Kobiece akcesoria do komutera w końcu !!!

• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Byłam dziż w pewnej galerii handlowej w Krakowie i powiem wam że extra fantastyczne nowe stoisko powstało – podobno pierwsze w Polsce (z Krakowa) jestem więc niestety większożć z was musi jeszcze poczekać. Sprzedają kolorowe myszki, klawiatury, kamerki – po prostu piękne. Jak to zobaczyłam to oniemiałam! Tyle wzorów że nie wiadomo co wybrać… extra. Co sądzicie przyjmie się taki pomysł na rynku ? Mnie okropnie się to podoba ale nie wiem jak reszt, ciekawi mnie to piszcie

opa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Pewnie,jest masa żlicznych rzeczy, tylko zaj jakie pieniądze [usunięto_link]

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

No laptopy super faktycznie, ale to już są ogromne pieniądze. Tutaj ta firma sprzedaje tylko akcesoria – myszki, kamerki, klawiatury itp. Taka żwietna kolorowa myszka kosztuje 50zł mniej więcej z tego co pytałam. Także cena jeszcze do p****żcia

1kropelka
    Participant
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

no pewnie że żwietny pomysł, ja pracuję przy kompie przynajmniej 8 godzin dziennie, chciałabym mieć sprzęt dopasowany wizualnie do mojego gustu, niestety mam czarną klawiaturę i myszkę, a chciałabym rózową albo zielona w biedronki 😀
    miałam klawiaturę i myszkę żabę zieloną z ruszającymi się oczkami niestety jakożciowo były bardzo kiepskie, więc muszę używać czarne,
    ale gdyby logitech wydawał damskie komplety to bym sie skusiła 😀

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Mnie by to chyba rozpraszało. Ciągle bym patrzyła i podziwiała jaką piękną mam klawiaturę i kamerkę zamiast pracować :).
    Raczej bym nie kupiła czegoż takiego, nawet gdyby było w tej samej cenie. Preferuję klasyczną kolorystykę takiego sprzętu, bo nawet wygląda bardziej elegancko. A na kolorki, wzorki i tym podobne upiększenia pozwalam sobie np. w ubiorze, czy w kuchni kupując kolorowe naczynia, zasłonki itp.

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Ale kiedyż miałam chętkę na białego laptopa. W sumie nadal mi się podoba. Na inny rzucający się w oczy kolor bym się nie zdecydowała.

maclisc
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 28
    • Bywalec

a ja zwracam uwagę na klasę i wygląd sprzętu

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

kupując sprzęt zwracam uwagę na parametry techniczne a nie na to czy będzie mi pasował do koloru lakieru do paznokci. nawet jeżeli producent zastosował elementy dobrej jakożci, a nie tanią chińszczyznę oprawiona w ładne kolory to i tak dziękuję, pozostanie przy czerni i szarożci, nie będę musiała się martwić, że klawiatura „pogryzie się” z moim szafirowym sweterkiem 🙂

asiolcza
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

A ja tam bym się nie obraziła, jakby mi małż coż takiego ładnego do kompa kupił 🙄 Ale on tylko :czarne,czarne, czarnym pogania 😕

kremowa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 43
    • Bywalec

ja lubię gadżety, ale muszą być z klasą. Białe jabłuszko – jak najbardziej, ale przenigdy różowy puchaty laptop ❗ Ostatnio znalazłam zresztą [usunięto_link] z takimi cackami 😛 szkoda, że mnie na nie nie stać, pewnie jak większożć z nas. 😕

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

z tego, co wiem, to takie ładne kobiece akcesoria do kompa oferuje g cube
    [usunięto_link]

magdaa14
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Pomysłowe gadżety, tylko według mnie za drogie… np. myszki – są to najzwyklejsze modele, bez żadnych rewelacji, tyle że pomalowane. Każda z nich bez graficznych dodatków można kupić w zwykłym sklepie komputerowym za 25-30 zł.

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Też jestem z Krakowa i widziałam te akcesoria-w sumie to w Galerii Kazimierz (bo o tym centrum mowa) jestem często i często je podziwiam! Bardzo fajne sa myszki w panterkę i inne kobiece wzorki:) Mycha kosztuje około 40 zł-póki co szkoda mi troche kasy na cos takiego ale jakbym miała trochę oszczędnożci i nie miała je już na co wydac to chętnie bym nabyła:))

MariaMaria
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 39
    • Bywalec

no ja się nawet skusiłam na myszkę w wazki, która pasuje kolorystycznie do zasłonek w moim pokoju ;p – ale ogólnie nie narzekam jest malutka wygodna i pomimo ze raczej nie jestem jakoż za specjalnie babskimi gadżetami akurat mialam ochotę i kupialm 🙂 jest ok

Oczywiżcie tez zależny do czego taka myszka jest potrzebna jeżli siedzialambym i robiła na kompie projekty albo non stop grała – jasna sprawa ze byłaby zbeda ;p

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Przedwczoraj trafiłem na takiego Newsa:
    [usunięto_link] . Ciekawy prezent walentynkowy 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kobiece akcesoria do komutera w końcu !!!"

Przewiń na górę