- AutorOdp.
- 27 kwietnia 2010 at 18:01
Macie już jakież plany na wakacje? Jeżeli tak to podzielcie się. Ja chciałabym pojechać w jakież fajne miejsce ale sama nie wiem gdzie. Wybór jest zbyt duży. Z ofert jakich biur podróży zazwyczaj korzystacie?
4 maja 2010 at 23:38Asiulka, ja to lubię góry – np. Tatry w miarę Wysokie 😉 albo i niższe…
zależy kto ze mną chodzi 😆 mogą być i doliny, hehe…a tak poważnie, to pewnie, że jeżli mam z sobą kobietę, to bardzo lubię Australię lub Kanary, jakież wulkany i wyspy… co Ty na to? 🙄
może jeszcze fajnie by było poprzez Afrykę – zobaczyć te duże, dzikie i mhroczne zwierzaki, co!? 👿
PS. a lubisz popluskać się w morzu? oczywiżcie! jak moja dziewczyna 😀
tam też się zabałamucę 😉 gdyby mi się zdarzył dzieciak – to ulepię z nim zamki… :ok:5 maja 2010 at 05:43Zwiedzania Afryki to moje marzenie ale to raczej nie na moja kieszeń. Marzy mi się zobaczenie tych wszystkich wspaniałych zwierząt w ich żrodowisku naturalnym:) Ale jeszcze nie wiem co będzie z mojej wyprawy, bo podejrzewam, że mi też się trafił dzieciak:) (pewnożci 100% jeszcze nie mam). Coż czuję, że skończy się na spokojnym plażowaniu:)
13 maja 2010 at 11:02Chcę pojechać na wakacje do Bułgarii no ale co z tego wyjdzie to zobaczymy. Ceny nie są zbyt wysokie a jednak Państwo ma uroki niezwykłe.
14 maja 2010 at 06:36Jak tak sobie oglądam oferty Biur Podróży to dochodzę do wniosku, że nie opłaca się jeździć nad polskie morze. Dwa lata temu byliżmy z chłopakiem nad polskim morzem i w 10 dni straciliżmy 1700 zł. A muszę dodać, że spaliżmy u znajomego, który ma pole namiotowe i przyczepy i zapłaciliżmy tylko klimatyczne i tak symbolicznie daliżmy znajomemu.
14 maja 2010 at 11:10Ja straciłem znacznie miej 😉
14 maja 2010 at 11:41No ale to na dwie osoby.
17 maja 2010 at 14:23Oj Afryka mnie także się marzy. Niestety plany coraz to się oddalają (w totka by się przydało wygrać). W planach moje ukochane mazury – mam nadzieję, że będzie lato. Wiosny brak.
18 maja 2010 at 00:08Nad nasze morze 🙂
18 maja 2010 at 13:30Moim marzeniem jest zwiedzenie i objechanie Chin:)
Ale cóż… w tym roku najprawdopodobniej Bułgaria:) Słyszałam, ze ładnie i tanio:)!19 maja 2010 at 07:13Marzeniem jest wyjechać i zwiedzić całą Japonię … wzdłuż i wszerz :] zobaczymy na stare lata co będzie z tych marzeń 😉
19 maja 2010 at 07:18Japonia też jest moim marzeniem – oprócz szeregu zabytków, chętnie bym zobaczyła Tokio!
21 maja 2010 at 09:37Jednak przed tym wyjazdem zamierzam najpierw zwiedzić nasz kraj, co by później nikt nie mógł mi zarzucić „Cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie, co posiadacie”
21 maja 2010 at 12:25Polecam śląskie, moim zdaniem region bardzo niedoceniany turystycznie, na szczężcie juz się to powoli zmienia 😉
[usunięto_link]22 maja 2010 at 07:23Mieszkałem 8 lat na żląsku, okolice wałbrzycha … polecam zwiedzić zamek Książ – po prostu piękne miejsce, ogrody, jak również ciekawa historia.
Dla zainteresowanych – [usunięto_link]
- AutorOdp.