- AutorOdp.
- 3 sierpnia 2010 at 21:06
a Ty probujesz ? bo ja sie waham bo nic nie umiem zeby taki konkurs wygrac , w sumie znam tylk swoja kolekcje plytek:P
5 sierpnia 2010 at 15:38o kubeczek probowalam juz raz, ale chyba nie wygralam bo do dzis nie mam od nich wiadomosci:P zawsze sobie robie sciage w postaci strony z ich kolekcja w drugim oknie:P
6 sierpnia 2010 at 20:45nie no wiadomosc o Twojej wygranej wysylaja od razu, co innego z nagroda, na to mysle ze bys poczekała troche. a sciagac nie wolno !! 😛
7 sierpnia 2010 at 09:03no to skoro szybko informuja to nie wygralam jeszcze:P ale probouje;)
12 października 2010 at 10:03Polecam płytki firmy Opoczno. Mają ładne wzory i kolory, do tego same kafelki są wytrzymałe, twarde i nie kruszą się łatwo. To jest przydatne przy przycinaniu, można ciąć w każdym kierunku i nie pękają. Zajrzyj na stronę opocznoplytki.pl, tam możesz przejrzeć ich ofertę.
3 maja 2014 at 14:10Całkiem ładne.
16 maja 2014 at 10:58Kwestia gustu oraz budżetu,nie mniej jednak płytki do salonu to niezbyt trafne rozwiązanie. Polecam parkiet albo deskę naturalną.
18 lipca 2014 at 10:41Płytki w mieszkaniu to bardzo wygodna sprawa, nie zawsze jednak pasują do wystroju. Trzeba wszystko dobrze przemyżleć zanim podejmiemy się remontu.
4 września 2014 at 10:49Do łazienki czy kuchni jak najbardziej tak,natomiast do salonu nie są już takie praktyczne tylko zimne,więc polecam pomyżleć o parkiecie lub ewentualnie panelach podłogowych.
28 lutego 2015 at 11:02Jak ktoż ma taki pomysł to czemu nie 🙂
3 kwietnia 2015 at 18:25Płytki w salonie mam ja. W sumie na całym parterze są płytki takie same – imitujące parkiet. Powiem Wam bardzo praktyczne. Może powiecie, że ziemne ale my mamy podłogowe ogrzewanie więc z tym nie ma problemu a jaka wygoda z zamiataniem i myciem.
Jak ktoż się waha to nie potrzebnie. Warto jednak odpowiednio dobrać wzór14 lipca 2015 at 08:03Włażnie to powinna być ich główna zaleta,czyli praktycznożć oraz wygląd,takie płytki imitujące parkiet całkiem ciekawie się prezentują,a jeżeli damy do tego takze ogrzewanie podłogowe to efekt mamy murowany:)
5 września 2015 at 08:41A jakie konkretnie macie płytki? Teraz wżród tych drewno podobnych jest sporo. Niektóre są naprawdę ładne i oszukujące oko.
6 września 2015 at 07:10Ja bym wybrała płytki, ale jak najwieksze. Według wtedy wyglądają o wiele lepiej niż tysiące tych malutkich i jeżeli do jasnego salonu to coż w stylu ecru 😛
7 września 2015 at 13:39U mnie w salonie są podobne:
- AutorOdp.