- AutorOdp.
- 25 lipca 2010 at 09:50
znaczy na wszystkie plytki mam ,akurat starczy a bedzie mi je kladl znajomy wiec troche opusci z ceny ale patrzylam na inne to tez wyczytalam ze dobra jakos kosztuje , a tutaj za dobra jakos i wyglad place tak znosnie, nie za duzo , ale srednio.
25 lipca 2010 at 12:22no domyslam sie, ze najtansze plytki to w sklepie nie beda;) ale uwazam, ze w lazienke i kuchnie warto zainwestowac, potem trudno cos zmienic i duzo kosztuja takie zmiany.
28 lipca 2010 at 18:53remont juz w trakcie?:>
28 lipca 2010 at 20:22Do jakożci Paradyża można mieć zaufanie,u mnie się nie żcierają i n ie tracą koloru a mają już kilka lat.Są też w ciemnych kolorach co powinno dawać większe możliwożci żcierania ale niewiele się zmieniły.
28 lipca 2010 at 21:45[usunięto_link] wrote:
remont juz w trakcie?:>
na szczescie juz po;], czekalam pare dni na towar i fachowca , ulozyl w jeden dzien ale badzo mi sie podoba,dzieki za rade;]
28 lipca 2010 at 21:47[usunięto_link] wrote:
Do jakożci Paradyża można mieć zaufanie,u mnie się nie żcierają i n ie tracą koloru a mają już kilka lat.Są też w ciemnych kolorach co powinno dawać większe możliwożci żcierania ale niewiele się zmieniły.
dzieki jagódka to wazne ze sie nie scieraja moje poprzednie wlasnie sie wytarły i wygladaly okropnie
30 lipca 2010 at 12:00paradyz rzeczywiscie ma niezla oferte, chociaz ja jakos plytki widze tylko w kuchni i lazience (ale to oczywiscie tylko moje zdanie), reszta w panelach- bardzo ladne teraz ma w ofercie np. komfort
30 lipca 2010 at 17:09no to super, tez tak mysle, ze powinny sie dobrze sprawowac:
30 lipca 2010 at 22:25chocolate wiesz tak jak sa te kafle imitujace drewno to one sa bardzo ladne i tyle ze sa zimne to po tym widac ze to nie drewno wiec co kto lubi, ja jestem juz po remoncie:D teraz sprzatanie
31 lipca 2010 at 14:07przy takich plytkach imitujacych panele jak znalazl byloby ogrzewanie podlogowe:)
31 lipca 2010 at 15:09no dokladnie- co kto lubi;) to milego sprzatania;)
1 sierpnia 2010 at 21:46juz po wszytskim ;] pieknie wyglada, dzieki za dobre rady ;] poszperałam tez o tej firmie w necie i znalazłam na facebooku konto i jest tam napisane o konkursie, wiecie cos?moze cos wygram jeszcze:P
2 sierpnia 2010 at 10:36podaj linka do ich strony fejsbookowej;)
ja nic nie wiem o konkursie, a co jest do wygrania?2 sierpnia 2010 at 21:56[usunięto_link] no popatrz, promują konkurs własnie z paradyża ze mozna wycieczke wygrac lub kubek ich stylizacji:D no i nawet nie trudne bo musisz takie puzzle poodkrywac ;]
3 sierpnia 2010 at 09:40ale trzeba jeszcze znac zabytki, a tu juz gorzej moze byc:P
ale trzeba sprobowac;) - AutorOdp.