiast do salonu nie są już takie praktyczne tylko zimne,więc polecam pomyżleć o parkiecie lub ewentualnie panelach podłogowych.

Lucy88
    Member
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Jak ktoż ma taki pomysł to czemu nie 🙂

hortensja
    Participant
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Płytki w salonie mam ja. W sumie na całym parterze są płytki takie same – imitujące parkiet. Powiem Wam bardzo praktyczne. Może powiecie, że ziemne ale my mamy podłogowe ogrzewanie więc z tym nie ma problemu a jaka wygoda z zamiataniem i myciem.
    Jak ktoż się waha to nie potrzebnie. Warto jednak odpowiednio dobrać wzór

Maxq_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Włażnie to powinna być ich główna zaleta,czyli praktycznożć oraz wygląd,takie płytki imitujące parkiet całkiem ciekawie się prezentują,a jeżeli damy do tego takze ogrzewanie podłogowe to efekt mamy murowany:)

Hulka
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

A jakie konkretnie macie płytki? Teraz wżród tych drewno podobnych jest sporo. Niektóre są naprawdę ładne i oszukujące oko.

Pati341
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Ja bym wybrała płytki, ale jak najwieksze. Według wtedy wyglądają o wiele lepiej niż tysiące tych malutkich i jeżeli do jasnego salonu to coż w stylu ecru 😛

Ooo25
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

U mnie w salonie są podobne:

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jakie płytki do salonu?"

Przewiń na górę