- AutorOdp.
- 19 sierpnia 2010 at 12:55
Hej dziewczyny,
jesień już tuż-tuż (niestety…) I tak sobie myżlę, żeby utrzymać pogodny nastrój na te szare dni, to może kupić jakież weselsze buty?;) W zasadzie zawsze kupuję czarne, ewentualnie brązowe…Jakoż nigdy nie mogłam się przekonać do kolorowych, wzorzystych etc;)
Ale chcę się w końcu przełamać… i znalazłam nawet parę fajnych modeli: [usunięto_link] ten jest w ogóle, nie dożć, że kolorowy to w te koła;) Ale podoba mi się ten model;) i tutaj spokojniejsze, bo jednolite: [usunięto_link] i [usunięto_link] .
A wy jakie buty preferujecie? Klasyczne, w takim zachowawczym stylu, czy bardziej zwariowane?20 sierpnia 2010 at 07:07Pamar – Plus wzór 1560 kolor fioletowy- te są normalnie żliczne 😈
Ja w sumie nosze różne butki, w zależnożci od okazji, raz to są bardziej stonowane, raz zwariowane;)
Zasada jest jedna- musza być ładne;) Bardzo lubie buty marki Love Label20 sierpnia 2010 at 10:40E tam nie znacie się 😈
Kolekcja wiosenno letnia
kolekcja jesienno zimowa
Można chwytać stopami dodatkowe zakupy
😆20 sierpnia 2010 at 10:49ale w palce cieplej jak sa wszystkie razem 😆
20 sierpnia 2010 at 11:04Nie pomyżlałem o tym 😆
21 sierpnia 2010 at 09:25zeby troszke wrzucic orginalnosci takie szpileczki sa rowniez w mojej szafie..
[usunięto_link]
29 września 2010 at 14:42super modne kalosze! Idealne na teraz 🙂
29 września 2010 at 17:41[usunięto_link] wrote:
super modne kalosze! Idealne na teraz 🙂
Doklanie. Ja tez w tym roku sobie kupilam 😀
A jesli chodzi o kozaki, to ja jednak nie lubie eksperymentowac z kolorami. Wszystkie mam czarne prawie. Do tego jedna para brazowych i kawa z mlekiem.
29 września 2010 at 18:22ja nosze zwykle czarne skorzane botki.sa z dobrej skory, zaimpregnowane, wiec nie przemakaja.
kalosze tez mam, ale caly dzien w takich butach to srednia przyjemnosc, a nie zawsze chce mi sie do pracy nosic zmienne. szczegolnie przy malej torebce.
mam tez dwie pary zamszakow. strasznie je lubie, ale aktualna pogoda je wykluczaz uzytku. a szkoda, bo zamszowe dlugie kozaki bardzo pasuja do mojego jesiennego looku.
30 września 2010 at 13:43No to a propos weselszych butów, nie czarnych i nie brązowych to znalazłam takie: [usunięto_link] fioletowe i w kropki 🙂 Trochę zwariowane, przyznaję i raczej nie do biura, ale fajne są. Co o nich myżlicie?
5 października 2010 at 23:12[usunięto_link] wrote:
No to a propos weselszych butów, nie czarnych i nie brązowych to znalazłam takie: [usunięto_link] fioletowe i w kropki 🙂 Trochę zwariowane, przyznaję i raczej nie do biura, ale fajne są. Co o nich myżlicie?
za-je-bis-te! 😆
no pokaż w nich swe nóżki 😉 Carrie :}}
7 października 2010 at 13:26Ja lubię baletki wszelakiego rodzaju. Póki jest łądna pogoda zakładam sukienki lub spódniczki, wzorzyste rajstopki i jednokolorowe buty:)
7 października 2010 at 15:11Ja fajne botki znalazłam na [usunięto_link][/img]
26 października 2010 at 11:59O Boże jakie cuda tu pokazujecie 🙂 Ja w swojej szafie mam parę butów na jezień i zimę. I nie tylko czarnych bo oprócz takowych sa jeszcze szare, brązowe i granatowe. Chociaż te z pierwszego linka mi się podobają. A poza tym to w ziemie i jesienią ja często chodzę w adidasach i okrutnie kocham się w takich modelach
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx26 października 2010 at 17:56Teraz jest niesamowity wybór.kupiłam niedawno(oszczędzałam;)ecco,takie do kostki.Jak znajdę pokażę:)
- AutorOdp.